Η δική μου μετάβαση ήταν freddo cappuccino μέτριο > freddo cappuccino σκέτο > freddo espresso μέτριο > freddo espresso με λίγο γάλα > freddo espresso σκέτο.
Ενα τριπλό φρεντο εσπρέσο το πρωί και έναν κανονικό λίγο μετά το μεσημέρι.
σε εμένα παραδόξως από την πρώτη ημέρα, κατάλαβα τη διαφορά στο πως είναι γευστικά ο καφές και γουσταρα
οπως και η μεταβαση απο τσιγαρο σε ηλεκτρονικό, δεν κοιταξα ποτέ ξανα πίσω στο τσιγάρο
απο την πρωτη μερα.
αρκει απο εκει που πίνεις καφε να μπορουν να τον παρασκευάσουν σωστά και όχι να πληρώσεις για να πιείς χώμα
Αν δεν πίνεις με γάλα, τότε η μετάβαση από μέτριο σε σκέτο θα γίνει ευκολότερη με γάλα. Πολύ δοκίμασαν γλυκαντικά αλλά μακριά κι αγαπημένα.
Εσπρέσσο σκέτο μόνο σε ζεστό σαν ένα σοτ, σεφ φρέντο θέλω λίγο γάλα προσωπικά και μάλιστα λίγο εβαπορε
Τα πάντα είναι η μηχανή και η ποιότητα του καφέ πάντως.
Ναι, το γάλα σπάει την πικρίλα του καφέ. Ίσως βοηθήσει, εκτός αν σιχαίνεσαι το γάλα οπότε το αντικαθιστάς με φυτικά ροφήματα, αν και σαν ιδέα με τρομάζει λιγάκι αλλά τι τα θες, τόση ανωμαλία κυκλοφορεί. Btw, πίνω σκέτο ελληνικό τώρα, με καλαμάκι…
τόση ανωμαλία κυκλοφορεί
Απο Εσπρεσο γλυκό σε μέτριο 3-4 μέρες.
Απο μετριο σε σκέτο 3-4 μήνες. Εδωσα μάχη αλλά τώρα και με ένα σπυρι ζαχαρη δεν μπορώ να τον πιω.
Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα “Καφές” στο φόρουμ.
Πρόσφατα μου έφεραν στη δουλειά κατά λάθος έναν μέτριο καφέ και υπέφερα, αλλά δεν είχα χρόνο να τους πω να μου φέρουν άλλο. Όμως, εάν τον πίνεις σκέτο, μία γουλιά καφέ με ζάχαρη είναι σαν δηλητήριο.
Μεγαλη αλήθεια. Οταν έπινα ελληνικό καφέ, έτσι κ μου εψηναν τον καφέ σε μπρίκι που είχαν ρίξει ζάχαρη χωρίς να το ξεπλυνουν, ήταν αδύνατο να πιω τον καφέ.