Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Όνειρο

:heart_eyes::heart_eyes:

2 Likes

αν δουλευεις για τον εαυτο σου, και χαζευεις στο φορουμ, ποιον κλέβεις ;

Καλά ναι αν έζησες 6 μήνες θα είδες περισσότερα, κι εγώ την τρίτη μέρα είχα συνηθίσει αλλά ως τουρίστας σε πιάνει ένα κάτι όταν δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει. Το γεγονός παραμένει ότι είναι αγενέστατοι ωστόσο.

οκ όλα και όλα, τουλάχιστον κάτω, εξαιρουμένου κάτι κατσικοχώρια ή εαν είσαι τόσο άτυχος να πέσεις πάνω σε βοσκό, μέσα στις πόλεις είμαστε ευγενέστατοι - σε βάζουμε δε σε βάζουμε κάτω από τις ρόδες μας :stuck_out_tongue:

και κερνάτε και ρακί να τα λέμε κι αυτά, και προφανώς ρακί>>> heineken

Δεν έχω πάει Άμστερνταμ, απλά μου μετέφερε την ίδια άθλια κ εγωιστική συμπεριφορά των ποδηλατιστών μαθητής μου όπου αυτός κ ο συντροφός του έκαναν προφανώς λάθος με το αυτοκίνητο κ ένας ποδηλάτης έπρεπε απλά να μειώσει ταχύτητα στο ελάχιστο. Το αποτέλεσμα ήταν να τους ακολουθήσει με το ποδήλατο κ όταν σταμάτησαν άρχισε να τους βρίζει αισχρά, σε φάση καρκίνους κ λοιπά. Σε κάποια φάση ο μαθητής μου με τον σύντροφό του αντέδρασαν πιο έντονα ώστε ο τύπος φοβήθηκε, έβαλε την ουρά στα σκέλια κ την κοπάνησε. Δεν έχει σημασία τι είδους όχημα οδηγάς, αν δεν μπορείς να συμπεριφερθείς σαν άνθρωπος, με σεβαστό στους υπόλοιπους τοτε μια κλωτσιά στα δόντια ίσως σου αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι. Γενικά, μετά από σχεδόν 30 χρόνια στους δρόμους, δεν έχω συναντήσει πιο εγωιστικά μουνιά από τους ποδηλάτες.

Έκλεισα 10ημερο τον Αύγουστο, όταν δεν πάει ο Χόμι στον nnnkkk, πάει ο nnnkkk στον Χόμι

1 Like

Τους ποδηλάτες του Άμστερνταμ (όπως τα περιγράφετε, δεν έχω πάει ακόμα και δεν έχω εικόνα) να τους στείλουν με τα ποδήλατα σε καμία Νάπολη, να δουν τον Χριστό φαντάρο…

Ε οχι κ αλαζονικα

λάθος επίθετο, εγωιστικός ήθελα να γράψω. Το διορθώνω.

1 Like

Πλάκα θα είχε να ήταν Έλληνας! :joy:

17 Likes

Αχχαχαχαχαχαχαχα…ναι ρε μλκ.

1 Like

Αυτους εννοείται ποδηλάτες; τους αθλητές με τα κολαν κ τα παγουρακια; αυτους μαζι σας. Στο χαντακι :stuck_out_tongue:

Κιφάλj…

6 Likes

Ψιτ @morgoth τι λένε τα φιλαράκια εδώ;

Πιστεψε με Οττο, δεν θελω καν να μπω στον κοπο να διαβασω σχολια.

2 Likes

Για πιο λόγο?

Γιατι βαριεμαι να μοιραζω καρκινους βραδυατικα, εχω ενα ντερμπι να εκτονωθω, δεν χρειαζεται.

Μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις διάλογο βέβαια για να καταλάβω αν διαφωνείς/συμφωνείς κ που.