μεσημερακι θα φτασω απο θεσσαλονικη, μακαρι να εβγαιναν οι haken μετα τους mastodon να ειχα πιο πολυ χρόνο μπροστά μου να αραξω αλλα δεν θελω να τους χασω με τπτ.
γενικα θελω να αποφυγω τις μεγαλες μετακινησεις, δεν με πειραζει να περπατησω λιγο παραπανω αρκει να αξιζει τον κοπο και φυσικα να ειμαι μεσα στουσ χρονους για το λαιβ.
warehouse ειδα οτι εχει τα παντα γιαυτο μου το προτειναν
Αν θέλεις και φαγητό, πες μου. Θα σου κάνω λίστα με μαγαζιά στο τριγύρω, έχει αρκετά. Για βράδυ θα βολευτείς με warehouse ή με μαρίνα φλοισβου. Όλα είναι εκεί μαζεμένα.
σευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο, αυτά μου πρότειναν έτσι κ αλλιως όσους ρώτησα.
ακολουθει boomer σχολιο
εχει καταλαβει κανεις πως ο youtuber Speed εχει προσβαση σε τοσο special μερη ; Ειδα ενα βιντεο πριν λιγο ότι ηταν στην προπονηση ποδοσφαιρου της εθνικης Βραζιλιας. πως ενας καγκουροαμερικανος που γαυγιζει, μπορει να βρεθει εκει ; ή να αράζει με Γιαννη ή να μιλάει με τον πρωθυπουργο της Αλβανιας.
Πραγματικα δεν καταλαβαινω.
Τεραστιο σκουπιδι ο συγκεκριμενος οποτε ευλογη η απορια σου…
Καμία έκπληξη. Τέτοια σκουπίδια γίνονται πρώτες μούρες στη σημερινή εποχή.
Το περίεργο θα ήταν να μην είναι “διάσημος”.
δεν απορω που ειναι διασημος. απορω που πηρε τηλεφωνο την ομαδα της Βραζιλιας ή τον πρωθυπουργο της Αλβανιας και αυτοι ειπαν “ναι οκ, εχω χρονο για εσενα”. η προσβαση του με σοκαρει, οχι τα views
Είχα έναν συμμαθητή στο Γυμνάσιο, ο οποίος αρεσκόταν να γαυγίζει προς πάσα κατεύθυνση στο προαύλιο - και όχι μόνο.
Μπροστά από την εποχή του i guess - και εμείς οι βλάχοι τον λέγαμε “κόπρο”, πφ
Wild John?
Στην εποχή των ινφλουνσερ τέτοια γίνονται. Είναι σαν να βγουν στον Τζον Ρογκαν κατά κάποιο τρόπο, για άλλο demographic.
όχι - αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι
(Νικολαΐδης )
edit, φτου, έπρεπε να βάλω φωτό του Ντέμη
Πριν 20 χρόνια βλέπαμε στο Τηλεάστυ κάτι γραφικούς τύπους που πουλούσαν βιβλία, σήμερα δύο από αυτούς είναι υπουργοί. Ούτε αυτό φαινόταν πιστευτό όμως γίνεται.
To the point, δεν ξέρουμε τι άλλα έσοδα και γνωριμίες μπορεί να έχει ένας youtuber. Θα συμφωνήσω με τον @pao1979 πως αν δεν ήταν σκουπίδι, δεν θα ήταν και τόσο διάσημος.
τεραστιο σχολιο εκανες
Παιδια κι εγω τον αντιπαθω τον Speed, καθως ειναι απλως ενας ενοχλητικος influencer, αλλα γιατι σκουπιδι? Δεν νομιζω πως ενοχλει κανεναν οσο δεν ασχολουμαστε μαζι του (οπως εγω ας πουμε).
Απλα τo παει φoυλ στα καραγκιoζηλικια για να γινει διασημoς. Για να γλυτωσoυμε απo δαυτoν και παρoμoιoυς ινφλoυενσερ rage bait απλα μην αχoλειστε. Σκoυπιδι δεν ειναι ισα ισα μαγκια τoυ πoυ κανει σαν 5χρoνo και εχει κανει περιoυσια.
Ηρακλή εσύ ;
Να που πήγε ο Ozzy
Post of the day.-