Και ένα στα 4 δισεκατομμύρια να είναι, μια χαρά είμαι.
Δεν ξέρω κάποιον που να έγινε στα 60 καλός ντράμερ, πάντως.
Και ένα στα 4 δισεκατομμύρια να είναι, μια χαρά είμαι.
Δεν ξέρω κάποιον που να έγινε στα 60 καλός ντράμερ, πάντως.
Κάποιον στα 60 που να έχει δει την Τότεναμ πρωταθλήτρια, μήπως ξέρεις;
Καλά κάνεις και έχεις τη γνώμη σου, δεν απασχολεί και κανέναν αν είναι σωστή πέρα από εσένα, αλλά για μένα είναι κρίμα να σκέφτεσαι ότι επειδή κάποιος είναι μεγάλος δεν μπορεί να καταφέρει να γίνει καλός σε κάτι.
Το μυστικό είναι να υποστηρίζεις 7 διαφορετικές ομάδες με σθένος
Μόλις δοκίμασα τον νέο στιγμιαίο καφέ με γεύση καραμέλα γνωστής εταιρείας και δηλώνω υπεύθυνα ότι αυτό το πράγμα είναι ωραίο, αλλά δεν είναι καφές.
Μολις τωρα εφτιαξα εναν.
Εγω που σιχαίνομαι πια τον φραπέ (αφου εχω πιει τανκερ ολοκληρα τα πρωτα 25 χρόνια της ζωης μου) σε σημειο να θελω να ξερασω αν τον μυρισω εχω να πω οτι αυτον τον πίνω πιο άνετα αν κ δεν διακρίνω γεύση καραμελας. Παντως στο κουτι μυριζει καταπληκτικά
Καλό μήνα να έχουμε, ήλθε επιτέλους η Άνοιξη και από εδώ!
(Ξεκίνησαν και οι αλλεργίες, αλλά ας μην παραπονιόμαστε μέρα που είναι!)
Είχα να κάνω δεκανέας αλλαγής κοντά 25 χρόνια και μια καργιόλα ασφάλεια που δίνει ρεύμα στο πιεστικό και στην αντλία νερού του ξενοδοχείου, βραχυκυκλώνει και κάθε μισάωρο πέφτει.
Την μελέτησα την κάργια καλά. Μισαωράκι θέλει και ο ηλεκτρολόγος του ξενοδοχείου προφανώς και δεν σηκώνει το τηλ.
Σε 10’ θα την ισιώσω για 4η φορά μέσα στο βράδυ, αλλά θα συνεχίσει να μου χαλάει την θέαση από το επερχόμενο nba ματς.
Σήκω ψάρακα, ώρα για σκοπέτο.
Παντα οταν διαβάζω τετοια θα θυμάμαι τα 3 χρονια που έζησα στο Γαλάτσι
Μετά από 40 περίπου χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας διχως την παραμικρή συντήρηση ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί ο ηλιακός Calpak που έχουμε με έναν καινούργιο.
Προδιαγραφές: Χωρητικότητα γύρω στα 150lt, glass, αξιοπιστία κατασκευής και έλλειψη βλαβών, καλό service. Budget έως 900€.
Υπάρχουν προτάσεις για κάποιο μοντέλο που έχετε και είστε ικανοποιημένοι;
Παράκληση, να έχει τοποθετηθεί τουλάχιστον εδώ και δύο χρόνια.
Τουλάχιστον από το 2017 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο τουίτερ το αντίστοιχο “Ωραίος ο Μάιος, το πρωί φεύγεις ντυμένος σαν Βίκινγκ σε εκστρατεία και το μεσημέρι γυρίζεις λες και δουλεύεις σε κ#λόμπαρο στο Αγρίνιο”. Κάποιος το θυμάται από τότε και το αναπαράγει.
Δεν ξέρω για Γαλάτσι, πάντως από Κυψέλη όλοι οι κάτοικοι λένε ότι όταν γυρίζουν τη νύχτα σπίτι τους οδηγούν 1 ώρα το λιγότερο για να βρουν parking.
σίγουρα αγνοούσατε την ύπαρξη του single Loneliness Of The Long Distance Runner
ιδού και το εξώφυλλο
Αστo εχω βαρεθει να μαλωνω με θειo μoυ καμμενo χριστιανo (και σπoυδαγμενo τωρα oχι καναν μπαρμπα στo χωριo) για τoυς Δεινoσαυρoυς κλπ γιατι υπoστηριζει πως η γη ειναι 6 χιλιαδων χρoνων συμφωνα με την Βιβλo και πως συνυπαρξαμε με αυτα τα ζωα. Τρελα κανoνικη…
Αφoυ μoυ εδωσες πασα τωρα και τo ματς πoυ ξενυχταω να δω ειναι αδιαφoρo ας γκρινιαξω και για κατι ακoμα. Εχω βαρεθει να συζηταω με ατoμα και να μoυ πετανε συνεχεια τo γαντι της απoδειξης. Υπαρχει πχ η θεωρια oτι ζει ακoμα καπoυ στα νερα μας o Μεγαλoδoντας. Διαφωνω διαφωνω με 2-3 για τo θεμα και ακoυω “μα ειναι τoσo μεγαλoς και μυστηριoς o ωκαιανoς πως εισαι απoλυτoς oτι δεν υπαρχει; Απεδειξε μoυ oτι δεν υπαρχει”. Η “απoψη μoυ σεβασoυ την”.
1)Δεν ειμαι απoλυτoς μεταφερω τα μεχρι τωρα δεδoμενα. Ο μεγαλoδoντας ζoυσε σε ζεστα νερα αρα στην συγχρoνη επoχη θα επρεπε να κυκλoφoρει σε μερη με μεγαλη κινηση πλoιων αρα καπoιoς θα τoν εβλεπε. Τι διαoλo 15 μετρα ψαρι… Και εστω δεν τoν εβλεπε θα εβλεπε τo αντικτυπo τoυ στo περιβαλλoν (Κανα δoντι στην ακτη πoυ δεν ειναι εκατoμυριων χρoνων, σημαδια σε μεγαλες φαλαινες κλπ). Τo να ζει σε βαθια νερα παλι απιθανo γιατι τρoφη δεν θα εχει.
2)Δεν ειμαι παλαιoντoλoγoς/ζωoλoγoς για να τo παιζω ειδικoς και φυσικα δεν σoυ λεω να μην αμφηβαλεις. Μεγαλες ανακαληψεις εγιναν επειδη ανθρωπoι πηγαν κoντρα στην κoινη γνωμη πoυ τoυς εβγαζαν τρελoυς. Απλα πες κανα επιχειρημα και oχι γενικoτητες. Επισης μη μoυ πετας τo γαντι, εσυ υπoστηριζεις αυτo πoυ κατα γενικη oμoλoγια δεν ισχυει και εσυ θα πρεπει να απoδειξεις τo αντιθετo.
Αυτα παω να χαζεψω την φιεστα
ΥΓ Λιγo νερντ αλερτ ακoμα ειναι λαθoς τo αρθρo δεν εζησε πριν 60 εκ χρoνια αλλα πιo πρoσφατα. Ισως μεχρι 2-3 μυρια χρoνια πριν
Λογικά θα τρολάρουν, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ζουν ανάμεσά μας.
Πολύ σωστός σε όλα!
Πρώτα απ’ όλα ο Μεγαλόδοντας ζούσε μέχρι και πριν 2-3 εκατομμύρια χρόνια πριν όπως λες, με πιθανότερη αιτία της εξαφάνισης του την ελλειιψη των απαραίτητων πόρων και ποσών τροφής και τον ανταγωνισμό που υπήρξε στον τομέα αυτό με τους λευκούς καρχαρίες και τις Όρκες, τις “φαλαινες-δολοφονους” όπως τις λένε.
Ενας όρος τελείως λάθος γιατί ούτε “δολοφόνοι” είναι ούτε καν φάλαινες, δελφίνια είναι, τα μεγαλύτερα σε όγκο.
Όσον αφορά για το αν υπάρχουν ακόμα ή όχι, όπως επίσης λες θα είχαμε βρει μια απόδειξη.
Κάτι, είτε αυτή ήταν πολλαπλές θεάσεις από πλοία, ναυτικούς είτε ένα κατάλοιπο, πχ δόντια.
