Θυμάμαι πιο νέος και μικρός άκουγα συχνά με ακουστικά, όπως οι περισσότεροι. Μετά κάπου διάβασα τα προβλήματα που δημιουργεί σταδιακά στην ακοή, και από τότε τα έκοψα μαχαίρι. Ελπίζω να επιβράδυνα το πρόβλημα στην ακοή… μακάρι το ίδιο να γινόταν και με την απώλεια μαλλιών
btw στο εξωτερικο η πλειοψηφια φοράει ωτοασπίδες στις συναυλίες (και εγώ επίσης, πλέον).
Δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα στην ακοή μου μέχρι τώρα, με μέσο χρόνο χρήσης ακουστικών 90 λεπτά την ημέρα.
φαν φακτ
Η ακοή είναι η μοναδική από τις πέντε αισθήσεις η οποία φθίνει από τη πρώτη μέρα που γεννιόμαστε.
Στα 80 θα δεις αλλαγή
Πέρα από την πλάκα, αρχικά θα χάνεις τις υψηλές συχνότητες και μετά εξαρτάται και από την ένταση στην οποία ακούς με τα ακουστικά.
εεε;;;
και καλά δεν ακούω
Αν θυμαμαι καλα κάποιος ειχε ποσταρει ενα βίντεο στο YouTube που επαιζε διαφορες συχνοτητες και μπορουσες να εχεις μια ιδεα ποσο κουφος εισαι
Τα ακουστικα φταινε, αφου αν επελεξε να παει σε Μανογουορ λαηβ και μαλιστα επανειλημμενα, η κωφωση υπηρχε ηδη…
Έχω στο τέρμα την ένταση σε laptop/DAC Amp/headphones και πάλι γκρινιάζω για την ένταση. Θα ήμουν ευχαριστημένη μάλλον αν γίνονταν εκρήξεις στο κεφάλι μου.
θα ηθελα να υπογραμμισω, εμφατικα, πως στην τελευταια, πλεον προσφατη ακροαση του Black Arrows live, ενιωσα την ακοη μου να αποκτα μια χαμενη διαυγεια. A grandeur of a lost paradise, if you will. Διαισθανθην violated με την πιο ελευθεριακη εννοια του ορου.
Το γεγονος οτι εν συνεχεια ακουστηκαν οι πρωτες νοτες του Bridge of Death οδηγησε σε ενα ονειρικα - και απολυτως ειλικρινες - διαστροφικο κρωξιμο (transcript: OUARGHGAMISETAOLANAIIII) το οποιο μετουσιωθη σε μια λαμπρη πανδαισια προσιδιαζουσα ενα τρομπονατο gangbang με Βαλκυριες.
Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Μια φορα live, δεκάδες φορες στ ακουστικά.
!!
Ανησυχω δεοντως και λαμβανω ραγδαια μετρα.
Ηδη εχω ξεκινησει να γραφω μια ριζοσπαστικη fast-track θεραπευτικη συνταγη.
The Desecration of Hector’s body στο ρηπητ, 3 φορες τη μερα, πρωι μεσημερι βραδυ.
Χορηγηση Thunderpick μετα το μεσημεριανο.
Ανοίγει ο μπος (30 χρ) καινούργιο κατάλυμα. Πάνω στην Ερμού. Φτιάχνει ωραία σχετικά δωμάτια και έχει όρεξη για Βρείτε Τον Χαμένο Θησαυρό. Πριν είχε αντάπτορα φορτιστή μέσα στο συρτάρι δίπλα στο κρεβάτι και τις παντόφλες φάτσα κάρτα μέσα στη ντουλάπα. Τώρα έφτιαξε μυστική κρύπτη μέσα στη ντουλάπα χωρίς ένδειξη για τις παντόφλες. Που έχει καταχωνιάσει τους αντάπτορες δεν ξέρω ακόμα, ούτε με έχει ενημερώσει κανείς.
Σκάνε 3 γυναίκες πριν λίγο από Σαουδ Αραβία μεγάλες σε ηλικία, μπαίνουν στο δωμάτιο, δεν βρίσκουν τίποτα από αυτά. Τρέχω να δώσω παντούφλες και καθ οδόν βάζουν δικό τους αντάπτορα που κάνει βραχυκύκλωμα και ρίχνει ασφάλειες. Τις αλλάζω δωμάτιο μιας και ο ηλεκτρολόγος 24/7 προφανώς και δεν το σηκώνει και ξεκινάω περιήγηση να βρω τον θησαυρό. Την παντοφλοκρύπτη την βρήκα. Τυχαία. Τα άλλα αγνοούνται ακόμα.
Φρου φρου κι αρώματα. Αυτά μας φάγανε.
Έφυγε μέηλ στον CEO (χαχα) για άμεσες διορθώσεις.
9/10 μακούει.
Η 1/10 που κάνει πως δεν ακούει, αφορά την αύξηση μισθού.
Θ ακούσει όμως.
Πιο πιθανό να σου δώσουν κάνα πετροδολλαρο οι κυρίες επειδή τις βοήθησες
Μια ιστορία που μέχρι ενός σημείου, διαβάζοντας την, θα πίστευε κανείς πως θα είχε μια εντελώς διαφορετική κατάληξη
Σιγουρα ειχε διαφορετικη καταληξη. Επρεπε να εχει παρει αυξηση.
Και εκεί που λες ότι όλα πάνε στραβά, μπορούν και χειρότερα, 3:30 ώρα το πρωί με τσιμπάει σαρανταποδαρούσα στο κρεβάτι στον ώμο στο ύψος του αυχένα και με τρέχουν οι γονείς μου στις 4:00 η ώρα στο Κέντρο Υγείας. Πήρα αντισταμινικό και χαπάκια κορτιζόνης (που παίρνω, ούτως ή άλλως, κάθε ΣΚ για άλλο λόγο) και είμαι σχεδόν άυπνη, κουρασμένη και αναστατωμένη.
πονάει αυτό? πάντα είχα την φοβια αυτη…