Με αρκετές προσπάθειες βέβαια… Τιπ: όπου βλέπεις Dream Theater, είναι το άλλο. Δεν έχει σημασία ποιό.
High score και εγώ 11αρι με 2-3 προσπάθειες.
17 στην πρώτη, με γάμησε ένα theater vs rammstein ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΘΙΑΤΕΡ
Λογικά είστε λίγο μπούμερς (ΝΑΙ ΡΕ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ) και δεν έχετε εικόνα τι ακούει η νεολαία:
Ισχύει, μέχρι το 5 έφτασα με την τέταρτη προσπάθεια. Δύο φορές την πάτησα με τους Korn.
Edit: Έφτασα μέχρι 7 με κόπο
Οι τρού έχουν μόνο σπετσοfy
Και εγώ που είμαι με την νεολαία μέχρι το 9 έφτασα
Μα με αυτή τη λογική έκανα τις επιλογές μου κάθε φορά.
12 γμτ… πλάκα έχει… πάει η δουλειά για σήμερα
Ποιά νεολαία στο μεταξύ, εμένα για αλις κουπερ μοτορχεντ και εξτρημ με ρώταγε, πολύ προφανή πράγματα. Μου έβγαλε κι ένα μειντεν βς μεταλλικα κι ένα μεταλλικα βς ραμμσταιν. Τα πιο δύσκολα ήταν δύο ραμμσταιν μεταξύ τους και δύο παπα ροατς μεταξύ τους.
Δεν ξέρω πόσοι το είδατε, αλλά όσοι θέλετε παίξτε με το ChatGPT. Μία από τις “ερωτήσεις” που του έκανα ήταν η εξής:
“create a linked list in c++ for a binary tree”
και εντός 20’’ είχα την εξής απάντηση:
Και καθόμασταν σα μλκες να σκεφτόμαστε δείκτες σε δείκτες
Μια άλλη ερώταπάντηση:
Σε κάτι πιο “ενδιαφέρον”:
Παρατηρείς πως κρατάει μνήμη (λέγοντας “Like Load” ή πιο κάτω “Again…”), καταλαβαίνει τον τόνο της συζήτησης (που έβαλα θαυμαστικό στο Master) και συνδύασε πως με βάση τις προηγούμενες ερωτήσεις, με το master εννοείται το master of puppets (προφανώς και με το συνδυασμό με τους metallica).
Βέβαια
Το συνέχισα και με έβαλε στη θέση μου, δε θα μας κατακτήσουν οι μηχανές, αλλά υπάρχουν εξωπραγματικά εργαλεία που μας βοηθάνε.
Για ρώτα το τι είναι το μπουμπάρι.
Ρώτα το αν ακούγεται το μπάσο στο justice