α κουλ. Το λεω, επειδη με μενα συμβαινει το ακριβως αντιθετο. Δε μ αρεσει το μεταλ στους PT, δλδ δεν. Αναγνωριζω πως οι τελευταιοι τους δισκοι ειναι παρα πολυ καλοι, αλλα δε μ κανουν αυτο το ‘‘κλικ’’ υπερβασης που θελω. Και καθε φορα που βγαζουν κατι καινουργιο, προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι ναι, τωρα ναι, αυτο ειναι, ναι. Αλλα ξενερωνω μετα απο ενα αλφα χρονικο διαστημα γμτεν. =\
αμα εχεις φιλους ομως που σπουδαζουν στο uk…
Τι εμμονη ειναι αυτη με τα 90’s,πανε αυτα τα χρονια περασαν, αμα επαιζαν στο ιδιο μοτιβο οπως τα up the downstair/the sky moves sideways/signify θα ειχαν καταντησει γραφικοι ψυχεδελοι οπως τους ozric tentacles που παιζουν τα ιδια και τα ιδια.
Δεν εχει να λεει κατι αυτο περι διανομης πιστευω.Και γω καπου το 96-97 τους πρωτακουσα,ειχα θυμαμαι κανα 2 αλμπουμ(το sky moves sideways και το up the downstair νομιζω)σε κασσετες(raks φυσικα…:p).Τωρα που τα ειχε βρει αυτος που μου τα δωσε,ουτε που θυμαμαι.Πιστευω παντως πως δεν ηταν και απ τις τοσο "δυσευρετες"μπαντες τοτε.:-k
Επι του θέματος, μετά τις 2 ακροάσεις η αλήθεια βρίσκεται στο disc 2.
raks; καπιτάλα…χααααχαχ. basf ρε. και scotch.
ρε και εγώ ενδεχομένως τους είχα ακουστά, αλλά οκ φαντάσου ότι το 97 αν θυμάμαι καλά έπρεπε να ανέβω Θεσ/νικη με εκδρομή για να βρω και να αγοράσω το Images και το Awake.
Mετα απο ιδιο αριθμο ακροασεων,εγω ξεχωρισα το Time Flies και το Black Dahlia.
Ιδωμεν,εχει ψωμι παντως η υποθεση,αν και δεν νομιζω να βρηκα ακομα καποιο"χιτακι" σε φαση Trains,Normal κτλ.
@Outshined:Ωραιες εποχες ομως!
Ενημερωτικα, οι PT ηρθαν για πρωτη φορα στην Ελλαδα την περιοδο του Signify… οποτε δεν ειναι και τοσο περιεργο…
Εγώ τώρα τελευταία άρχισα να ακούω την μπάντα προσεκτικά, και όσο και αν δεν αρέσει στον awake (:p), άρχισα απο τα 00’ς ακούγοντάς κατά σειρά τα Deadwing, In Absentia, Lightbulb.
Αφού μετά από ακροάσεις πολλές γούσταρα, τώρα είμαι στο Fear.
Ε αφού ενστερνιστώ και αυτό, θα το ακούσω το καινούργιο.
Αλλά αναλυτικότερα θα πω την γνώμη μου για τα άλλα στο τόπικ τους.
Remember me lover υμνος
Time Flies 11λεπτο το ντελιριο το ιδιο
Bonnie the cat εκσταση!
πρωτη φορα ηρθαν το 1995 the sky moves sideways Tour
Καλη φαση, αυτο δεν το ξερα. Ενας φιλος βσκ τους εχει δει ολες τις φορες σχεδον απο το Signify και μετεπειτα (και μ ειχε πει πως η πρωτη εκεινη ηταν η καλυτερη).
ημασταν η τριτη χωρα που τους ειδε λαιβ οταν αρχισαν να παιζουν εξω απο τιν αγγλια και τωρα τους χορτενουν τα αμερικανακια ενω εμεις βολεβομαστε με blackfield.
Το album ειναι λιγο περιεργο, αλλα αυτο το λέω για καλό! Εννοειται οτι θα το αγοράσω
Το ερώτημα ειναι ενα. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ???!!! Θα ανακοινωσουν και αλλες ημερομηνίες η να κανουμε σχεδια για την ξενιτιά ? :-s Αμαν, περασε αρκετός καιρός
Ξενιτιά, ξενιτιά… Τους περιμέναμε τότε με Ανάθεμα και μας έγραψαν κανονικότατα.
συγνωμη για τη διακοπη στην κουβεντα αλλα να βαλω μια μικρη παρανθεση?
τεσπα
αυτο ειναι το tracklisting?
- CD1/01-I - Occamâ??s Razor.mp3 [4MB]
- CD1/02-II - The Blind House.mp3 [13MB]
- CD1/03-III - Great Expectations.mp3 [3MB]
- CD1/04-IV - Kneel and Disconnect.mp3 [5MB]
- CD1/05-V - Drawing the Line.mp3 [11MB]
- CD1/06-VI - The Incident.mp3 [12MB]
- CD1/07-VII - Your Unpleasant Family.mp3 [4MB]
- CD1/08-VIII - The Yellow Windows of the Evening Train.mp3 [5MB]
- CD1/09-IX - Time Flies.mp3 [27MB]
- CD1/10-X - Degree Zero of Liberty.mp3 [4MB]
- CD1/11-XI - Octane Twisted.mp3 [12MB]
- CD1/12-XII - The Seance.mp3 [6MB]
- CD1/13-XIII - Circle of Manias.mp3 [5MB]
- CD1/14-XIV - I Drive the Hearse.mp3 [15MB]
- CD2/01-Flicker.mp3 [47MB]
- CD2/02-Bonnie the Cat.mp3 [13MB]
- CD2/03-Black Dahlia.mp3 [8MB]
- CD2/04-Remember Me Lover.mp3 [17MB]
Ναι!!!
θενκς ρε πατρινε!
on topic - γιατι τα μισα θρεντ για νεες κυκλοφοριες καταληγουν στο οτι η ελλαδα δεν θα ειναι στο ευρωπαικου τουρ του εκαστοτε γκρουπ?
στο κατω κατω αυτοι χανουν (λεμε τωρα)
Πάντως για σκεφτείτε , αν το πρώτο album τους ήταν το Lightbulb Sun ή το Stupid Dream , μάλλον θα μιλάγαμε απλώς για ένα ενδιαφέρον alternative group απο το νησί. Οι Porcupine ξεχώρησαν , έφτασαν τόσο ψηλά και έμειναν στις συνειδήσεις μας με Sky Moves Sideways και Signify.Μετά δικαιώμά τους να πάνε τον ήχο τους όπου θέλουν.
Μετα απο 2 ακροασεις απο disc 1 αγαπαω το blind house ετσι οπως ακολουθει το occam’s razor και επισης το 11λεπτο time flies. Απο disc 2 black dahlia πιο πολυ. Εχουμε ακομα μελλον, ολο και κατι θα βρεθει να μπει κι αυτο στην love-list
Γενικα δεν με τρελανε, αλλα μου αρεσε.
Οι γενικες σας εκτιμησεις γυρω απο τον δισκο ποιες ειναι;