Ιδανικά θα 'πρεπε να απαγορευτεί η οδήγηση παντός είδους οχημάτων τέτοιοι που είμαστε…
Διαβασα ο Νυχτοκωλης…
Εγώ χειρότερα, νόμιζα ότι ήθελε να γράψει Νυχτοκώλη!
είναι toxic relationship for sure
κι εγώ την αγαπάω και μου λείπει …μέχρι να περάσει μια εβδομάδα
για τη συμπεριφορά δεν ξέρω τι φταίει αλήθεια , όπως έγραψα πρόσφατα εδώ Καράκας δεν υπάρχει μαντήλι να κλάψουν και είναι όλοι ευγενικοί και χαμογελαστοί, υπάρχει αστική ευγένεια
εντιτ: εκτός από την οδήγηση, εκεί Αθήνα θα λέτε και θα εκτιμήσετε πολλά . Όσα περιγράφεται είναι τίποτα
Τωρα που το συζητατε θυμηθηκα οτι οδηγώντας ποδήλατο στην πολη μεσα εχω μαλωσει μονο με μηχανακηδες. Συγκεκριμένα 3 μου εκαναν παρατηρήση οτι πηγαινα απο τον δρομο.(!!!) Μα αν παω απο το πεζοδρόμιο θα με βριζουν κ με το δικιο τους οι πεζοι.
Κ στους 3 η απάντηση ηταν " δεν θα μου κανει μαθηματα οδικης κυκλοφοριας καποιος που οδηγαει μηχανακι"
Προσφατα βεβαια μαλωσα χοντρα με οδηγό λεωφορείου του οασθ. 2 φορες με εκοψε σε στροφή κ με κόλλησε στο πεζοδρόμιο. Μαλλον δεν του αρεσε οτι τον περνουσα οταν εκανε σταση.
Αυτοί που με προσέχουν περισσότερο ειναι οι ταξιτζηδες. Περιεργο.
10-11 χρονια μετα, σκεφτομαι οτι κατεβαινα τη Συγγρου με ποδηλατο στη δεξια λωριδα και ειναι μεγαλη τυχη οτι ειμαι εδω ακομη για να γραφω. Ενταξει, αυτο μπορει να ειναι bad luck για εσας. Βεβαια, ειχα σπασει μπαλες οδηγων επειδη σε τετοιους δρομους εκανα το “αυτοκινητο”, δλδ επιανα ολη τη λωριδα, οπως επρεπε για να μειωσω τις πιθανοτητες να βαλω ροδες και τιμονι στον νυχτοκρωλο μου απο κανεναν γκαζιαρη.
Ποδήλατο και Αθήνα/Ελλάδα γενικότερα, δυστυχώς δεν είναι καλό deal - πέραν των ανύπαρκτων βασικών οδικών υποδομών, δεν νοείται και στην οδηγητική μας κουλτούρα σαν λαός το ποδήλατο, ως ένα actual μέσο μετακίνησης - παρά μόνο σαν μέσο αναψυχής.
11-0 από τα αποδυτήρια
Και εγώ ονειρεύομαι διαρκώς πως θα ήταν να κάνω τα πάντα με ποδήλατο (μένω και κέντρο, δουλεύω κέντρο, βγαίνω κέντρο κτλ) και μετά ξενερώνω ακόμα περισσότερο.
Το τσουβάλιασμα κακών οδηγών μηχανής ή κακών οδηγών αυτοκινήτων τώρα οκ, ναι, προφανώς δεν είναι έτσι αλλά οκ, καταλαβαίνω την αγανάκτηση εκατέρωθεν όταν τύχει καμιά περιπτωσάρα
Τώρα:
Όποιος κακολογήσει ξανά τον Νυχτοκρώλη μου θα έχει κακά ξέτελα ε
Εγώ θα ήθελα να εμβαθύνω και να συγκεκριμενοποίησω το πρόβλημα στους οδηγούς μηχανών που κάνουν delivery/courier. Μακράν ο,τι πιο επικίνδυνο κυκλοφορεί παγκοσμίως.
Γενικά πάντως πολλοί οδηγοί με μηχανή έχουν μια νοοτροπία του στυλ έχω προτεραιότητα και προσέξτε, χωρίς να μπορώ να καταλάβω που πηγάζει αυτό.
Όπως και να έχει στο δρόμο μην τσακωνεστε. Δεν ξέρετε ο άλλος τι προβλήματα τραβάει και υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα να ψάχνει κάποιον να ξεσπάσει. Είχα φίλο ταξιτζή πρώην μποξέρ που αμέσως έβγαινε για μανουρα. Μέχρι που βρέθηκε σε κάποιον πιο παλαβό, τις άρπαξε χοντρά και ηρέμησε.
