Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Η δική μου μετάβαση ήταν freddo cappuccino μέτριο > freddo cappuccino σκέτο > freddo espresso μέτριο > freddo espresso με λίγο γάλα > freddo espresso σκέτο.

3 Likes

Ενα τριπλό φρεντο εσπρέσο το πρωί και έναν κανονικό λίγο μετά το μεσημέρι. :expressionless:

σε εμένα παραδόξως από την πρώτη ημέρα, κατάλαβα τη διαφορά στο πως είναι γευστικά ο καφές και γουσταρα

οπως και η μεταβαση απο τσιγαρο σε ηλεκτρονικό, δεν κοιταξα ποτέ ξανα πίσω στο τσιγάρο

6 Likes

απο την πρωτη μερα.
αρκει απο εκει που πίνεις καφε να μπορουν να τον παρασκευάσουν σωστά και όχι να πληρώσεις για να πιείς χώμα

3 Likes

Αν δεν πίνεις με γάλα, τότε η μετάβαση από μέτριο σε σκέτο θα γίνει ευκολότερη με γάλα. Πολύ δοκίμασαν γλυκαντικά αλλά μακριά κι αγαπημένα.
Εσπρέσσο σκέτο μόνο σε ζεστό σαν ένα σοτ, σεφ φρέντο θέλω λίγο γάλα προσωπικά και μάλιστα λίγο εβαπορε

Τα πάντα είναι η μηχανή και η ποιότητα του καφέ πάντως.

4 Likes

Ναι, το γάλα σπάει την πικρίλα του καφέ. Ίσως βοηθήσει, εκτός αν σιχαίνεσαι το γάλα οπότε το αντικαθιστάς με φυτικά ροφήματα, αν και σαν ιδέα με τρομάζει λιγάκι αλλά τι τα θες, τόση ανωμαλία κυκλοφορεί. Btw, πίνω σκέτο ελληνικό τώρα, με καλαμάκι…

τόση ανωμαλία κυκλοφορεί :sweat_smile:

2 Likes

Απο Εσπρεσο γλυκό σε μέτριο 3-4 μέρες.
Απο μετριο σε σκέτο 3-4 μήνες. Εδωσα μάχη αλλά τώρα και με ένα σπυρι ζαχαρη δεν μπορώ να τον πιω.

2 Likes

Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα “Καφές” στο φόρουμ.

Πρόσφατα μου έφεραν στη δουλειά κατά λάθος έναν μέτριο καφέ και υπέφερα, αλλά δεν είχα χρόνο να τους πω να μου φέρουν άλλο. Όμως, εάν τον πίνεις σκέτο, μία γουλιά καφέ με ζάχαρη είναι σαν δηλητήριο.

8 Likes

Μεγαλη αλήθεια. Οταν έπινα ελληνικό καφέ, έτσι κ μου εψηναν τον καφέ σε μπρίκι που είχαν ρίξει ζάχαρη χωρίς να το ξεπλυνουν, ήταν αδύνατο να πιω τον καφέ.

5 Likes

Κάθε σύγκριση με Ελλάδα φέρνει θλίψη.
https://x.com/picturesfoider/status/1927312731855609968?s=46&t=grxJWTsT8tTkFaEpmnxXlw

2 Likes

Άρχισα να πίνω σκέτο πριν 8 μηνες περίπου και δυο φορές που έχω πιει μέτριο τους τελευταίους 3 μηνες μου φάνηκε απόλαυση :face_with_diagonal_mouth:

Γαμώ το 114 στις εξετάσεις…

Μονο εγω αναρωτηθηκα “ποσα μηχανακια με ντιλιβερι θα υπηρχαν” σε ενα αναλογο τουνελ στην Ελλαδα;

Αστα! Εχω βαρεθεί να τσακώνομαι με μηχανάκια πάνω σε πεζοδρόμιο και να παίρνω απάντηση “δε σε ενόχλησα καθόλου”.

