Και σκέψου ότι όλα ξεκίνησαν από το “Don’t tread on me”.
και η προδημοσίευση του άρθρου στο arxiv.org :
Is the Interstellar Object 3I/ATLAS Alien Technology?
edit: Στα συμπεράσματα του άρθρου στο τέλος, βέβαια, παραδέχονται ότι το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί τελικά ότι είναι κομήτης…
Σαν σήμερα…
Τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχω φλερτάρει ποτέ περισσότερο με την ιδέα να επαναφέρω την Η ώρα του λαού #1&2 ή να ανοίξω νέο Αγαπάμε
Κάνε την αρχή. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος ιντερνετοπέφτουλας;
Ετεροντροπή… για τον αλλοτινό εαυτό μου!
Παραθέτω ένα άρθρο (ενδιαφέρον ως προς τη θεματολογία κατά τα άλλα), το οποίο βρίθει ορθογραφικών και κυρίως συντακτικών λαθών!!!
Με google translate και AI τα μεταφράζουν όλα, χωρίς έλεγχο;! Αυτή είναι η δημοσιογραφία; (χρόνια τώρα δηλαδή)
Επειδή το ξέρω από φίλους και γυναίκα… Η ταχύτητα παίζει περισσότερο ρόλο από την ποιότητα στην εποχή του ιντερνετ. Οπότε το αποτέλεσμα είναι κατώτερο.
Ό,τι είπε ο από πάνου. Δεν άνοιξα το λινκ, αλλά όπου έχει υπογραφή newsroom, σημαίνει άρπα κόλα από νέα παιδι για να προλάβουν την είδηση (και τον αρχισυντάκτη).
Τέτοια άρθρα συνήθως τα ετοιμάζουν από πριν (δεν είναι είδηση της ημέρας, για αυτό και η ώρα ανάρτησης είναι π.χ. 09:30 και όχι κάποια τυχαία σε λεπτά), οπότε θα μπορούσε να γίνεται έστω ένας μικρός έλεγχος. Ζητάω πολλά μάλλον.
Μεγάλη γιορτή σήμερα, χρόνια πολλά σε όλους και ειδικά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!