Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

4 Likes

Λαμπρή καριέρα πολιτικού στρώνεται στα πόδια του bot.

7 Likes

Προσωπικο ρεκορ μετα απο καμια δεκαρια αποπειρες στο Spotify Metal Predictor οι 4 συνεχομενες σωστες μαντεψιες, και ειμαι περηφανος για αυτο. Δεν βασιζεται καν στο τι ακουει η νεολερα, αλλα σε συνδυασμο του τι ακουει η νεολερα + οι μπουμερς. Πετυχα ομως ενα Korn που ειχε 205 μυρια εναντι 204 μυριων ενος Deftones, ισως η καλυτερη μου στιγμη.

Το μονο συμπερασμα που εβγαλα απο την συντομη ενασχοληση μου ειναι οτι και η νεολερα και οι μπουμερς ακουνε μαλακιες στο Spotify (!)

1 Like

κλάμα

2 Likes

Επιτέλους ο τελευταίος μήνας του 2022… χρονιά που προσωπικά θα προσπαθώ να ξεχάσω από κάποιες απόψεις…
Αλλά μετά από ένα οικογενειακό κοβιντο-φθινόπωρο, σιγά που θα μας άφηνε έτσι! Μπήκε ο Δεκέμβριος με οικογενειακή γρίπη, ταλαιπωρία μόνο!
Πόσο χειρότερα μπορεί να κλείσει η χρονιά άραγε;

1 Like

Θα περιμενατε οτι καλυτερο φιλοδωρημα απο ενα 2ευρω θα ηταν ενα 5ευρω.

Κανετε λαθος.

1 Like

Ένα γεμιστό; Ούτε για πλάκα δε χορταινεις

Υπάρχει κανείς που να έχει γνώση για τη ζωή στην Κοπεγχάγη?

Πάντα είναι μέσα στις χώρες που οι κάτοικοί της είναι χαρούμενοι με την ποιότητα ζωής τους, θεωρούνται δλδ ευτυχισμένοι. Βέβαια, αυτό μπορεί να μην ισχύει αν κάποιος πάει μετανάστης εκεί. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που σκέφτεσαι.

1 Like

Ναι οκ αυτά, θέλω αν ξέρει κάποιος νούμερα βασικά

1 Like

Ας παμε να κανουμε κι αυτους ανθρωπους. Ας τους κατεβασουμε απο τα δεντρα.

11 Likes

Επιβάλλεται να τους κάνουμε ένα τουρ στην Πανεπιστημίου και πέριξ να δουν πώς γίνεται, μην τυχόν πάνε και κάνουνε τα δικά τους οι άμπαλοι.

2 Likes

Ανεξαρτήτως των “έργων” που έχουν γαμήσει την Πανεπιστημίου, αυτό το τουρ θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσει πάντως από τη διασταύρωση Πανεπιστημίου με Θεμιστοκλέους. Να μάθουν οι κουτόφραγκοι οι Αμερικανοί πώς μπορείς να έχεις στο ίδιο σημείο πεζόδρομο, ποδηλατόδρομο, πάρκινγκ βραχείας διαρκείας και πιάτσα ταξί ταυτόχρονα. Απλώς να σιγουρευτούμε ότι τα έχουμε πατεντάρει πριν τα εξάγουμε, να έρθει και συνάλλαγμα στη χώρα.

16 Likes

Παγκόσμιο μνημείο ΟΥΝΕΣΚΟ.

3 Likes

Έχω καιρό να περάσω από εκεί… τώρα που θα ξαναπάω στις γιορτές κέντρο σε κάτι βιβλιοπωλεία, θα περάσω να θαυμάσω αυτή τη διασταύρωση-σημείο αναφοράς…

Το Symphonaire Infernus et Spera Empyrium των My Dying Bride στις 33 στροφές είναι τεράστιο έπος…

1 Like

Έχει δοκιμάσει κανείς τις ωτοασπίδες με στέκα για καλύτερη συγκέντρωση εν ώρα διαβάσματος;

Ρε συ, αυτές είναι ωτοασπίδες για να δουλεύεις κομπρεσέρ όχι για διάβασμα! :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Το ξέρω, αλλά απομονώνει τους ήχους, οπότε κρίνω ότι κάνει και γι’ αυτό.