2 Likes

Η Αθηνα ειναι απαλευτη, οσο κι αν την αγαπω. Υπαρχουν 100 λογοι για να ειμαστε τρελαμενοι. Ολοι μαζι ομως εχουν κανει ενα κοκτειλ που καλο ειναι να μην εισαι κοντα του. Κι εγω τρελαινομαι μερικες φορες, συνηθως οταν οδηγω. Αλλα προσπαθω να ειμαι χαλαρος, κανεις δεν ειναι γκουρου βεβαια.

Γενικως, το κοβιντ και η αποδυναμωση των κοινωνικων αξιων, σε συνδυασμο με την απιστευτη βιαιοτητα εκει εξω ανεξαρτητως φυλου και ηλικιας, η ευκολια με την οποια μπορει καποιος να κουβαλαει ακομη και οπλο, η αδιαφορα για τον διπλανο κι ο σταρχιδισμος που κυριαρχει παντου, κανουν δυσκολο το σταυρολεξο και δεν θα το λυσω εγω.

Σαββατιατικο περιστατικο: παω λαικη, καποιος ξεπαρκαρει σε γωνια, αλλα εχει μπει με τη μουρη αναποδα απο τον μονοδρομο οπου κινουμαι. Στον καθετο δρομο ενα σμαρτακι εχει προλαβει να δει οτι ο αλλος φευγει, οποτε εγω ημουν δευτερος. Του κανω νοημα να παρει τη θεση, οταν ο αλλος ξεπαρκαρει. Ο αλλος πρεπει να κανει οπισθεν, αλλα το σμαρτ περιμενει με αλαρμ και δεν κουνιεται. Εγω ειμαι εκει, με το σμαρτ στη μεση και δεν μπορω να προχωρησω για να κανει ο αλλος μανουβρα. Λεω στο σμαρτ “κανε μπροστα, να φυγω εγω, να βγει ο αλλος, να μπεις εσυ, αλλιως θα μεινουμε για παντα εδω ολοι μας”. Η απαντηση του: “για ηρεμησε”. Πας να βοηθησεις ή να εισαι τιμιος, βγαινεις και μλκς. Σηκωθηκα κι εφυγα προφανως, αν εμενα απλως θα πλακωνομασταν.

Στον νημα της Πρεμιερ εχω γραψει ενα ποστ για οσα γινονταν πισω μου στο μαγαζι οπου εβλεπα τον τελικο του Γιουροπα Λιγκ. Απαλευτα ολα, δεν αντεχεται.

11 Likes

Για ηρέμησε.

20 Likes

Το ίδιο ακριβώς προσπαθώ κι εγώ τελευταία. Ειδικά με την μικρή μέσα στο αμάξι. Αλλιώς θα τσακωθείς ή θα νευριάσεις ανά χιλιόμετρο, λέω και πολύ. Οπότε άσε τον άλλον να περάσει πρώτος κι ας σου χώθηκε, δώσε προτεραιότητα και ας μην έχεις και κυρίως συνεχώς σε εγρήγορση για τη μλκια που θα κάνει ο άλλος.

5 Likes

Εγώ πάντως οταν, κατεβαίνοντας με το παιδί απ’ το λεωφορείο, σκάει μηχανάκι από δεξιά χωρίς να κόψει και προλαβαίνω τελευταία στιγμή να σταματήσουμε πριν πέσει πάνω μας, δεν ήμουν και πολύ ήρεμος.

Γενικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα δίκυκλα στην ελλάδα πρέπει να απαγορευτούν γνωρίζοντας ότι η θέση μου θα στεναχωρήσει εκλεκτούς φίλους από εδώ μέσα ( :smiley: ).

14 Likes

Rage GIFs | Tenor

8 Likes

9/10 προσπεράσεις που κάνουν τα μηχανάκια είναι παράνομες :stuck_out_tongue: change my mind

4 Likes

11/10 θελεις να πεις.

Εχω διπλωμα μηχανης. Μηχανη δεν εχω ομως.

3 Likes