Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Στην τρίτη φωτό μπορώ να γράψω “εδώ θα έμενα για πάντα”. Ωστόσο, όταν πάω να μείνω εκεί, μάλλον θα θέλω να φύγω μετά από λίγο. Όσο ωραία κι αν είναι η φάση με την ησυχία και την ηρεμία της “εξοχής” (δλδ μακριά από το κέντρο), δεν μπορώ να διώξω τα αθηνέζικα χούγια και το γεγονός ότι θέλω να έχω κοντά μου “πράγματα”. Φταίει ότι βαριέμαι τη ρουτίνα. Ένα κέντρο-απόκεντρο χρειάζομαι δλδ.

Βέβαια, 15 χλμ από το κέντρο στην Αθήνα σημαίνει 30 ως 90 λεπτά διαδρομή ξερωγω, οπότε θα είχα άλλα κριτήρια αν έμενα Νορβηγία. Γενικώς, κάθε μέρος έχει τη δική του ομορφιά (και κακά). Στο λίγο που έμεινα όμως σε Γιβραλτάρ, το Morrison’s ήταν το “στέκι” μου, αφού για να νιώσω ότι υπήρχε “ζωή” έπρεπε να πάω κέντρο ή στην μαρίνα. Ή στην Ισπανία, να περάσω τα σύνορα, για να δω… τπτ ιδιαίτερο.

Έλεγα ότι θα έμενα για πάντα εκεί, αλλά όσους ξέρω να έχουν πάει στο Γιβραλτάρ, δεν μένουν εκεί, αλλά έχουν φτάσει να ζουν από τη Σάντα Μαργκαρίτα μέχρι και τη Μάλαγα, που είναι καμιά 150αριά χλμ μακριά. Σε κάθε περίπτωση, καλή αρχή Νίκο.

5 Likes

Μέχρι να έρθει ο νορβηγικός χειμώνας κ τότε σίγουρα θα θέλεις να φύγεις :grinning:

Μαζί σου αλλά εδώ που μένω τώρα κ είναι κέντρο απόκεντρο, τα σπίτια πάνε πάνω από 8 χιλιάδες ευρώ το τετραγωνικό οπότε εκεί έξω ήταν μονόδρομος…

Να 'σαι καλά ρε φίλε.

4 Likes

Σε τι κόλαση αναγκάζεσαι να μένεις @nikosPL , σχεδόν σε λυπάμαι not!!!

2 Likes

Δεν έχω πάει ακόμα ρε χαμένε κ επίσης ΧΕΙΜΩΝΑΣ λέμε… :stuck_out_tongue: . Μλκες η Νορβηγία δεν έχει καμία σχέση με την υπόλοιπη σκανδιναβία, οι Νορβηγοί είναι τελείως κοινωνικά αδέξιοι, μην τα ξαναλέμε.

Νίκο, εμένα ένας φίλος μου έμενε Σουηδία για 7 χρόνια, μεταξύ 2012 και 2019. Μου έλεγε τα χειρότερα για την κοινωνικότητα των Σουηδών και τελικά αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο τελικά γύρισε στην Ελλάδα. Οπότε όχι, δεν είναι μόνοι τους οι Νορβηγοί, μην ανησυχείς :joy:

Καλή αρχή στο νέο σπίτι, αυτά ήταν ωραία νέα :blush:

1 Like

Γενικά οι σκανδιναβοι πρέπει να πιουν 5 λιτρα αλκοολ πρωτα για να αρχισουν να μιλανε.

1 Like

Άρα ίσως είμαι βικινγκ!

Καλή αρχή @nikosPL ! Νορβηγικός χειμώνας και νέο Paradise Lost. Κουτί σου έκατσε (κουτιά για την ακρίβεια :stuck_out_tongue: )

6 Likes

Ευχαριστώ παίδες.

