Βασικα εχω πολυ κοντα μαυρα μαλλια,καθολου μουσια και ειμαι πιο μελαχρινος(ως προς χρωμα δερματος) απ’οτι εχει υπαρξει ποτε ο Wilson :lol: Δηλαδη καμια σχεση
H φωτογραφια της καθαρηστριας ειναι ολα τα λεφτα :lol:
Eντι:Μηπως ο τυπος που λες ηταν ψηλος με κοκκινη μπλουζα?
Kαι Εven Less και Start of Something Beautiful μάστορα:D
Επειδή οι Θεσσαλονικείς είμαστε απαιτητικό κοινό. Σουτ οι Αθηναίοι:p
Για τη συναυλία ένα θα πω: απλά λυπάμαι τον συντάκτη που πρέπει να περιγράψει με λόγια αυτό που είδαμε και ακούσαμε (συγκρίσεις με άλλες συναυλίες τους ή άλλες συναυλίες γενικά δεν κανουμε, δεν έχει νόημα)
Εντιτ: και σεις που δεν πήγατε τάχα μου λόγω σέτλιστ, καλά “αρρωστάκια” είσαστε:razz:
Παιδιά, δεν ξέρω που τα διαβάσατε αυτά, αλλά τα μπολνταρισμένα κομμάτια δεν έπαιξαν ποτέ.
Το σέτλιστ ήταν αυτό (αντιγράφω από αρχική σελίδα):
Occam’s Razor / The Blind House
Great Expectations / Kneel And Disconnect / Drawing The Line
Open Car
Lazarus
Russia On Ice / Anesthetize
Time Flies / Degree Zero Of Liberty / Octane Twisted / The Seance / Circle Of Manias
Normal
Way Out Of Here
Sleep Together
Οι τεράστιοι και πλεον μεταλλικοί Porcupine Tree έδωσαν ένα εκπληκτικό live σε ένα κατάμεστο Principal, επιβεβαιώνοντας την κλάση τους ως μονάδες αλλά και σύνολο. Δεν θα γράψω πολλά, θα ανεφέρω μόνο το setlist:
Α’ ΜΕΡΟΣ
Occam’s Razor
The Blind House
Great Expectations
Kneel and Disconnect
Drawing the Line
Open Car
Lazarus
Russia on ice/Anesthetize
9)Time flies
Διακοπή αλλά Rush, Dream Theater για δέκα λεπτά
Β’ ΜΕΡΟΣ
10) The start of something beautiful
11)Sound of muzak
12)Even less( extended version)
13) Stars die
14)Way out of here
15) Sleep together
Encore:
16) Blackest eyes
17) Trains
Κατανοώ πλήρως όσους έχουν χαλαστεί με το νέο ύφος του group και το κόλλημα του Wilson με το metal, ωστόσο για μένα που τους έμαθα καλά με το In Absentia και τους γουστάρω πλέον απο το Signify και μετά, το live έσπειρε. Μακάρι την άλλη φορά να πάιξουν περισσότερα και απο Signify-Stupid Dream-Lightbulb sun.
Το ελληνικό support οι Brain Cell πολύ καλό με φανερές επιρροές Porcupine Tree και διασκευές σε Katatonia, Blackfield και Porcupine Tree( το Fear…)