Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Πρεπει να ειναι καποιο φετινο φαινομενο. Ειχα και εγω πολλα χρονια να αρρωστησω χειμωνα, ιωση κτλ αν εξαιρεσεις εναν κοβιντ που ειχα περασει χωρις σχεδον κανεναν συμπτωμα.
Φετος με εχει παει χαλια. Απο τα Χριστουγεννα και για κανα 40αρι μερες ημουνα πολυ συχνα με mild συμπτωματα τυπου συναχακι, βηχα κτλ. Χωρις πυρετους. Εκανα και μια επεμβαση και κολλησα και εκει στο καπακι. Κλασικη περιπτωση νοσοκομειου. Ειμαι κανα μηνα χωρις συναχι και μου φαινεται απιστευτο.

Περαστικα σου @SilentWinter

5 Likes

Φετος -φτου φτου- δεν εχω κολλησει τπτ, αλλα περυσι διαλυθηκα με γριπη Α στις 5-10 Δεκ 23 και κοβιντ στις 5-6 Ιαν 24. Πιθανώς φετος να τη γλιτωσα επειδη εκανα τα αντισωματα που ειχα χασει απο τη συνδυαστικη περιοδο κοβιντ και χρησης μασκων.

Αποκλειεται κατι τετοιο να συμβαινει με οσους λετε οτι ειχατε χρονια να αρρωστησετε; Για φετος ακουσα δεκαδες, οχι καλυτερα να πω εκατονταδες, ατομα που επαθαν γριπη Β, γριπη Α, κοβιντ και ιωση, σε διαφορους συνδυασμους.

4 Likes

Πέρυσι πέρασα covid, συνακόλουθη τραχειίτιδα και πολλές ιώσεις, καθώς στο σχολείο τα παιδάκια έρχονταν βήχοντας. Φέτος, παρότι σε μικρότερη αίθουσα, τα παιδιά - ευτυχώς - δεν έρχονταν βήχοντας και δεν κόλλησα τίποτα από την τάξη. Έκανα και το εμβόλιο της γρίπης νωρίς-νωρίς. Πέρυσι δεν το κρύβω ότι φοβήθηκα να το κάνω γιατί πέρασα τον covid νωρίς-νωρίς.

3 Likes

Ρε συ! Ξεχασα οτι το εκανα φετος :man_facepalming: Να μια ακομη αιτια που μπορει να την εχω γλιτωσει, τι βλακας.

4 Likes

Καλό μήνα, με το υπέροχο “ομώνυμο” κομμάτι από το επίσης πολύ καλό, τρίτο LP των Deep Purple (και τελευταίο της ΜkI σύνθεσης τους). όπου αναδύεται σε όλη την μεγαλοπρέπεια η κλασική μουσική παιδεία του Lord όπως και η επιρροή του τα πρώτα εκείνα χρόνια!
Επίσης, προσοχή μην σας ξεγελάσουν σήμερα, όπως τότε που το Hammer δημοσίευε “ειδήσεις” περί… διάλυσης των Metallica και γινόταν χαμός!

5 Likes

Εγώ που το έκανα πάντως, δεν την σκαπούλαρα! :sweat_smile:

1 Like

Με 10 χρονια χωρις αντισωματα, επρεπε να πεσεις μεσα σε πισινα με αντιγριπικο. Του χρονου θα πας καλυτερα :stuck_out_tongue:

1 Like

Είδα κάτω από κομμάτι από το “Discouraged ones” των Katatonia το σχόλιο “Play Katatonia at 1.35 speed it sounds like Nirvana” και τώρα δεν γίνεται να το ξεδώ.

1 Like

Αυτός που το έγραψε δεν ήταν νηφάλιος. (το τσέκαρα!)

