Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Ναι, πονάει αρκετά και σου μένει η αίσθηση (όχι πόνος) για το υπόλοιπο της ημέρας. Μέχρι στιγμής δεν έχω φαγούρα και δεν έχω πάρει άλλο αντισταμινικό.
Βασικά, αν σου τύχει, τυχερός θα’σαι αν δεν είσαι αλλεργικός, εγώ δεν ήμουν.

Περαστικά, ελπίζω να περάσει γρήγορα.

2 Likes

Σ’ ευχαριστώ, Χρήστο μου!
Εντάξει, δεν είναι κάτι σοβαρό (κατά τα φαινόμενα). :slightly_smiling_face:

4 Likes

Περαστικά! Αφού δεν έχεις αλλεργία, πάλι καλά!

1 Like

Σ’ ευχαριστώ, Κουκουβαγιάκι μου! :heart:

Ανάθεμα την εξοχή… :sweat_smile:

1 Like

:green_heart:

1 Like

Πέρσι το καλοκαίρι έπλενα τα πιάτα και κάποιο ζουζούνι με δαγκωσε στη γάμπα, οπότε “ψύχραιμα” με 5-6 Παναγίες τραβάω ένα μαχαίρι (από τα πλυμένα) και το κοβω στη μέση, τα δόντια μένουν μέσα, προσπαθώ λίγο μπας και βγουν με το μαχαίρι αλλά τίποτα.
“Έλα μωρέ θα βγούνε μόνα τους”, θαλλασα, ποτάρες, την άλλη μέρα άρχισε να μαυρίζει και πήγα κέντρο υγείας, αντισταμινικα, αντιβίωση και η γιατρός με τη νοσοκόμα σε σοκ όταν τους εξήγησα πως έγινε αυτή η πληγή με ένα κουζινομάχαιρο…

2 Likes

Άουτς…σφάχτηκες μόνος σου. Πρέπει να πόνεσε αυτό!
Τι έντομο ήταν αυτό που είδες τα δόντια του, γιατί από την περιγραφή πρέπει να ήταν μεγαλούτσικο.

Ένα μικρουλι μαύρο ήταν, μάλλον το μισό του μπόι ήταν τα δόντια :rofl:

2 Likes

Loading…(κυριολεκτικά :laughing:)

5 Likes

Μην ξεχάσεις τα loads :crazy_face:

2 Likes

Για που τελικα?
Πισω Ελλαδα?

1 Like

Με αυτά που γίνονται κάτω θα ήταν τεράστιο πισωγύρισμα κ δεν είμαι πλέον πιτσιρικάς να ξαναφεύγω. Το λοιπόν, αγοράσαμε σπίτι με την Τίνα έξω από την πόλη, έπρεπε γιατί μέσα σε 9+ χρόνια έχουμε αλλάξει 3 σπίτια κ αυτό είναι το 4ο κ δεν έχουμε πια 5 βαλίτσες να σέρνουμε μαζί μας αλλά ολόκληρο φορτηγό. (μόνο τα βινύλια είναι 13 κούτες ΙΚΕΑ)
Ίσως μας βοηθήσει κιόλας να αλλάξουμε λίγο το mentality κ αισθανθούμε πιο οικεία πλέον με την χώρα κ όχι ότι είμαστε ξένοι, που ήμαστε αλλά οκ, καταλαβαίνεις ίσως τι εννοώ.

21 Likes

Αντε με το δεξι. Πλοτ τουιστ ηταν η φαση.

2 Likes

Ευχαριστώ φιλε μου, κάτι έπρεπε να αλλάξει, ειχαμε πέσει σε τέλμα.

2 Likes

Καταλαβαινω αρκετα καλα τι εννοεις νομιζω. Εγω εφυγα το 2009 και μεχρι το 2019 ενιωθα πως εχω δυο σπιτια και δυο πατριδες. Μετα εσκασε κοβηντακι. Μετα γνωρισα την τωρινη συζυγο και μεσα σε 4 χρονια εχω μετακομισει, εχω βρει νεα δουλεια, εχω παντρευτει, και εχω κανει παιδι. Πλεον εχω δυο πατριδες αλλα ενα σπιτι. Ειναι πολυ σημαντικο πραγμα η αισθηση σταθεροτητας απο μια ηλικια και περα.

Με 13 κουτες ΙΚΕΑ απο βινυλια παντως πληρωνεις ενα σεβαστο ποσο της υποθηκης για το σπιτι :stuck_out_tongue:

Συγχαρητηρια παντως, σιγουρα για θετικο ειναι αυτη η αλλαγη!

ΥΓ. Για μενα παντως… Ζωη εξω απο κεντρο οποιασδηποτε πολης >>> Ζωη μεσα στην πολη.

6 Likes

Έπαιρνα σίγουρα μεγαλύτερο :smile:

Δεν διαφωνώ αλλά εξαρτάται κ από την πόλη. Δλδ, εγώ που μεγάλωσα σε μια πόλη σαν την Βέροια με 40 χιλιάδες κατοίκους μου άρεζε (το τσέκαρα ε, σωστά το έγραψα :stuck_out_tongue:) που έμενα κέντρο. Έχουμε συνηθίσει κ να έχουμε καφέ κ μπαρ σε κάθε γειτονιά ενώ έξω δεν είναι έτσι, τουλάχιστον στην Νορβηγία. Τώρα αν συγκρίνουμε με πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη κ αν λάβουμε υπόψη ότι είμαι 47, σίγουρα η φασαρία του κέντρου δεν με ελκύει.
Εδώ που έμενα στο Όσλο, ήμουν 5 χιλιόμετρα από το κέντρο. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν κάποια καφέ κ μπαρ που μπορούσα να πάω βγαίνοντας απλά για περπάτημα. Πιο έξω από εδώ δεν υπάρχουν τέτοιες πολυτέλειες. Εκεί που θα πάω είναι 15 χιλιόμετρα από το κέντρο αλλά έχει κ λεωφορείο κ τρένο που με πάει κέντρο σε 20-25 λεπτά από το σπίτι. Απλά δεν έχει καφέ κ μπαρ σε απόσταση 5-10 λεπτών με τα πόδια. Έχει ησυχία όμως που πιστεύω θα εκτιμήσω. Για πράσινο δεν το συζητάω, το Όσλο γενικά είναι πράσινο σε ποσοστό 70% κ πάνω. Αλλά σε εκείνη την περιοχή είναι το δάσος δίπλα, λίμνη κλπ. Οι φωτογραφίες είναι από την αγγελία του σπιτιού. Οι 2 πρώτες είναι από την γειτονιά, οι υπόλοιπες σε απόσταση που μπορείς να πας με το ποδήλατο.

25 Likes

@nikosPL επειδη πεθαινω να πεισω τη γυναικα μου να ερθουμε Νορβηγια για ταξιδι, εχει το Οσλο καμια βολτα να δεις Χαρυ Χολε σημεία ; (ηρωας του Νεσμπο, συγγραφεα αστυνομικων). Γιατι ολοι λενε για τα φιορδ, αλλα θα ηθελα πολυ να δω και Οσλο

2 Likes

Ο Νεσμπο περιγράφει περιοχές μέσα στο Όσλο, αν αυτό εννοείς. Έχω διαβάσει μόνο τα 2 πρώτα, έχω ψύχωση με τον Jørn Lier Horst, εξαιρετικός, ψάξτον.