Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Καλή χρονιά σε όλους, υγεία και υγεία και υγεία.

17 Likes

Καλή χρονιά σε όλα σας, τις καλύτερες ευχές μου!

18 Likes

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη, μουσικαρες και ο,τι αλλο επιθυμείτε

19 Likes

Καλή χρονιά στο καλύτερο παρεάκι, υγεία αγάπη δημιουργικότητα

17 Likes

Καλή χρονιά σε όλους!

16 Likes

Χρόνια πολλά, με υγεία και πολλή όρεξη για μουσικές ακροάσεις.

14 Likes

Kαλή χρονιά! Υγεία, δύναμη και λίγη τύχη σε όλους!

13 Likes

Περίπτερο στον πεζόδρομο της Ερμού στο Σύνταγμα, είχε μέχρι και προχθές 30/12 το κουτάκι της Coca στο 1 ευρώ. Ο φθηνότερος της περιοχής σε σχέση με το 1,20 των υπολοίπων. Παραμονή και πάνω στην αλλαγή του χρόνου το κάνει 1,50 ο γίγαντας. Μαντέψτε πόσο το έβαλε σήμερα το βράδυ. Τεράστιος μπιζνεσμαν.

4 Likes

Kαλή Χρονιά και απο μένα !

6 Likes

Καλή χρονιά σε όλους! Υγεία και πολλές συναυλίες!

7 Likes

Ωραίο άρθρο από τον Μαλαφεκα.

5 Likes

Τρόμος για 21χρονη από αγέλη αδέσποτων σκύλων – Σοκαριστικά στοιχεία για επιθέσεις

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για το 2023, καταγράφηκαν 3.200 επιθέσεις σκύλων σε ανθρώπους, με αρκετά από τα περιστατικά να προέρχονται από αδέσποτα ζώα. Πρόκειται για μια ανησυχητική πραγματικότητα που δεν φαίνεται να απασχολεί τους αρμόδιους φορείς, παρά την έκταση και τις συνέπειές της.

Προτείνω αυτή τη σελίδα στο Facebook. Την έμαθα όταν είχε 2.500 φίλους και τώρα κοντεύει τις 5.000. Είμαι κι εγώ ένας από τους φίλους. Στη σελίδα αυτή ξεσκεπάζεται η ζωοτρέλα, η θεοποίηση του σκύλου και όλα αυτά που μας ενοχλούν στην καθημερινή μας ζωή από τους ζωότρελους. Δηλαδή επιθέσεις σκύλων σε ανθρώπους (πρέπει επιτέλους να απαγορευτούν και στην Ελλάδα οι επικίνδυνες ράτσες, έλεος με τα κοπρόσκυλα), σκατά σκύλων στα πεζοδρόμια και στις παραλίες από τους ιδιοκτήτες τους που δεν τα μαζεύουν, γαβγίσματα σκύλων στα μπαλκόνια (και όχι μόνο) που δημιουργούν ηχορύπανση που είναι πολύ βλαβερή για την υγεία και άλλα πολλά. Η Τσούνη είναι η πρόεδρος του σωματείου που έχει φτιαχτεί. Βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους να αντιδράνε σε όλη αυτή την παράνοια. Έχουμε το μομέντουμ.

Στη σελίδα αυτή είμαστε φίλοι της ζωής.

Οι σκύλοι φταίνε για τα σκατά στα πεζοδρόμια ή οι μαλάκες οι ιδιοκτήτες που δεν τα μαζεύουν; Επίσης, ποια μπαλκόνια, απαγορεύεται να έχεις τον σκύλο στο μπαλκόνι. Δυστυχώς αυτοί που φταίνε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι τα κωλόγιδα οι άνθρωποι. Και για το ότι υπάρχουν αδέσποτα, οι άνθρωποι φταίνε. Άντε, φάε μια χαλαρόπιτα τώρα και ηρέμησε, τα ζώα δε φταίνε σε τίποτα.

6 Likes

Ρε συ, τα ζωα δεν φταινε, 100% μαζι σου. Ποιος στρεφεται εναντιον των ζωων ομως?

Οταν σου λεει οτι πρεπει να απαγορευτουν οι επικινδυνες ρατσες, μιλαμε για νομους που θα απαγορευουν στον καθε καραγκιοζη να παρει πιτμπουλ γιατι νοιωθει το πουλακι του να μεγαλωνει, οι ανθρωποι φταινε.
Οταν λεμε οτι τα σκυλια δεν πρεπει να τα εχουν σε ενα μπαλκονι να γαυγιζουν ολη μερα, φυσικα οι ανθρωποι φταινε.
Οταν λεμε οτι δεν πρεπει να υπαρχουν αδεσποτα γιατι σχηματιζουν αγελες που επιτιθενται και βρωμιζουν τον τοπο, δεν φταινε τα ζωα, η φυση τους ειναι. Ειναι δικια μας δουλεια να το ελεγξουμε αυτο το πραγμα.

Γενικα αν φυγεις λιγο απο το λιγο επιθετικο του ποστ του, δεν εχει αδικο.

1 Like

Δηλαδή είναι ΟΚ ο καραγκιόζης που νιώθει το πουλάκι του να μεγαλώνει να πάρει ένα λυκόσκυλο, ε; Το πρόβλημα ξαναλέω ότι δεν είναι τα σκυλιά, είναι οι άνθρωποι. Ο καραγκιόζης και μαλάκας θα παραμείνει καραγκιόζης και μαλάκας σε όλες τις πτυχές της ζωής του προς οτιδήποτε στο οποίο ασκεί εξουσία, είτε αυτό είναι πίτμπουλ, είτε λυκόσκυλο, είτε γατί, είτε παιδί, είτε εργαζόμενος.

Έλα, γνωστοί είμαστε εδώ μέσα πάνω-κάτω.

Οι ανθρωποι φταινε παντα. Ομως ενας κακος ιδιοκτητης ενος νορμαλ σκυλιου θα ‘φτιαξει’ ενα κακο λαμπραντορ που μπορει να σε δαγκωσει. Ενας κακος ιδιοκτητης πιτμπουλ μπορει να φτιαξει μια πολεμικη μηχανη που μπορει και να σε σκοτωσει. Ναι επειδη δεν μπορουμε να ελεγχουμε τον καθε ιδιοκτητη, το να απαγορευτουν οι επικινδυνες ρατσες ειναι ενα πιο safe βημα, η ιδια λογικη και με την απαγορευση οπλοφοριας ρε συ, ‘τα οπλα δεν σκοτωνουν οι ανθρωποι το κανουν’, ναι χαιρω πολυ, μου λες εναν λογο για τον οποιο θα πρεπει να ειναι νομιμα τα ημιαυτοματα πχ?

Για το τελευταιο που λες δεν εχω γνωμη, αν ειναι ‘σεσημασμενος’ δλδ. Με την ουσια του πραγματος δεν διαφωνω παντω (και για το γαβγισμα εχω θεμα προσωπικα, αλλα οκ, ας μην το πιασουμε).

Μια χαρά σε σκοτώνουν και 2-3 λυκόσκυλα ή 2-3 ποιμενικοί, δεν είναι αποκλειστικότητα των πίτμπουλ. Επίσης, μια χαρά σε σκοτώνει και ένα πιστόλι, δε χρειάζεται ημιαυτόματο. Για να πάρεις πιστόλι όμως, δεν είμαστε Αμερική, υπάρχουν προϋποθέσεις. Πρέπει να περάσεις από γιατρούς να να μπορέσεις να το πάρεις νόμιμα. Οπότε, δε θεωρώ την παρομοίωση σκυλιών και πυροβόλων σωστή :grinning:.

Ποστάρει μόνο όταν επιτεθούνε σκυλιά σε ανθρώπους :joy:. Η ουσία του πράγματος είναι ότι δεν πρέπει ο κάθε μαλάκας να έχει σκύλο και ότι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι να φέρνουμε εις πέρας ό,τι αναλαμβάνουμε. Η ράτσα του σκύλος ή ο σκύλος δεν παίζει ρόλο σε αυτό.

Δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει το κουτάκι και γράφονται μπουμπούκια σε διάφορα θέματα… Λογικά έληξε ο χρόνος του μπάνιου και βγήκαν τα σαλιγκάρια

6 Likes

Ναι, μάλλον ήταν μέχρι 31/12 τα μπάνια.

1 Like

τεσπα, ειχα γραψει μια μεγαλη απαντηση, αλλα δεν θελω να δωσω χαρα στο τρολ οτι τσιμπησα και ασχολουμαστε μαζι του. Ας καταγραφει η διαφωνια μου :stuck_out_tongue:

1 Like