Porcupine Tree - The Incident

Τελικα οσο το ακουω τοσο η αρχικη θετικη εντυπωση αρχιζει και υποχωρει ενω μεχρι και το Fear γινοταν ακριβως το αντιθετο…χμ…Στηβεν νομιζω πως χρειαζεται αμεση αλλαγη μουσικης κατευθυνσης(σε περιπτωση που διαβαζεις το φορουμ ,αλλιως ΧΑΚΟ μετεφερε το εσυ ρε σε παρακαλω…να σαι καλα,φιλια στα μουτρα.)

Κατέφτασε πριν ένα τέταρτο και το έβαλα να παίζει. Πρώτη εντύπωση όντως πολύ θετική. Θα δείξει στην συνέχεια.
Η limited είναι όμορφη. Φτυστή με του insurgents για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Το φινάλε του Time Files δεν θυμίζει έντονα το φινάλε του Sheep απο Floyd ??

Φιλε μου επικοινωνησα και μου ειπαν οτι τα στειλαν για να φτασουν τη μερα της κυκλοφοριας η καπου εκει κοντα. Ακομα περιμενω και εγω πως και πως. Ειχα επιλεξει και courier αλλα δεν βλεπω κατι στον οριζοντα ακομα.

Ετσι για να εχουμε καλο ρωτημα, τι ταχυδρομικα ειχες διαλεξει απο rhino? Εγω εβαλα courier Europe και ακομα να φανει.

Η αλήθεια είναι ότι είχα βάλει την τρίτη επιλογή. Την ακριβότερη δηλαδή(ς).

Και με τι έγινε η παράδοση, με ΕΛΤΑ η με καμία άλλη εταιρία; Το δικό μου ακόμα να φανεί κ αρχίζει να μου τη δίνει.

Με κούριερ στο σπίτι. Υπογραφή και το πήρες…
Υπομονή. :frowning:

Καλό αυτό αλλά με ποιο από όλα; Speedex, ACS, γενική ταχυδρομική η καμία αλλη;

Σετλιστ από Αμερικα.

[SPOILER]

1. Occam’s Razor
  2. The Blind House
  3. Great Expectations
  4. Kneel and Disconnect
  5. Drawing the Line
  6. The Incident
  7. Your Unpleasant Family
  8. The Yellow Windows of the Evening Train
  9. Time Flies
  10. Degree of Zero Liberty
  11. Octane Twisted
  12. The Seance
  13. Circle of Manias
  14. I Drive the Hearse

1. The Start of Something Beautiful
  2. The Sound of Muzak
  3. Lazarus
  4. Russia on Ice (first half)
  5. Anesthetize (middle section only)
  6. Normal
  7. Bonnie the Cat
  8. Way out of Here

1. Mother and Child Divided [/SPOILER]

Τον δίσκο τον κατέβασα (:D), σε λίγο καιρό τα λέμε.

Aπογοητευση το σετλιστ,ειδικα στο 2ο μερος.
Το 1ο δικαιολογειται απολυτα.

Εξαιρεση το Normal και το Μοther and child divided

ναι όμως με το normal κλαις, ε

Mαυρο το δακρυ…

νταξ, πόσο να παίξουν, αλλά…
τι λες;
το The Start Of Something Beautiful παίζει να είανι το ομορφότερο τραγούδι των PT. Period.
περισσότερο in absentia θα ήταν καλό.

Σε μια άλλη συναυλία στο 2ο μέρος παίξανε τα

[SPOILER]

1. The Start of Something Beautiful
  2. Buying New Soul
  3. Anesthetize (middle part)
  4. Lazarus
  5. Strip The Soul / .3
  6. Bonnie The Cat

1. Way out of Here
  2. Trains [/SPOILER]

Να και η αψεντια.

με 1 ακροαση

οτι πιο βαρετο εχει βγαλει ο γουιλσον

θα επανελθω αλλα η 1η ακροαση ηταν υπνος του θανατα

Στις πρώτες 6 ακροάσεις, ο δίσκος όντως με κουράζει. Δε μου κάνει κέφι καν να τον ξαναβάλω. Αλλά θα τον ακούσω αρκετές φορές ακόμα γιατί είναι Porcupine Tree οπότε το λογικότερο είναι να κάνω εγώ λάθος.

Πάντως μοιάζει πολλά σκαλοπάτια κάτω από την περσινή δισκάρα του Steven, το Insurgentes

mano μην υποτιμας τη νοημοσυνη σου

ειναι οντως ψιλομουφιτσα ο δισκος

και καποιος που εγραψε οτι θυμιζει lightbulb sun , μαλλον εκανε σαρδαμ

το λαιτμπαλμπ ειναι δισκαρα και οχι βαρετος δισκος

αλλα νταξ εμεις αγαπαμε γουιλσον ενιγουει, ανθρωπος ειναι οχι ο τερμινατορ

παω να βαλω το signify

Tο ακουσα χθες 3 φορες σερι και κατεληξα οτι ειναι ο,τι πιο βαρετο-συνολικα-εχουν γραψει με διαφορα.Μαλλον ο εργασιομανης Στηβ χρειαζεται ενα μικρο μπρεηκ πριν καψει εντελως την φαινομενικα αστειρευτη εμπνευση του.

1 φορα το ακουσα,βαρεθηκα γενικα,κουραστικος δισκος…την ειχα ψιλιαστει βεβαια απο πριν(μιας και τα τελευταια 3 τους γενικα δεν με ψησαν),αλλα γουη λοβ Γουιλσον οπωτε ελεγα πασο… θα το ξανακουσω συντομα,αλλα δεν βιαζομαι κιολας…ουτως ή αλλως,προτιμω πλεον μπλακφιλντ και το σολο-μακαρι να συνεχισει ετσι-του γουιλσον,παρα πορκουπαιν εδω και πολυ καιρο…

Δυστυχώς κι εγώ τείνω να συμφωνήσω μαζί σας. Δεν έχω βρει κάποιο τραγούδι να με κρατήσει… :frowning: