Ναι. Σε αφηνει ακριβως Γκαζι.
Χρονος κανα 40λεπτο απο τοτε που θα ξεκινησει. Κοστος, αν θυμαμαι καλα, 9 ευρω one way. Αν βγαλεις με επιστροφη, ισως εχει μια μικρη εκπτωση.
Ναι. Σε αφηνει ακριβως Γκαζι.
Χρονος κανα 40λεπτο απο τοτε που θα ξεκινησει. Κοστος, αν θυμαμαι καλα, 9 ευρω one way. Αν βγαλεις με επιστροφη, ισως εχει μια μικρη εκπτωση.
Ναι με μέτρο. Απ’ το αεροδρόμιο φεύγει η μπλέ γραμμή που σε πάει κατευθείαν Τεχνόπολη. Το μόνο που μπορεί να πετύχεις είναι να μπεις αρχικά στο συρμό του προαστιακού που σταματάει Δουκίσσης Πλακεντίας και μετά επιβιβάζεσαι στο μετρό (πας υπόγεια) και παίρνεις την ίδια γραμμή.
Το εισιτήριο νομίζω κάνει 9€ ή κάτι τέτοιο
Επίσης το μετρό από/προς αεροδρόμιο έχει δρομολόγια ανά 36’. Εναλλακτικά κάνεις το προαναφερθέν σπάσιμο με τον προαστιακό. Το βράδυ σταματάει το πολύ 11μιση πάντως, δεν ξέρω για τι ώρες το θες, αλλά και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να πάρεις 24ωρο λεωφορείο από/προς Σύνταγμα (το οποίο κοστίζει 6 ευρώ).
εδιτ : μία φορά έχω πάει αεροδρόμιο με μετρό και αυτή σχεδόν καταλάθος ;p, πάντα παίρνω λεωφορείο. υποψιάζομαι όμως ότι σιγά μην ελέγχουν τους πρεσιους τουρίστες για εισιτήριο. το φοβερό είναι ότι τα 9 ευρώ τα δίνεις για μία στάση, από κορωπί μέχρι αεροδρόμιο, ενώ μέχρι εκεί φτάνεις με κανονικό εισιτήριο.
ok κατάλαβα. ψιλοκομπλέ βγαίνει η φάση. μάλλον για κάτι τέτοιο με κόβω. θα περιμένω μερικές ημέρες να δω τι θα παίξει με δρομολόγια και ίσως κλείσω αεροπορικά αν δεν αλλάξει κάτι…
θενκς για τα ινφο παίδες.
Πάντως το ΚΤΕΛ λειτουργεί ακόμη αν δε βαριέσαι, το πήρε ο αδερφός μου προχθές που πήγε Έβρο, απλά σε πάει από Γιάννενα
όχι δεν παίζει σε καμια περίπωση. Είναι παρα πολλές οι ώρες και δεν εχω την υπομονή…
Αν έχεις Whatsup έχει και -20% με κωδικό (0.20€) σε Aegean και Olympic Air, νομίζω πιάνει και το Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Αν δεν έχεις πες μου να σου στείλω
Κολύμπι ξέρεις?
Ψηφίζω Ford
Ωχ, δημιούργησε ήδη σχολή ο τύπος με το Ζάσταβα
“Μεγαλων” παικτων και ξεκιναει με τον Αθανασιαδη… να δω και το υπολοιπο ή θα μας δειξει και καναν Μπασινα σε λιγο?
Συνεχίζω ποδοσφαιρικά. Τρίλιζα με παίχτες και ομάδες. Το έχω λιώσει όταν βαριέμαι και είμαι σπίτι.
Ήταν γκολάρα όμως!
Κοίτα είχε όντως ταλέντο αλλά χωρίς μεγάλη διάρκεια. Τον φάγανε τα πάρτι με το Χάρη Σιανίδη και να ανοίγει πέλφε στα μαγαζιά.
Αθλητικών συνέχεια. Αδιάφορο τι ομάδα είναι οι πολιτικοί αλλά εδώ μιλάμε για τον Κασσελάκη που είναι ξεχωριστή περίπτωση.
Και πού να ακούσεις τη γιαγιά του.