Την οικογένεια κ τους συναδέλφους δεν τους επιλέγεις.
Κ αντε εναν ξαδελφο που δεν τον γουστάρεις τον βλέπεις μια φορα τον χρονο, το αρχιδι (συγγνώμη) τον συνάδελφο τον τρως στα μουτρα καθε μέρα.
Υπομονη.
Την οικογένεια κ τους συναδέλφους δεν τους επιλέγεις.
Κ αντε εναν ξαδελφο που δεν τον γουστάρεις τον βλέπεις μια φορα τον χρονο, το αρχιδι (συγγνώμη) τον συνάδελφο τον τρως στα μουτρα καθε μέρα.
Υπομονη.
ένα φυσίγγιο γι κάθε περίπτωση , σεξιστής/ρατσιστής και μασάει σαν τραγος
Αν είναι για το μάσημα, νομίζω ότι μπορεί κανείς να ανεχτεί έναν συνάδελφο με αυτή τη συνήθεια. Αυτό που δε μπορώ να αντέξω είναι η αγένεια και η έλλειψη συναδελφικότητας, δυστυχώς φέτος πέτυχα μία τέτοια περίπτωση, αλλά κάνω υπομονή μέχρι να τελειώσει η χρονιά. Το θετικό στη δουλειά μου είναι ότι από Σεπτέμβρη μπορείς να έχεις νέα πρόσωπα σε κάποια πόστα και να μην ξαναδείς τους ίδιους.
Άκουγα το φοβερό άλμπουμ των Sacred Blade " Of the moon and sun" κ είχα σκαλώσει στο τελευταίο κομμάτι, το Moon κ δεν μπορούσα να θυμηθώ που είχα ακούσει την μελωδία στις κιθάρες (γιατί ήμουν χίλια τα εκατό σίγουρος ότι ήταν γνώριμη μελωδία). Κ βουαλά… , σε πιο γρήγορο τέμπο.
Κάποιες φορές εντυπωσιάζομαι με το γεγονός πως ο Indie music / alternative rock …κόσμος “ανακαλύπτει” πράγματα και λέει “Ουοου τι καινούργιο είδος, δεν έγινε ποτέ ξανά, εντελώς avantgarde, τι revival ενός νεκρού είδους” κλπ.
Μάλλον ποτέ δεν άκουσαν για τους Gong και τους Soft Machine…
“a mix of punk, prog, jazz, electronics and experimental song structures, a combo that has them grouped in with the likes of black midi, Squid and Black Country, New Road. As a coworker said earlier today, they could be the band that unites fans of BCNR, IDLES, Makaya McCraven and Chat Pile.” Brooklyn Vegan
“Bleeds raw energy and unrestrained emotion” DIY Mag
“defiant, outspoken and noisy” NME
“eruptive potential to start a revolution” DORK
“killer from front to back and I can’t wait for these guys to get into album mode…, it’s going to be incredible’” Anthony Fantano
Εχετε πάρει χαμπάρι καθολου τι πάιζει με αυτο το τύπου crypto με την ονομασία pi;
Ειχα κατεβάσει την εφαρμογη πριν χρόνια πταν ειχε βγει κ θυμαμαι καναμε mining της πλάκας καθε μερα κ ξαφνικα προχθές εχει γινει ο χαμος μαυτο κ λενε θα μπει στο market και θα ανεβει τιμες κ τετοια…
Πολυ πιθανόν να βγει κ αυτο κανα σκαμ και να σκάσει καποια στιγμή όπως πολλά άλλα, εχει ασχοληθει κανείς;
39 πυρετό εδώ και 5 ώρες. Ύπνος δε με πιάνει. Χατζηνικολαου βοζεμπεργκ λατινοπουλου κακό ψόφο ρε μουνόπανα
Περαστικα.
Καλή Σαρακοστή να έχουμε, με υγεία! Και προσοχή όσοι… πετάτε χαρταετό ψηλά σήμερα, υπάρχουν και τα δίκτυα της ΔΕΗ!
(Οι παλιότεροι θα θυμούνται ότι τέτοια μέρα είχε τηλεοπτικά σποτ και όχι μόνο, για τους κινδύνους ηλεκτροπληξίας, προφανώς θα είχαν υπάρξει περιστατικά.)
Το εφερα εδω, για να μην σπαμαρω το αλλο νημα.
Ουτε το Allou Fun Park εχει κλεισει, για λιγες μερες θα ειναι
Νταξ, δεν θελω να κλεινει καμια επιχειρηση, αλλα αυτο το παπατζηλικι με το “μας κλεινουν”, “ενα χαρτι μας λειπει, την αλλη εβδομαδα θα το εχουμε” και “συντομα κοντα σας” δεν το αντεχω. Πηγαιναμε μεχρι προσφατα σε μαγαζι που ελεγε “το pos δεν δουλευει σημερα, καποιο προβλημα εχει”… Ειχε προβλημα για 3 μηνες. Ή το POS ή η αδεια του μαγαζιου, δεν ξερω…"
Απίστευτο πραγματικά ότι το ρωτάω αυτό το πράγμα αλλά παλεύω εδώ και ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και δεν μπορώ να το κάνω μλκ μου, απίστευτο.
Θέλω να κατεβάσω βίντεο από το youtube σε καλή ποιότητα (720p) και δε βρίσκω ούτε έναν online downloader που να δουλεύει (!), είναι δυνατόν;
(ξέρω, καλώς ήρθες 2005, πείτε όμως, δεν γίνεται να μην υπάρχει)
Δλδ το Free YouTube Video Downloader Online - Zeemo AI δεν σου δουλευει; Το δοκιμασα μολις τωρα, κατεβασα 1080 απο τυχαιο βιντεο
Όχι, μου βγάζει επιλογή μόνο για 360p που και πάλι όταν το επιλέγω δεν κατεβαίνει το βίντεο.
(προφανώς έχει θέμα το βίντεο -και εγώ δλδ)
Μήπως φταίει για κάποιο λόγο το βίντεο που θέλεις να κατεβάσεις. Ποιο είναι;;
Βάλε το extension που λέγεγαι video download helper στον browser σου και κατέβασε το βίντεο από εκεί.
Πολύ Prince κομμάτι, το ξεχώρισα με την πρώτη!
Ολος ο δισκος ειναι φανταστικος. Τεραστια επιστροφη μετα απο 2-3 χρυσες μετριοτητες.
Τα Perfect Celebrity, Vanish Into You, The Beast και Blade Of Grass ειναι καταπληκτικα τραγουδια.
Και ολα τα υπολοιπα δηλαδη, ουτε ενα δεν ειναι αδιαφορο, εκτος απο το τελευταιο του δισκου.
Εχει και 2 δις plays στο Spotify τρομαρα του, ελεω Bruno Mars.
Το άκουσα από περιέργεια λόγω και καλά επιρροές από Nine Inch Nails και alternative Rock και Grunge σκηνής των 90s !! Πού τα βρίσκετε και τα γράφετε ρε κερατάδες αυτά! Kλασσικός dance/pop Gaga δίσκος που ακούγεται ευχάριστα. Εκτός από το Disease που όντως έχει κάτι από ΝΙΝ (και είναι πολύ ωραίο κομμάτι) μαζί με Κillah και Blade of Grass αυτά που μου αρέσαν περισσότερο. Σκιπ στο Abracadabra , sorry δεν το αντέχω λόγω ρεφρέν, αν και πέτυχα στο youtube μια rock εκδοχή του που το βελτιώνει αρκετά.
edit Ξέχασα και το Perfect Celebrity , πολύ καλό!