Δεν είναι η συνοικία εκεί κοντά?
Ε κοντά είναι αλλα δεν περνάω απο μεσα
σε άλλα νέα έπεσα πάνω σαυτό το βίντεο σήμερα, το συγκεκριμένο νομίζω πρέπει να το δούν οι πολιτικοί και τα κανάλια, όχι οτι θα αλλάξει κατι στο μέλλον, μόνο κ μόνο να δούμε τι ιστορίες θα κατασκευάσουν για να διαψευσουν τον συγκεκριμένο που μιλάει στο βίντεο.
αν έχετε όρεξη να μαυρίσετε την ψυχή σας δείτε το ειναι κανα 20λεπο.
Σε ποιο μήνα του μωρού στρώνει ο ύπνος μήπως και κοιμηθούμε κι εμείς επιτέλους; Αυτή τη βδομάδα κοιμόμαστε 5-6 ώρες, σπαστές κι αυτές μην κακομαθαίνουμε.
Το βραδυ ειναι καλυτερα να δινετε στο μωρο γαλα σκονη,γιατι ειναι πιο χορταστικο απο το μητρικο και επιπλεον μπορεις να ξερεις ποσο ηπιε.
Αυτό κάνουμε τελευταία αλλά δεν την πτοεί γαμώ τα άλματά μου
Τοτε μαλλον πρεπει να πατε στην λυση του πιτογυρου
Ισως θα ηταν μια κακη στιγμη να πω οτι η δικια μου εδω και 4 εβδομαδες κοιμαται 8-10 ωρες σερι καθε βραδυ ε? Παντως ολο αυτο συμβαινει γιατι η μανα της την εχει βαλει σε στρατιωτικο προγραμμα. Το sleep training δουλευει. Η δικια μου εμπειρια, που μπορει να ειναι εντελως διαφορετικη απο την δικια σου βεβαια:
-
Γαλα απο το απογευμα και μετα, γιατι εχει μεσα σιδερο, πρωτεινες, της παναγιας τα ματια βασικα, και σιγουρα ουσιες που θα ηταν απαγορευμενες στον επαγγελματικο αθλητισμο, και οπως ειπε ο φιλτατος αποπανω την χορταινει και μενει σε deep sleep χωρις να πεινασει πιο ευκολα
-
Ελεγχομενο περιβαλλον με βαθυ κοκκινο φως, white noise machine, και “ιεροτελεστια” με νανουρισμα και κουνημα μεχρι να κοιμηθει καθε βραδυ και για καθε nap time.
-
Κουνημα σε καρεκλα μεχρι να κοιμηθει επισης, για να αρχισει να μαθαινει οτι ειναι ωρα για υπνο.
-
Sleep sack ή αλλιως υπνοσακουλα (δεν ξερω πως το λενε στα ελληνικα), η οποια την κανει να αισθανεται ασφαλεια και χουχουλιασμα
-
Θερμοκρασια αναμεσα στους 20-22 Κελσιου
-
Τυχη
Υπνόσακος λέγεται στα Ελληνικά.
Ελλάδα το καλοκαίρι, cool story bro
Κατά τα άλλα κούνημα και νανούρισμα πέφτει σε κάθε ύπνο αλλά τη μέρα το σκοτάδι δεν το τηρούμε.
Υπνόσακο βάλαμε αυτή τη βδομάδα, λες για αυτό να μην κοιμάται καλά;
Εξαρτάται το παιδί… τα δικά μου και τα δύο μετά το 3μηνο (αν θυμάμαι καλά) ξεκίνησαν το σερί 7-8ωρο βραδινό ύπνο. Από άλλους γνωστούς άκουγα ότι ταλαιπωρούνταν και στο 6μηνο και παραπάνω. Είναι και θέμα τύχης!
Ο μεγάλος περίπου στον 6ο μήνα άρχισε να κοιμάται συνεχόμενα, ο μικρός στον 7ο-8ο. Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό, αλλά αργά ή γρήγορα θα περάσει αυτή η (δύσκολη) φαση. Υπομονή φίλε @otto
Θέμα παιδιού, τύχης είναι ο ύπνος στα μωρά…Προφανώς και πρέπει να έχουν τη ρουτίνα τους σε τάισμα, ενέργειες πριν-μετά, νανούρισμα κλπ αλλά δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια…Με τα δίδυμα μπορώ να πω πως αρχίσαμε να κοιμόμαστε 6ωρο σερί κοντά στο χρόνο ή λίγο μετά…Γιατί πότε τη μία μέρα πότε την άλλη ξύπναγε μια το ένα και την άλλη το άλλο…Το μόνο καλό (και παράδοξο) ήταν πως ποτέ δεν ξύπνησε κάποιο από το κλάμα του άλλου
Υπομονή θέλει !!!
το μονο καλό ειναι οτι όταν πάνε 3 ετών, η φάση στρώνει.
εσυ θα εχεις μεγαλωσει 13 χρονια στο ιδιο διαστημα, αλλα υπαρχει ελπιδα φιλε μπαμπα @otto
Υπομονή άλλους 32 μήνες λοιπόν!
Τότε είναι βέβαια που ξεκινάνε να έχουν άποψη.
Οτι θα αρχισει να κοιμαται του ειπα, οχι οτι θα ξεμπλεξει.
τα παιδια ειναι σαν τα videogame - με το που τελειωσεις μια πιστα, ερχεται η επομενη που ειναι δυσκολοτερη
Το θέμα είναι ότι δεν παίρνουν πετονιά να βάλουμε credits
Οσο κι αν διιστανται οι αποψεις στο θεμα, για εμενα η φαση toddler και η επομενη (προσχολικη?) ειναι μακραν καλυτερη απο τη φαση του μωρου.
Μπορει να σου βγαζει λιγο το λαδι μερικες φορες, αλλα ειναι γαμω τις παρεες, εχει απειρο γελιο και… κοιμασαι και το βραδυ.
Αυτό! Αλλά οκ δεν έχω παράπονο σήμερα, κοιμήθηκα 5ωρο σερί.