Δεν αξίζει.
Εγω πως μπορω κ κανω τα παντα με ποδηλατο; μενω εκτος κέντρου, δουλευω κεντρο, παω γήπεδο, παω για μπυρα, παω για ψωνια,γιατρούς, φαρμακεία,για πρωινή μπουγατσα.
Κ το κρανος μου εχω κ τους καθρεφτες μου εχω κ κανω νόημα στα πισω αμαξια να με περάσουν κ σηκωνω κ το κωλοχερο μου να δειξω που στριβω (το τελευταίο το είπα στον μαλακα τον οδηγο του λεωφορειου) κ κάθομαι κ εντελώς ακρη στο δρομο.
Τσουβαλιασμα δεν είναι οταν εισαι στον δρομο κ βλεπεις συμπεριφορές. Οχι σαν άνθρωποι-δεν μενδιαφερει κιολας- αλλα σαν οδηγοι μηχανων αυτοι ειναι οι χειρότεροι εκει εξω.
πηγάζει από το γεγονός ότι έχουν κανονικοποιήσει συμπεριφορές και κινήσεις στο οδόστρωμα που είναι παραβατικές
σου κάνει νόημα ο απέναντι ότι σε αφήνει να στρίψεις αριστερά, πας να στρίψεις και σκάει δίπλα από το σταματημένο αυτοκίνητο που σε αφήνει η μηχανή και επειδή έχεις κάνει ήδη κίνηση προς τα αριστερά σε βρίζει κορνάρει κλπ …ενώ ερχόταν από πίσω δεν τήρησε αποστάσεις έκανε προσπέραση και ηθικά δεν σεβάστηκε τι έχει προηγηθεί μεταξύ των προπορευόμενων
τυχαίο παράδειγμα
Σύγκριση Αθήνας με βόρεια Ευρώπη δεν παίζει. Αν πάτε όμως μέχρι Mumbai/Ινδία τότε η Αθήνα είναι όαση να ξέρετε, καμία πλάκα σε αυτό.
Σκοπός είναι η σύγκριση να γίνεται με κάτι καλύτερο όχι με κάτι χειρότερο
Δεν φταίνε αυτοί. Δέχονται τρομερή πίεση από τους εργοδότες τους για να παραδώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα πακέτα σε ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος περιοχών και σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα.
δεν είναι όμως δικαιολογία αυτό. Το ίδιο ισχύει κ για οδηγούς λεωφορείων/φορτηγών.
Δεν νομίζω ότι είναι δικαιολογία, μου φαίνεται ότι είναι η απλή, ωμή πραγματικότητα όταν από την ταχύτητά σου εξαρτάται το αν θα έχεις δουλειά την άλλη βδομάδα
Και μάλιστα όταν είσαι μετανάστης όπως συμβαίνει πλέον με τη μεγάλη πλειοψηφία των ντελιβεράδων
Να το ξαναεξετασεις αυτο, σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας ειναι επικινδυνη συμπεριφορα. Για εσενα, οχι για τους αλλους.
Πρωτον, δεν ειναι ολοι με το πιστολι στον κροταφο, ξερουμε πολυ καλα οτι μια μεριδα (δεν εχει σημασια ποσοι) τρεχει για να βγαλει περισσοτερα λεφτα. Δευτερον, αυτοι εξαιτιας της επικινδυνης συμπεριφορας τους φαινεται σαν να κανουν καλυτερη δουλεια απο τους αλλους. Αντισυναδελφικο. Και τριτον, θα μπορουσαν ολοι να κανουν τη δουλεια με τον ιδιον τροπο και να κρινονται με τα πραγματικα δεδομενα.
Επισης, για το οτι οδηγουν βλεποντας κινητο φταιει η εργοδοσια; Ή χωρις κρανος και προστασια; Σορι, ξερεις τις αποψεις μου, αλλα ετσι κανονικοποιουμε την παρανομια. Δεν ειναι 100-0 προβλημα των αλλων, καπου κανουμε κι εμεις λαθος.
όταν θα σκοτώσεις όμως κάποιον στον δρόμο τότε υπάρχει κ η άλλη πραγματικότητα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Καταλαβαίνω την πίεση αλλά δεν γίνεται πλέον με αυτή τη ζούγκλα στους δρόμους. Σχεδόν 700 άτομα χανονται στους ελληνικούς δρόμους, πέρα απο τραυματίες. Κ είμαστε κ επίσημα οι χειρότεροι οδηγοί στην ευρώπη, κάπου είχα διαβάσει πρόσφατη έρευνα.