Πράγματι, για ανέκδοτο το να κράζει κάποιος Rush ![]()
Η πρώτη είναι για εστιατόριο με αστλερι μισλέν
Υπάρχει και το αντίστοιχο για Brian Eno ![]()
Ακόμα αγνοώ τι είναι το Sunn O ![]()
Είναι αμερικάνικη drone μπάντα που πήρε το όνομα της από θρυλική μάρκα ενισχυτών
Χαχα, είναι μπάντα εμπειριών οι άτιμοι.
Ένα φεγγάρι, παλιό φεγγάρι η αλήθεια είναι, η κολλητή παρέα δοκιμάζαμε τα όριά μας σε μουσική και ταινίες υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, ουίσκυ & μπάφος δλδ.
Για κάποιο λόγο, έχω αγοράσει αυτό Altar | SUNN O))) & BORIS | SUNN O)))
και η δοκιμή ήταν να το ακούσουμε με τα παραπάνω + strobe light να παίζει σε διάφορες ταχύτητες.
Θυμάμαι σε μια φάση, όχι πολλή ώρα από όταν ξεκίνησε να παίζει ο δίσκος, φίλος να κυλιέται στο πάτωμα και να μας εκλιπαρεί να το κλείσουμε. Όχι το strobe light, το δίσκο.
Μεγάλη επιτυχία είχε η βραδιά.
Έχω δει το Χατσικο υπό την επήρεια μπάφου και αλκοολ και έχω κλάψει…από τα γέλια. Αξέχαστη βραδιά
Γατάκια
Μπάφους και ξύδια βλέποντας κόκα χασίς και αλητεία νο2. Ούτε έτσι δε βλεπόταν
Δεν καταλαβαίνω τους νέους πλέον
Ήρθε τύπος για συνέντευξη, με βιογραφικό γεμάτο keywords, μαλλον απο ΑΙ, για να περάσει το screening και όταν τον ρώτησα για τα Key words και το βιογραφικό του, δεν ήξερε να απαντήσει.
Και μου είπε ότι δεν περίμενε ότι θα τον ρωτήσω για το βιογραφικό του.
![]()
Σε συνέντευξη.
Για δουλειά.
Γέρασα εγώ ή πλεον δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με τη νέα γενιά (ετών 32 btw ο νεαρός).
Πειτε οι πιτσιρικάδες του φόρουμ
με κάτι τέτοιους τύπους πάντως, θα ήθελα να είμαι συνάδελφος ![]()
Όταν λες key words στο βιογραφικό;;; Ξέρω για key words σε εργασίες/επιστημονικά άρθρα…
Εμένα ρώτα, δεν σκαμπάζω ούτε από αυτό που λες ούτε από συνεντεύξεις. Αν δεν έχεις εργασιακή εμπειρία, είναι επακόλουθα όλα αυτά που περιγράφεις.
Ένα job ad περιλαμβάνει κάποια συγκεκριμένα requirements. Λέει ότι ο ρόλος είναι αυτός, θα κάνεις αυτά κι εκείνα, πρέπει να έχεις αυτά κι αυτά τα skills.
Ε, όταν φτιάχνεις βιογραφικό, αυτά είναι λέξεις κλειδιά που ιδανικά πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να περάσει το βιογραφικό από τυχόν ats (applicant tracking system).
Αυτό το έχουν μεγάλες εταιρίες για να φιλτράρει αυτόματα το CV, ώστε (να έχουν λιγότερο προσωπικό και) να διαχειρίζονται πιο συγκεκριμένα βιογραφικά. Οπότε, αν έχεις ξεχάσει τα kws, δεν θα φτάσει καν στον recruiter το βιογραφικό σου.
Μπορεί να είσαι ο Μεσι, αλλά κανείς δεν θα μάθει ότι έστειλες βιογραφικό στην ομάδα. Τόσο καλά. Αν πάλι τα βάλεις και σε φωνάξουν, ε… κάπως πρέπει να τα υποστηρίξεις.
Για όλα αυτά σε καθοδηγεί κάποιος, τα βρίσκεις στο ίντερνετ, προσαρμόζεσαι αναλόγως τη δουλειά και τα προαπαιτούμενα της εκάστοτε εργασιακής θέσης; Φαντάζομαι πως όταν ξεκινάς τα μαθαίνεις όλα αυτά σταδιακά, δεν είναι μια γνώση που αποκτάται με το “καλημέρα”.
ο τυπος ειναι 32 ετών.
κορόιδεψε το σύστημα και τον καλέσαμε, αλλά δεν μπορούσε να αποδείξει αυτά που έγραφε.
Έτσι όπως το περιγράφετε ο τυπακος ήταν αρκετά “πονηρουλης” υπό την έννοια ότι ήξερε ότι με αυτό τον τρόπο θα φτάσει σε συνέντευξη απλά δεν είχε τα απαιτούμενα skills ίσως
Κουτοπονηρούλης ήταν.
η αγορά είναι τόσο brutal τα τελευταία χρόνια που ειλικρινά δεν κακίζω κανέναν πλέον που προσπαθεί να ανοίξει μια πόρτα. Το αν θα μπει μέσα είναι άλλη ιστορία φυσικά.
Πρώτη δουλειά θα ήταν για τον φίλο, στα 32 του;