Porcupine Tree / Anathema, τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Eυτυχώς οι Porcupine Tree, τους οποίους βλέπω ότι χαίρεστε να αποθεώνετε και καλά κάνετε, τρέφουν μεγάλο σεβασμό στους Anathema.

Υπάρχει και κάποιος που τους σέβεται δηλαδή.

Με πορώσατε ρε για την σημερινή συναυλία των ΡΤ! Όχι ότι ήθελα και πολύ…:smiley:

Και δεν περνά κι η ώρα…

Btw, δε θεωρώ το Incident “μαύρη τρύπα” στη δισκογραφία τους, ούτε την 00ς εποχή τους κατώτερη της 90ς. Τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο προβλέπω τρελές καύλες απόψε. :wink:,

Θεε Μου!!!Η Μπαντα Αυτη Δεν Υπαρχει!Σεμιναριο Μουσικης Σε Ολους Τους Αξονες.Τι Να Ξεχωρισεις;Τον-From Outter Space-Harrison;Τον Μουσικαρο Wilson;Τον Ηχο;Την Ατμοσφαιρα;Τη Διασκευη Στο Open Car;Το Τερας Barbieri;Τον Edwin;To Αρτιο Παιξιμο Του Maitland;Η Μπαντα Της Τελευταιας 20αετίας.Δεν Μπορω Αλλο.Παω Να Ακουσω Ολη Τη Δισκογραφια Μπας Και Παρω Χαμπαρι Τι Παιζει Με Αυτους;;

Αθήνα παίξανε κάτι παρακάτω από δύο ώρες. Θεσσαλονίκη εκ των έσω έμαθα ότι το πάνε για 2 ώρες κι ένα τέταρτο…

Ας έπαιρνες και τα πόδια σου μέχρι τη πόρτα όμως![-X

Ωραια μια χαρα! Ευχαριστω!

καταλαβαίνω το σεβασμό σου αλλά νομίζω ότι μόνο τα κύρια ονόματα χρειάζονται κεφαλαίο… :? :!:

Καλά κάνουν και τους σέβονται οι PT, διότι τις κορυφές των Αναθεμα ελάχιστες μπάντες τις έχουν πιάσει σε ένταση και ποιότητα/βάθος συναισθημάτων. Αλλά έτσι είναι αυτή η μπάντα, κυκλοθυμική και αυτο-καταστροφική. Δεν πήγα χτες, αλλά προφανώς δεν είχε κέφια ο Danny - δεν βγήκε καλό το λαιβ. Ψαξτε εσείς να βρείτε τι άλλο φταίει. Όποιος ήταν στις τελευταίες συναυλίες του Ροδον ξέρει πως μπορεί να αποδόσει λαιβ αυτή η μπάντα. Μόλις καταλάβουν ότι δεν είναι “αρτίστες” στημένης “ποστ/προγκ” ή ότι άλλο αισθητικής αλλά πάνω από όλα φορείς έκφρασης ψυχαναγκαστικής έντασης, θα επιστρέψουν με (όχι και τόσο αισιόδοξη) δισκάρα. Περιμένουμε.

Πολλά είδα να λέγονται για το λαιβ των αναθεμα, και θα διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΑ. ΜΠορεί να είμαι γενικά φαν, αλλά για έναν άνθρωπο που τους έβλεπε πρώτη φορά το συναισθημα ήταν μαγικό, ίσως όχι με το καλύτερο σετλιστ αλλά μαγικό. Είμαι γνωστή αναισθητη και στους αναθεμα με πήραν τα ζουμια. Έχοντας και την μεγάλη τύχη να τους γνωρίσω από κοντά (ευχαριστώ rocking :slight_smile: ) κατάλαβα ότι τα παιδιά είναι τρελα γαμάτα και άπειρα ευγενικοί όλοι τους, καθώς όλοι ήταν εκεί για να μας υποδεχτούν πράγμα που με έκανε να τους λατρέψω περισσότερο. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε το νεύρο και του βινς και όλων πάνω στη σκηνή, και στο λοστ κοντρολ βγήκε η ψυχή μου. Ναι, ζηλεύω όσους τους έχουν δει παλιότερα αλλά αυτό δεν θα με κάνει να υποτιμήσω την χθεσινή εμφάνιση τους. Τα λάθη που έκαναν φυσικά και δεν τα αγνόησα, αλλα αυτό δείχνει για ακόμη μια φορά το ότι είναι αυθεντικοί. Παρόλα αυτά θα ήθελα να τους ξαναδω σε ενα μπεστ οφ λαιβ τους.

Το γεγονός με τη σκούπα πως και δεν σχολιάστηκε? Είχαμε λιώσει στο γέλιο εμεις οι μπροστά!