1 Like

Μιας και εχω graveyard shift σημερα το βραδυ (και καθε βραδυ) για να κοιμηθει η forever one ενα τετραωρακι, ας γραψω μερικα πραγματα που εμαθα ή επαληθευσα για τα μωρα στην πρωτη εβδομαδα της κορης μου σε αυτον τον κοσμο:

• αυτο με το υπολοιπο του ομφαλιου λωρου που πρεπει να πεσει ειναι αηδιαστικο…
  • η πληθωρα των γλυκων ηχων που βγαζουν ειναι απιστευτη
  • ολα τα κλισε για απωλεια υπνου ειναι αληθινα
  • δε με ενοχλει καθολου να την αλλαζω ή να την ταιζω, απλα το κανεις γιατι πρεπει
  • ο τροπος με τον οποιο καπως σκαρφαλωνει πιο κοντα στο πηγουνι μου οταν την εχω πανω μου μπρουμυτα και κοιμαται στο στηθος μου ειναι οτι πιο γλυκο υπαρχει… κωλος πανω, χερακια ποδαρακια μαζεμενα, και καπως ανεβαινει πιο ψηλα…
37 Likes

Nα σας ζήσει :heart:
Να ναι πάντα γερή και χαρούμενη :heart: :heart: :heart:

3 Likes

Να σας ζησει!Κοιτα να την χαρείς γιατί ουτε που θα καταλαβεις ποτε θα παει σχολειο.

2 Likes

Να σου ζήσει @QuintomScenario! :heart:
Επίσης το κλισέ ότι κάθε μέρα και καλύτερα είναι απόλυτα αληθινό.
Εμάς έφαγε μια φρίκη στην 5η εβδομάδα (άλμα ανάπτυξης σου λέει) και δεν της κόλλαγε ύπνος όλη μέρα, κάτι μισάωρα εδώ κι εκεί.
Ας ανοίξουμε ένα νήμα να λέμε τον πόνο μας :sweat_smile:

3 Likes

Να σας ζήσει! Πάντα γερή και τυχερή!

Το σχόλιο με το σκαρφάλωμα είναι 100% έτσι. Είναι τεχνική που την έχουν δουλέψει στην κοιλιά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Ο δικός μου μέχρι να γίνει 8-9 μηνών κοιμόταν πάνω μου 5-6 ώρες τη μέρα γιατί είχε μεγάλο πρόβλημα με τις γουλιές και δεν μπορούσε να κοιμηθεί αλλιώς. Οπότε έχω έχω φτάσει master επίπεδο σε αυτόν τον ύπνο

3 Likes

Αυτό το μήνυμα με έκανε πολύ χαρούμενη, μετά από μία βασανιστική εβδομάδα. Όλα τα παιδάκια είναι ευλογία, αλλά αυτός ο δεσμός πατέρα-κόρης (και μητέρας-κόρης, πολύ συχνά) είναι όλα τα λεφτά. Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας και να το χορτάσετε όσο προλαβαίνετε, γιατί θα ξεπεταχτεί σε χρόνο dt. Και μετά από 30 χρόνια θα αναπολείς αυτά τα χάδια και τους χαριτωμένους ήχους.

5 Likes

Να σας ζήσει και να είναι υγιής και ευτυχισμένη.
Τα παιδιά βγάζουν τα πιο δυνατά συναισθήματα που μπορεί να ζήσεις.
Η ταλαιπωρία είναι μέρος του δεσίματος.

3 Likes

ουαου πρώτη εβδομάδα ε ; Να σου ζήσει , υγεια και κάθε καλό εύχομαι

2 Likes

Να τη χαίρεσαι @QuintomScenario ! Μη διστάσεις να βγάλεις πολλές φωτογραφίες σαν χαζομπαμπάς να τις έχετε εσύ και η οικογένειά σου, θα με θυμηθείς αργότερα όταν θα έχει μεγαλώσει.

4 Likes

Να σας ζήσει !!! Να την χαρείτε και να την καμαρώσετε όπως επιθυμεί !!! Με υγεία και τύχη !!! Θέλει πολύ υπομονή με αυπνίες, αλλαγές λόγω ανάπτυξης κλπ (πατέρας διδύμων speaking) :slight_smile:

3 Likes

Λιώσαμε…:melting_face::smiling_face_with_three_hearts:
Να είστε γεροί να την καμαρώνετε να μεγαλώνει κ να ζείτε την κάθε στιγμή.:heart:

4 Likes