Ε ναι!
Δεν παιδεύομαι για εσένα, εσύ βολεύτηκες με το άλλο. Ήταν για γενική ενημέρωση.
Παρακαλώ αγαπητέ. Έχω κι άλλη λίστα, αρκετά μεγάλη. Σου έβαλα τα πιο πρόσφατα που μου έδωσαν οι ντόπιοι.
Μιλάμε.
Ε ναι!
Δεν παιδεύομαι για εσένα, εσύ βολεύτηκες με το άλλο. Ήταν για γενική ενημέρωση.
Παρακαλώ αγαπητέ. Έχω κι άλλη λίστα, αρκετά μεγάλη. Σου έβαλα τα πιο πρόσφατα που μου έδωσαν οι ντόπιοι.
Μιλάμε.
Η @SilentWinter αν δεν κάνω λάθος έχει κλείσει κάτι για Βιέννη. Wrong topic, αλλά το θυμήθηκα τώρα και έχω αρκετή δουλειά για να πάω στο σωστό.
Χαχαχαχα, δεν ξέρω για τί μιλάτε!
Όχι ακόμα. Θα κοιτάξω να κλείσω αυτές τις ημέρες για 29/05-02/06, γιατί ο μπαμπάς μου (που θα φάει το μεγαλύτερο μανίκι) είναι πλέον πιο χαλαρός και συζητήσιμος, οπότε λέω να το εκμεταλλευτώ ![]()
Όταν θα έχω νεότερα, θα σε ενημερώσω!
Γέλασα με τη μαλακια
Μπήκα σε ένα online test και το εύρος της φωνής μου είναι F#3-G#5 (δεν πήγαινα ούτε πιο χαμηλά ούτε πιο ψηλά), και με έβγαλε mezzo και γύρω στις 2 οκτάβες. Τι σημαίνει αυτό;
Δεν εχω ιδεα αλλα θελω και εγω το τεστ για να πιστοποιησω οτι το ευρος μου ειναι μιση οκταβα οπως το φανταζομαι ![]()
Θέλω κι εγώ να κάνω το τεστ… 1/4 οκτάβας ![]()
μπήκα να το κάνω. It malfunctioned. Δε μετράει τόσο λίγο λέει και κάτι ανέφερε για φωνή γιαδάρου…
Δεν μπορώ να τραγουδήσω σε αυτό το εύρος, απλώς μέχρι εκεί εκτείνεται η φωνή μου…
A F#3-G#5 vocal range typically corresponds to a Mezzo-Soprano voice type, particularly in a younger or untrained singer, placing it in the mid-range of the female vocal spectrum. This range indicates a comfortable capability for melodic singing in the fourth octave while spanning from the low-middle to high-middle notes.
Key Aspects of the F#3-G#5 Range
Voice Type Classification: This range, which spans about two octaves, is common in female vocalists, falling between a lower Contralto and a higher Soprano.
Tessitura and Comfort: If the singer feels most comfortable singing in the middle of this range (4th octave) and feels a natural transition around A4/B4, this confirms a Mezzo-Soprano designation.
Tonal Quality: The tone is often described as warm, flexible, or mellow, sitting comfortably in both mid-range operatic roles and contemporary musical theatre.
Development Potential: An untrained 15-year-old with an F#3-G#5 range may find their range expands lower or higher with consistent, healthy training.
Πάντα μου άρεσαν οι σοπράνο και τραγουδούσα σε αυτό το ύφος έχοντας καλύτερο εύρος, διάρκεια, ένταση και έλεγχο της φωνής (και της αναπνοής). Τώρα πλέον δεν έχω τόση δύναμη όση συνήθιζα να έχω πριν 15-20 χρόνια, λόγω της πάθησής μου (μυοπάθεια), αλλά και πάλι είναι εντάξει και πάλι καλά να λέω.
υ.γ. η ανθρωπότητα έχασε τη δεύτερη Maria Callas ![]()
G#2 - C#5 άρα 2,5 οκτάβες κι εγώ που με έβγαλε τενόρο ^^ Θα το πω στη μάνα μου να χαρεί. ![]()
Αν δεν έχεις κάνει και σου αρέσει να τραγουδάς, τα μαθήματα φωνητικής είναι πολύ ωραία και φοβερά χρήσιμη εμπειρία. Μόνο και μόνο οι διαφραγματικές αναπνοές που έμαθα στον ένα χρόνο που πήγαινα φτάνουν, πραγματικά μου χρησιμεύουν ακόμα παντού, όχι μόνο στο να τραγουδάω αρκετά δυνατά ώστε να ενοχλώ και τις δίπλα γειτονιές.
Ανεβαίνεις κανονικά επίπεδο και στον έλεγχο και στις ανάσες και στο εύρος, ενώ εκτονώνεσαι και 100%. Και οι χορωδίες αντίστοιχα που γνωρίζεις και καναν άνθρωπο αλλά δεν έχω πάει γιατί είμαι μούχλας ![]()
την τελευταία φορά που δοκίμασα να τραγουδήσω οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο γιατί νόμιζαν ότι κάποιος είχε πάθει εγκεφαλικό.
Σταμάτα ρε πούστη εγκέλαδε
Εξαιρετικός εδώ ο Τσαφούλιας! Τα λέει άψογα και για αυτό και θίχτηκαν οι φανατισμένοι ελληνορθόδοξοι και βρίζουν στα σχόλια.
Κλαίω με κάτι σχόλια “είστε ακατήχητος, αθεολόγητος, και αιρετικός” ειδικά από τη στιγμή που ο Τσαφούλιας δεν μιλάει από κάποια αθεϊστική σκοπιά.
Μέσα σε 2 λεπτά βίντεο τα είπε όλα ![]()
Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες σήμερα, χρόνια πολλά και σε όλους μας λόγω της ημέρας!
θενκς μπροτσατσο
Χιονίζει… φτάνει ρε!!!
σαν ψυχή του πάρτυ θα πω πως δεν είναι το ίδιο το κάπνισμα με τα υπόλοιπα… ζάχαρη και υδατάνθρακες τους κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του. τον καπνό του (όποιου) τσιγάρου του, τον μοιράζεται με τους διπλανούς του ![]()