Απλά ο morgoth είναι από τους ποδηλάτες αθλητές με τα κολανάκια και τα παγουράκια.
Είναι ποδηλάτης o morgoth, αεροπλανικός, έχει ανεβάσει και σχετική φωτογραφία. Στου χαντάκ’ κι αυτός.
Ετσι τωρα που μου ηρθε επειδή το εκανα κ εγω καποτε κ στο τελος τον ρούφηξα από την ζωη μην "μοιράζεται καρκίνους " τοσο ευκολα.
Ναι οκ, απλά δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ίδιοι ή ότι δεν υπάρχει θέμα γενικά με την οδηγική συμπεριφορά ορισμένων.
Δεν θέλω και δεν έχω καμία διάθεση να κάνω κανέναν διάλογο, δυστυχως με ταγκαρε ο Όττο, δεν θα έπρεπε, συνειδητά αποφεύγω συγκεκριμένα σχόλια από συγκεκριμένους τύπους. Οπότε όχι, δεν οφείλω τίποτα και σε κανέναν.
Δεν το έκανα με τίποτα για να τσακωθούμε αλλά να πειραχτούμε και να συζητήσουμε. Μας έχει χαλάσει τα μυαλά ο Τρακης με τις μλκιες του
Τι πλεονεκτήματα υπάρχουν αν το τάμπλετ υποστηρίζει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας? Θέλω να πάρω ένα για την δουλειά, google maps χρησιμοποιώ στα μαθήματα συν σερφάρισμα στο ίντερνετ, όχι τίποτα τραγικό δλδ. Θέλω οπωσδήποτε να έχει πενάκι. Βρήκα το Lenovo M11 κ υπάρχει σε 2 κατηγορίες, μία με 4G κ η άλλη χωρίς δίκτυο. Αν έχετε να προτείνετε κ κάτι άλλο, δεκτό.
Βάζεις μια sim και έχεις internet παντού.
α, οκ, ευχαριστώ.
κάποια γνώμη για το συγκεκριμένο μοντέλο?
Λυπάμαι δεν έχω γνώμη για συσκευές που δεν είναι Apple, έχω χάσει τις εξελίξεις
Σορυ, δεν μου φταις κατι, εχω κουραστει να προσπαθω να εξηγησω οτι ειμαι ανθρωπος σε διαφορους ηλιθιους που νομιζουν οτι επειδη κουμανταρουν εναν κουβα 3 τονους τους ανηκει ακομα και ο αερας που αναπνεεις και εισαι μια κατσαριδα που θα την πατουσαν ευχαριστως ωστε να μην καθυστερησουν 3" στο επομενο φαναρι. Ειναι και εξαιρετικα φρεσκα τα γεγονοτα της Παραλιακης, οπου γνωστος μου ηταν ενας εκ’της ομαδας, καταγμα λεκανης και νοσοκομειο. Αλλα ο σκατογερος που ‘αφαιρεθηκε’ δεν εφταιγε σε κατι, για τον περισσοτερο κοσμο ‘καλα να παθουν, τι δουλεια ειχαν στον δρομο’ και ‘αφου και αυτοι περνανε κοκκινα’. Σορυ, ειμαι εξαιρετικα ευαισθητος (και ευαιρεθιστος) με το συγκεκριμενο θεμα.
Αυτα, και εννοειται οτι δεν εχω καμια διαθεση για διαλογο, ωστε να αποδειξω οτι ‘φιλε οδηγε, ειμαι και εγω ανθρωπος, αν εχεις την ευγενη καλοσυνη μην με σκοτωσεις, ευχαριστω πολυ’. Μονο μισανθρωπια εδω και πολυ καιρο.
3 τονους παντως ζυγιζουν μονο τα SUV και μαλιστα τα τεραστια, τα βαρια.
Σαν αυτο που οδηγω εγω δηλαδη, και οταν οδηγω σε μερη με ποδηλατοδρομους (ή και μη), πρεπει να προσεχω τον καθε ποδηλατη που νομιζει οτι του ανηκει ο δρομος και πως μπορει να πεταγεται, να στριβει, να προσπερναει, να χωνεται και να φρεναρει οποτε γουσταρει και χωρις κανεναν σεβασμο στον κωδικα οδικης κυκλοφοριας, και με τρομοκρατει με την σκεψη οτι παρολο που οδηγω πολυ προσεκτικα μπορει να καταληξω να σκοτωνω ανθρωπο επειδη αυτος ο ανθρωπος ειναι εγκληματικα πανηλιθιος.
It works both ways, υπαρχουν απροσεκτοι και entitled καραγκιοζηδες και πισω απο τιμονια αυτοκινητων, και πισω απο τιμονια ποδηλατων.