Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Ε τι να σου πω τώρα, δεν ξέρω τι άλλο να αναφέρω για να τον θυμηθείς, ούτε το όνομά του δεν θυμάμαι ξέρω γω :stuck_out_tongue:

Αλλά ξαναλέω λογικό να μην τον θυμάσαι, τόσες φορές έχεις πάει Βερολίνο, θα έχεις γνωρίσει κόσμο και κοσμάκη εκεί, εγώ μια φορά πήγα και έκανα παρέα με τρία άτομα ας πούμε.

1 Like

enough με το Βερολίνο γιατί μπήκα και ψάχνω εισιτήρια τώρα πάλι :bangbang:

3 Likes

8/7 μια καλή επιλογή :upside_down_face:

2 Likes

Μετά το 2:18
bonus 4:28 και μετά :joy:

1 Like

Ένα άλλο που μου έχουν πει είναι ότι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πού σταματάει η μία λέξη και πού αρχίζει η επόμενη, ότι δηλαδή τις κολλάμε όλες μεταξύ τους. Αλλά αυτό δεν ξέρω αν είναι μόνο δικό μας προνόμιο :grinning:

νομίζωσεόλεςτιςγλώσσεςτοίδιοσυμβαίνειανδενέχειςιδέα

3 Likes

ουτε θελω να φανταστω πού ησουν

Και οχι μονο σε τριτους.

Εχω μπερδευτει ΠΑΡΑ πολλες φορες νομιζοντας οτι ακουω Ελληνες στην γειτονια (αλλωστε… τι πιο συνηθες να συμβει?) οταν βρισκομαι σε σχετικη αποσταση ωστε να μπορω να ακουσω την ομιλια αλλα οχι να διακρινω τις λεξεις. Στην συνεχεια που πλησιαζω, καταλαβαινω οτι μιλανε ισπανικα (οχι απο την Ισπανια ομως, αυτα κανουν μπαμ με τα πολλα θητα), και απλα ο τονισμος των λεξεων και οι ηχοι που ακουγονται στις δυο γλωσσες εχουν τρελο overlap.

Οπως επισης με εχουν πλησιασει και ισπανοφωνοι και μου εχουν μιλησει ισπανικα επειδη απο αποσταση νομιζαν πως αυτη ηταν η γλωσσα που μιλουσα, ενω μιλουσα προφανως ελληνικα.

3 Likes

«Δουλεύω με το ένστικτο.

Δεν έχω κανένα ταλέντο, κανένα ταλέντο πίστεψέ με.

Μόνο αυτή τη φάτσα.

Εδώ είναι αποτυπωμένη όλη η μιζέρια,

όλη η δυστυχία, όλος ο πόνος

του ασήμαντου Έλληνα»

14 Likes

Μου είχε συμβεί πολλές φορές στην Αγγλία, μου φαίνεται ακόμα φοβερό το πόσο έμοιαζε ηχητικά αυτό που άκουγα και πόσο διαφορετικό είναι όταν πλησίαζα και διαπίστωνα πως είναι Ισπανοί…

2 Likes

Οι Ισπανοι εχουν πολυ ομοιο ηχο στα ‘χ’ και στα ‘σ’ τους με εμας, που ειναι και αρκετα σπανιο, ειδικα το ‘χ’, γι’αυτο μοιαζουμε. Νομιζω απο τις Ευρωπαικες γλωσσες ειναι αυτη με την οποια ηχιτικα μοιαζουμε περισσοτερο.

1 Like

@pantelis79 did you get the memoooo?

1 Like

Καλημέρες! Σας μιλάω από το Macbook Air, μόνο που δεν μπορώ να κατεβάσω το last scrobbler γιατί δεν επαληθεύεται αν υπάρχει κακόβουλο λογισμικό. Θέλω να κατεβάσω και τα soulseek και μtorrent σίγουρα. Έχετε καμιά ιδέα;

4 Likes

Με γεια!!!

1 Like

Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μήπως ξέρεις τι παίζει; Όχι ότι είναι και θέμα ζωτικής σημασίας, αλλά αν υπάρχει λύση!

Α δεν έχω ιδέα από μακ, σορι

1 Like

Soulseek και μtorrent εγώ κατέβασα χωρίς κανένα θέμα
(με’γεια κιολας <3 )

1 Like

Σας ευχαριστώ πολύ <3

1 Like
2 Likes