Αχουτο μωρεεεεε θα τους χαλουσε την αισθητική το αμαξιδιο; τι πηγαν να παθουν οι άνθρωποι.
Εχω υποσχεθεί στην γυναίκα μου να μην ριχνω καταρες, οποτε…τα γνωστα.
Αχουτο μωρεεεεε θα τους χαλουσε την αισθητική το αμαξιδιο; τι πηγαν να παθουν οι άνθρωποι.
Εχω υποσχεθεί στην γυναίκα μου να μην ριχνω καταρες, οποτε…τα γνωστα.
Το Βιλατζ Γιουναιτεντ της ΕΡΤ3 ειναι οτι καλυτερο εχει συμβει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση (μετα το κομφουζιο)
Περί τίνος πρόκειται;
Ντοκιμαντέρ για ερασιτεχνικές ομάδες χωριών, ουσιαστικά μια μικρή σύγχρονη λαογραφία της επαρχίας με πυρήνα το τοπικό ποδόσφαιρο.
Πολύ ωραία εκπομπή !!!
Ωραίο ακούγεται, θα τσεκάρω
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σποραδικά το έχω δει, καθώς βλέπω ελάχιστα ελεύθερη τηλεόραση αλλά φαντάζομαι να υπάρχει σε κάνα έρτφλιξ, δεν ξέρω κιόλας.
Ε δε γίνεται να μην υπάρχει στο ίντερνετ γενικότερα, είτε στο έρτφλιξ είτε σε γιουτούμπ κλπ
edit
Και εννοείται ότι υπάρχει
Επειδη ουτε εγω βλεπω τηλεοραση, 2-3 φορες εχω πεσει πανω του και ειναι πραγματικα μια απο τις πιο ωραιες εκπομπες που υπαρχουν. Ειδικα με αθλητικο θεμα. Ειναι εξαιρετικη.
Είναι φοβερο ντοκιμαντέρ και το ακόμα καλύτερο είναι ότι τα χωριά και οι άνθρωποι τους, που πρωταγωνιστούν το αγκαλιάζουν και παίζουν τέλεια το ρόλο τους.
Έχει πλάκα ενώ ταυτόχρονα δίνει και τον τόνο της ζωής σε επαρχιακά μέρη της χώρας που δεν θα ασχολούνταν κανείς.
Απολαυστικό και όχι τόσο για το ποδοσφαιρικό του περιεχόμενο.
Και με μουσικες όμορφες… αφιλτραριστη ελλαδα κ μπαλα = μαγεία
Αγαπημένη γιορτή σήμερα, ας ευχηθούμε χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες του forum και εκτός αυτού!
Χρόνια μας πολλά, στους Κώστηδες και τις Ελένες
Δεν έβρισκα νήμα για σκατόμυαλους, οπότε το παραθέτω εδώ:
https://www.imerodromos.gr/ti-periechei-to-myalo-toy-typoy-poy-legetai-failos-kranidiotis/
Ντρέπομαι που αναπνέω τον ιδιο αέρα με κάτι τέτοια άτομα.
Σκατοψυχος ειναι, οχι σκατομυαλος.
Κατά τη μετάβαση από μέτριο (ή γλυκό ) σε σκέτο καφέ, στις πόσες μέρες σταματήσατε να έχετε σκέψεις αυτοτραυματισμού και αποδεχθήκατε έως ένα βαθμό την ολοκληρωτικά πλέον μίζερη ζωή σας; ;
Εμένα, που δεν είμαι λάτρης του καφέ, δεν μου πήρε πάνω από μια μέρα να προσαρμοστώ. Ψέματα, ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ενώ αντίθετα ξέρω ανθρώπους, πχ τη μαμά μου, που χρόνια τώρα δεν μπορούν να κόψουν τη ζάχαρη από τον καφέ.
κάνε το σταδιακά αν δεν μπορείς με την μία. Δεν μπορώ να θυμηθώ, έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που πίνω σκέτο καφέ αλλά νομίζω ότι ελάττωνα την ζάχαρη σταδιακά. Αν πάντως το καταφέρεις δεν υπάρχει επιστροφή να ξέρεις.
Ε ναι, σαν να λες πως καπνίζεις δύο πακέτα την ημέρα και αποφάσισες από αύριο να το κόψεις μαχαίρι.
@SvenN πόσους καφέδες πίνεις;