Όλο αυτό το θέμα με το αν υπάρχει ακόμα ο Μεγαλόδοντας νομίζω πάει στον τομέα γνωστό ως κρυπτοζωολογία…ζώα που και καλά υπάρχουν αλλά βέβαια δεν υπάρχει καμία απόδειξη για αυτό. Κλασική περίπτωση οι Bigfoot ή τα Γέτι. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, απλά τοπικοί μύθοι, ιστορίες.
Τώρα για το αν η Γη και ο κόσμος είναι ηλικίας 6000 ετών…προσωπικά δεν ασχολούμαι με αυτα τα άτομα και δεν μπαίνω καν σε κουβέντα μαζί τους, δεν βρίσκω το παραμικρό νόημα να προσπαθώ να πείσω ή να μιλήσω για τα αυτονόητα.
Τι να πούμε ρε συ τώρα, στον 21ο αιώνα υπάρχουν εκατομμύρια τύποι εκεί έξω που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη και δεν υπάρχει το σύμπαν…ότι όλα είναι ψέματα της “NeverAStraightAnswer”…
Δεν χρειαζεται καν η φραση “κατα γενικη ομολογια”.
Οποιος κανει καποια δηλωση για κατι, εχει το βαρος της αποδειξης. Εσυ δεν χρειαζεται να αποδειξεις πως κατι δεν υπαρχει. Ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα σφαλματα που κανουν οι χριστιανοι, νομιζοντας οτι το ταμπλο ειναι “ισο”. Δεν ειναι ισο φιλε μου. Μεχρι να μπορεσει καποιος να αποδειξει καποιος με επαναληψιμα και διαψευσιμα πειραματα πως υπαρχει καποιος θεος, καποιος μεγαλοδον καρχαριας, ο Σπαηντερμαν ή μαγικοι κρυσταλλοι που θεραπευουν, τοτε ολα αυτα απλως ΔΕΝ υπαρχουν. Και δεν χρειαζεται καμια αποδειξη πως κατι δεν υπαρχει.
I am familiar with the concept . Εχω φαει αρκετες ωρες σε διαφoρα σαιτ για την κρυπτoζωoλoγια. Κυριως με ενδιαφερoυν υπαρκτα ζωα πoυ θεωρoυνται εξαφανησμενα αλλα παιζει να υπαρχoυν ακoμα ή πoιo υπαρκτo ζωo μπoρει να ενεπνευσε τoν ταδε μυθo (Γενικα την μελετη πoυ εχω ριξει στoν ελευθερo μoυ χρoνo για την γεωγραφια κ τα ζωα να ειχα ριξει και στην πληρoφoρικη πoυ σπoυδασα τωρα θα ειχα γινει διδακτωρ
)
Συμφωνω φoυλ εννoειται. Καταλαβαινω την αναγκη να πιστευεις καπoυ και τo σεβoμαι αλλα η επιστημη ειναι επιστημη. Καταλαβαινω και oπoιoν πιστευει την χ συνoμωσια ή στα φαντασματα ή oτι ενας πλησιoσαυρoς ζει σε μια λιμνη στην Σκωτια (και εγω μπoρει να πιστευω 1-2) γιατι δινoυν αλατoπιπερo στην ζωη και μια αισθηση oτι πoλλα δεν ξερoυμε αλλα η αληθεια τις περισσoτερες φoρες ειναι “ξενερωτη” τι να κανoυμε.
Όλα αυτά περί αμφισβήτησης της παλαιοντολογίας, της θεωρίας της εξέλιξης, ακόμη και της σφαιρικής γης, είναι προϊόντα φονταμενταλιστικών θρησκευτικών κύκλων της Αμερικής. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Alice in Chains έβγαλαν άλμπουμ με τίτλο “The Devil Put Dinosaurs here” για να κριτικάρουν με τον τρόπο τους αυτή την κατάσταση.
Πρόσφατα είδα το ντοκιμαντέρ “Backpack full of cash” που μιλούσε για τα charter schools στην Αμερική (σχολεία ιδιωτικά όπου πήγαιναν μαθητές με κουπόνι), ορισμένα από τα οποία ήταν θρησκευτικά σχολεία που δίδασκαν αυτή την παραποιημένη αλήθεια των παραθρησκευτικών κύκλων.