Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Οι ωτοασπίδες σιλικόνης είναι πολύ αποτελεσματικές.

2 Likes

Πολύ καλες, τις χρησιμοποιω οταν βαζω να ακουσω st anger.

6 Likes

χαχαχαχαχα

Καμιά φορά χρησιμοποιώ ωτοασπίδες στον ύπνο, τις άλλες ωστόσο που είναι σαν σφουγγαράκι.

Όταν διαβάζω όμως, προτιμώ την στέκα. Θα με βολέψουν λες, δεδομένου ότι διαβάζω φωναχτά;

Οι ωτοασπίδες είναι για τις τρύπες στα αυτιά ε, just sayin

Με ταπωσες μεγαλε

1 Like

Αν βαλεις καλα τις σιλικονατες, τοτε κλεινουν πολυ καλα τον ηχο.( Κοιμαμαι εδω και χρονια με ωτοασπιδες απο συνηθεια :stuck_out_tongue: )
Το μονο θεμα ειναι οτι καποιους δε τους βολευει η αισθηση, αλλα πιστευω οτι θα ειναι πιο ανετες απο τη στεκα που ποσταρες. Στη τελικη ειναι κ πιο φθηνες, οποτε παρε απο το φαρμακειο και τσεκαρε τες!

1 Like

Καλά Χριστούγεννα.

7 Likes

Χρόνια Πολλά σε όλους! :heart:

9 Likes
1 Like

Ευχαριστώ παιδιά

3 Likes

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!! :tada: :tada: :tada:

16 Likes

https://youtube.com/shorts/DrHJVN-QwGk?feature=share

χαχαχα, είναι τόσοο εθιστικό

1 Like

Είδα ένα ωραίο τουι, για πάμε και εδώ, ο επόμενος χρόνος που θα διανύσουμε είναι ο

• 2023
  • 2024

0 voters

Δεν ξέρω καν τι εννοείς αλλά ψηφισα 2023

Ρωτάει ποιό έτος θα διανύσουμε, κάτι σαν τα πόσα κλείνεις. Αν πεις ότι από το 0 έως το 1 διανύεις το έτος 1 και όταν αλλάζει η χρονιά και ονομάζεται το έτος 1 θα διανύσεις πια το 2, τότε πρέπει να ψηφίσεις 2024. Λέω εγώ τώρα.

2 Likes

Δυνατο πολ. Απο αυτα που εχουν νοημα και μενουν.

1 Like

Άρα έπρεπε να έχει βάλει 2023ος και 2024ος , κι όχι ένα ξερό νούμερο :stuck_out_tongue_winking_eye:

Άλλαξα την ψήφο μου στο ότι θα διανύσουμε το 2024ο έτος της ιστορίας που ξεκινάει από το μηδέν, γιατί είμαι υπέρμαχος της ύπαρξης του έτους μηδέν.

3 Likes