3 Likes

5 Likes

Για να μην σπαμάρω το άλλο θέμα, έχοντας συμβιβαστεί πολλά χρόνια με τον ανεμιστήρα, θεωρώ το air condition υπερτιμημένο. Πέρα από το ότι όντως αλλάζει το κλίμα ενός χώρου για λίγες ώρες αφότου το κλείσεις, έχει ένα σωρό αρνητικά: ξεραίνει το δέρμα, ειδικά στον αυχένα, μπορεί να φέρει κρύωμα, θέλει κάθε χρόνο service, καίει πολύ ρεύμα. Ενώ ο παραδοσιακός ανεμιστήρας θέλει απλά ένα καθάρισμα από τις σκόνες μια φορά στα πέντε χρόνια, τον βάζεις να σε χτυπάει όσες ώρες θέλεις κι έχεις μία πιο φυσική αίσθηση δροσιάς. Σταδιακά σε κάνει αρνητή του air condition!

1 Like

Ο συνδιασμός των 2 , ειδικά με ανεμιστήρα οροφής, ειναι το καλύτερο. Απο άποψη απόδοσης βάζεις το κλιματιστικο στο ελέχιστο οση ζέστη μ αν εχει εξω καταφερνεις και φτιαχνεις το τελειο κλίμα. Οικονομια και αποδοση μαζι, δεν χρειαζεται ναι καις σε μεγαλη σκάλα ολη μερα για να εχεις δροσια

2 Likes

Που μένεις? Εμένα θέλει 2 φορές κάθε καλοκαίρι σίγουρα.

Κέντρο Αθήνας, αλλά τον καθαρίζω όταν πραγματικά έχει γεμίσει σκόνες.

Ωτοασπίδες για συναυλίες, προτάσεις παρακαλώ :slightly_smiling_face:

Ξεκινα απο εδω

και συνεχισε με το ποστ οπου λεω “απο εδω ξεκινα” :smiley: Καλη διασκεδαση, δεν ξερω πού θα σε βγαλει ο δρομος, αλλα οι Alpine μου ειναι μια χαρα για vfm budget ωτασπιδες.

Alpine Party Plug εχω εγω. Γυρω στα 20 παρα κατι €. Υπερτιμιες!
Εν τω μεταξυ, στα εγχωρια κοιταζω γυρω μου και νιωθω σαν τη μυγα μες στο γαλα. Σε αντιθεση με live που εχω παρακολουθησει στο εξωτερικο και παρατηρω ενα σεβαστο ποσοστο ανθρωπων που φορανε!

Καλά, δεν βαριέμαι
Μαλακίζομαι μάλλον μαζί με το 4g portable hotspot της Strong
Ενεργοποίησα Cosmote mobile internet, έβαλα σιμ σε κινητό για την πρώτη ενεργοποίηση και μετά το χάος.

Είναι σα να μην διαβάζει την σιμ η συσκευή, οπότε μπήκα στην ip της (192.168.188.1), admin κλπ, ζήτησε pin της sim και συνδέθηκε. Γιούπι.

Μόλις το κλείσω όμως και το ανοίξω πάλι, πρέπει να κάνω την διαδικασία από την αρχή. Εκτός κι αν αφήσω τη συσκευή ανοιχτή για πάντα με φορτιστή. Να χρειάζεται να πειράξω τπτ στα apn settings?

θα κατέβω για dream theater σε λίγες μέρες, στην περιοχή εκεί κοντά γενικά παίζει καλός καφές και καλά προσεγμένα ποτά before και after live? Δεν ψάχνω ροκαδικα μεταλλάδικα, μόνο κανα 2 μαγαζάκια που θα μας κρατησουν στην περιοχή χωρίς να χρειαστεί να φύγουμε μακρυά…
μου έχουν πει για το warehouse, αξίζει όσο λένε?

Αν ειναι το Warehouse του κεντρου, απλως δεν εχει καμια σχεση με την περιοχη :grinning:

Είμαι το warehouse 2 που βρίσκεται στο Νιάρχος. Καλοί είναι, αξίζει για επίσκεψη μετά την συναυλία. Απλώς το warehouse των Εξαρχείων δεν μου άρεσε.

Είμαι on the move, θα σκεφτώ τι άλλο μπορεί να υπάρχει στην περιοχή. Νωρίτερα δ επί τη συναυλία θα πρότεινα και σε φαγητό ή καφέ, ανάλογα την ώρα προσέλευσης φυσικά.

Δώσε λίγο ινφο (schedule), για να δώσουμε καλύτερες προτάσεις.