Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Σωστο. Απλως ετσι μου βγηκε, δεν συνηθιζω να την αναφερω κιολας αφου δεν πινω πια εδω και χρονια.

1 Like

Μπράβο μου , λοιπόν , που ξεκίνησα την μανατζεροσυζήτηση

Εγώ ξεκίνησα με το FM2006. Στα μάτια μου το peak το έφτασε στο FM12 και ακόμα αυτό έχω

όταν ξεκίνησαν να το φορτώνουν με υπερβολικές προπονήσεις - τακτικές κλπ ανούσια για χάρη του ρεαλισμού λες και είμαστε αληθινοί Μεντιλίμπαρ ενώ απλά παίζουμε ένα παιχνίδι το σταμάτησα

1 Like

Το έχουν ξεφτιλίσει με τον ρεαλισμό…Για να παίξεις μια σεζόν θέλει ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ και ψάξιμο. Τελευταίο fm που έπαιξα (και χαζοπαίζω ακόμα) ήταν το FM20…Και θέλω να το δείξω στα πιτσιρίκια (9 ετών) αλλά δεν ξέρω αν θα την παλέψουν με τόσα που πρέπει να βλέπεις κάθε φορά…

1 Like

Είμαι τόσο millenial που όταν βλέπω αυτό το POV σε βιντεάκια από το tik tok, αμέσως το μυαλό μου πηγαίνει σε κάποια ανίατη ασθένεια.

2 Likes

Υπάρχουν κι άλλοι που δεν μπορούν να συνδεθούν στο φβ?

Ω ναι!

1 Like

Ναι facebook crash, τι ζούμε!

και ig τα ιδια

Πως λέγεται αυτός που φυλάει το τυρί???

Σεκιουτυράς

7 Likes

Μπάντες που έχουν παρόμοιο ηχο με Marillion? Πέρα από Genesis, που τους βάζω σε παρόμοια μουσικά μονοπάτια. Α, έχω ακούσει κ το πρώτο ομότιτλο του Fish.

Gazpacho - Night
Gazpacho - Tick Tock
Gazpacho - Demon

4 Likes

Arena -Songs from the lion cage. Βασικα ακους το salomon και αμα δεν, παμε για αλλα.

9 Likes

Καλή Σαρακοστή να έχουμε, με υγεία! Σήμερα μην… πετάτε πολύ ψηλά τον χαρταετό, υπάρχουν και τα δίκτυα της ΔΕΗ!
(Παλιά, τέτοια μέρα είχε τηλεοπτικά σποτ και όχι μόνο, για τους κινδύνους ηλεκτροπληξίας. Τώρα ή πολύ λίγοι πετάνε χαρταετό ή… δεν έχει δίκτυα της ΔΕΗ!)

4 Likes

Εγω ξερω παρα πολλους που πετανε καθε μέρα

9 Likes
2 Likes

:blue_heart:

1 Like

Χρόνια πολλά σε όλους μας λόγω της ημέρας, και ειδικότερα στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες - όλο και κάποιος θα υπάρχει εδώ μέσα φαντάζομαι!

5 Likes

Τελικά ακόμα δεν μάθαμε πόσα άτομα χρειάζονται για να λογοκρίνουν ένα ποστ…πόσο μάλλον τρία.