Όσο για πορκιουπαιν. Εμεινα έτσι --> 8O8O. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδει στη ζωή μου, δεν το χω ξανακούσει, δεν το έχω ξανανιώσει. Ο Γουίλσον να είναι ένα πραγματικά πολυμηχάνημα, παίζοντας κιθάρα κλασσικη, ηλεκτρική, πληκτρα και κρατώντας τα φωνητικά. Μεγάλη παρουσία πάνω στη σκηνή που σε πολλές φάσεις έπιασα τον εαυτό μου να παρακολουθεί με ανοιχτό το στόμα. Ο ήχος ΤΡΟΜΕΡΟΤΑΤΟΣ, το μόνο σίγουρο. η εναλλαγή των 2 μισών των russia on ice και anesthetise ανετα από τα καλύτερα σημεία για μένα. ΚΙ έτσι το καλοκαίρι έκλεισε με το καλύτερο λαιβ (και συναισθηματικώς και αντικειμενικώς) που έχω πάει, καθώς και με την πιο ταιριαστή φράση αποχαιρετισμού του. “always the summers are slipping away…”
Εις το επανειδήν λοιπόν. Το μόνο σίγουρο ότι θα τους ξαναπαρακολουθήσω και τους 2 με χαρά. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Ρε σεις, πέντε φορές έχω δει τους Anathema, και ήταν και τις 5 απο πολύ καλοί ως καθηλωτικοί. Οκ, δικαιούνται και μια κακή εμφάνιση ξέρω γω, σιγά.

(επιμένω πάντως, το νέο άλμπουμ δε μας έχει κάτσει καλά φαίνεται)

πεστα ρε αρχηγοπουλο!!!μερικοι εδω μεσα νιμιζουν οτι οι anathema παιζουν ακομα το sleeples και το adying wish και σπανε οτι βρουν μπροστα τους…οκ συμφωνω οτι η ροδον εποχη ειναι αξεχαστη(δεν εχω χασει λαιβ τους)αλλα εχουν αλλαξει…παρτε το χαμπαρι…και εγω προσωπικα αν ενα συγκροτιμα κανει αυτο που γουσταρει χωρις να υπολογιζει εμπορικοτητες,πωλησεις και μαλακιες…ειμαι μαζι του…τζαμπατζιδες αλλη φορα καθηστε σπιτι βαλτε κανα dvd να δειτε manowar να γουσταρετε και σταματηστε να φτηνετε χολη για οτιδηποτε δεν θεωρειτε μεταλ…γαμιαδες και κακοι…οι anathema πλεον δεν ειναι μεταλ…sorry αν στεναχωρω καποιους αλλα τυχαινει να ακουω αυτην την μουσικη πανω απο 15 χρονια και εχω καταλαβει πως δυστηχως οι μεταλαδες(δηθεν) ειναι πλειοψηφεια!!!
να ειστε καλα!!!

Γειά και καλως σας βρήκα στο φόρουμ.Ήμουν κι εγώ στη χτεσινή συναυλία.Ομολογώ οτι οι Porcupine Tree ήταν απίστευτοι και πολύ πιο εντυπωσιακοί απ ότι περίμενα…Ο ήχος υπέροχος και σε συνδιασμό με τα βίντεο και τα λοιπά η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή…Το μόνο κακό ήταν τα πολλά ινστρουμένταλ κομμάτια που ίσως κούρασαν κάποια στιγμή…
Όσο για τους Ανάθεμα αρκετά καλοί…δεν έχω ξαναδεί λάηβ τους αλλά θεωρώ οτί πράγματι ίσως θα μπορούσαν να είναι και καλύτεροι…παρ όλα αυτά μου άρεσαν και αυτοί πολύ.
Γενικά θεωρώ οτι ήταν μία πολύ καλή συναυλία!

Eσκασα κι εγω χθες να κοζαρουμε κανα alternative γκομενακι, αλλα μπηκαμε μονο στο ενκορ… Νταξει ψιλο-κοιμηθηκα απεξω, αλλα καλοι ηταν οι PT

λολ. :lol::lol:

:-s:-s γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ότι αυτά τα δυο μηνύμα γράφουν το ίδιο πράγμα???
επίσης στην αρχή νόμιζα ότι το nickname είναι annoulaki και λέω δεν παίζει να τα γράφει γυναίκα αυτά

Ισχυει…Τρελο γελιο:lol::lol::lol:

Οι Anathema ειχαν καποιο μικρο προβλημα στον ηχο αρχικα αλλα επειτα ολα ηταν οκ…Εγω βασικα ελιωσα…Και γουσταρα παρα μα παρα πολυ!!!
Χαιρετησα τον Danny εκατσα στο κεντρο και απλα ελιωσα στο ακουσμα των πολυ αγαπημενων Αnathema…!!!8)

Οσον αφορα τους Porcupine tree…δεν ειμαι φιλος της μπαντας ουτε εχω ασχοληθει παρολα αυτα τα 4-5 Πρωτα κομματια που επαιξαν ηταν Ωραια!Μετα με πονεσε η μεση και πηγα ξεκουραστηκα:p

ε οχι και γυναικα ρε συ…χαχαχα!!!
τωρα αυτο ειναι καλο που ειπες η κακο?
για αυτα που γραφω εννοω…#-o

Χαχχαχα.Εγω ειμουν στο καγκελο οπως βλεπεις τη σκηνη στα αριστερα οποτε βλεπω τον τυπο να βγαζει την ηλεκτρικη σκουπα,και μολις αρχιζει να σκουπιζει σκαει στην οθονη η φωτογραφια με την καθαρηστρια και ακολουθησαν γελια και χειροκροτηματα :stuck_out_tongue:

εδώ η σκούπα

κανιμπαλ παίζει να ήσουν ο τύπος που ήταν ίδιος ο Γουιλσον με μούσια? Κι εγώ καγκελό ήμουν