φετος στην αισθητικη αγωγη-εικαστικα.
μια συμμαθητρια ποζαρε και μας εδωσε μονο 10 λεπτα να τη ζωγραφισουμε γιατι πιαστηκε μετα η ηλιθια:p
φαινεται απαισια στο σκαναρισμα γιατι δεν εχω πατησει και πολυ το μολυβι… αλλα τελος παντων:-s
Φοβερο θρεντ με ενδιαφεροντες καλλιτεχνες μεσα
Βεβαια εχει γεμισει απο σπαμ αλλα nevermind :lol:
Να 2 εργα δικα μου:
Το 1ο το σκεφτεται ενας φιλος να παει να το κανει τατουαζ! (lol?)
Και τα 2 ειναι στα χρονια της νιοτης, δλδ 2α-3η λυκειου…οταν εβαφα τσαντες, θρανια, τοιχους…τα παντα!
Πλεον εχω αποσυρθει απο την ενεργο δραση, και δημοπραττω οσα “εργα” μου βρω. Τα περισσοτερα ειναι πανω σε βιβλια ή μεσα σε τετραδια
Επισης πωλειται η τσαντα μου η οποια ειναι γεματη απο παρομοια σκιτσακια και λογοτυπα συγκροτηματων.
Πυραμιδα, απο που σου ερχονται αυτες οι εικονες που ζωγραφιζεις? Διαβαζεις λογοτεχνια? Και αν ναι, τι?
Ειναι σαν εικονες απο ονειρα τα σκιτσα σου!
H υπέρτατη δημιουργία μου. Την ονομάζω Crippled Cecilia Tribe.
Μπορεί να τη βρείτε και υπό το όνομα “Μαλακίες που κάνει κανείς με τη ζωγραφική όταν είναι Μεγάλη Τρίτη και βαριέται”, το οποίο απορρίφθηκε ως αντιεμπορικό.
Α, όχι Μάνο, κάνεις λάθος ως προς το όνομα. Αν κυκλοφορούσε με το εναλλακτικό όνομα στην αγορά πρώτος θα το αγόραζα! Για πες πάντως, επειδή μου έξαψε την περιέργεια, τι είναι ακριβώς αυτό? Σχέδιο, κολλάζ, και τα δύο?? (διακρίνω και λογότυπο συγκροτήματος, γι’ αυτό ρωτάω)
@Προς Ράνια: συνέχισε, είσαι σε καλό δρόμο. BTW, άντρας είναι αυτός που σχεδίασες ή γυναίκα??
Βασικά ξεκίνησα να φτιάξω ένα σχεδιάκι για μπλούζα αλλά στη ζωγραφική μου ήταν αδύνατο όπως αποδείχθηκε και επειδή βαριόμουν συνέχισα και το έκανα …αυτό που βγήκε!
ναι αν φανταστείς ότι μου πήρε καμιά ώρα να αποκολλήσω αυτόν που παίζει τον αυλό από αυτό το εξώφυλλο και στο τέλος να καταλάβω ότι δεν γινόταν
Η αρχική ιδέα ήταν να είναι αυτή η φιγούρα στη μπλούζα μαζί με κανένα άλλο σχέδιο από άλλον αγαπημένο δίσκο που να ταιριάζει, αλλά μάλλον καλύτερα να γυρίσω να σχεδιάζω μηχανολογικά εξαρτήματα στο Autodesk Inventor :lol:
Ναι, και γω προς άντρα το κάνω, κυρίως επειδή έχει και αυτές τις χαρακτηριστικές γραμμές στο λαιμό (ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: στις γυναίκες σχεδιάζουμε όσο το δυνατόν λιγότερες γραμμές πάνω σε μέρη του σώματος όπως τα χέρια, τα πόδια και ο λαιμός).
(σε ποιόν μιλάω???)
@Μάνο, παιδί μου, πάρε ένα photoshop τουλάχιστον. Αντί να σου παίρνει μία ώρα να αποκολλάς τον άλλο, θα σου παίρνει 2 λεπτά! Κρίμα είναι δηλαδή, τόσος κόπος. :lol:
edit: τα emo όσο αφορά το στυλ έχουν αντιγράψει τα μάνγκα πάντως, όχι το αντίστροφο! ;-p
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΟΟΟΟΟΟΟ
απλα δεν μπορω να κανω 2 ματια σε ενα προσωπο γιατι παντα κανω τους ανθρωπους αλληθωρους:oops: Γι’αυτο κρυβω αυτη την αδυναμια πισω απο τις φρατζες:p
Λοιπόν, Ράνια. Το επόμενο σου σχέδιο θα είναι ένα μάνγκα με ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ. Κατάλαβες? Σου δίνω προθεσμία μέχρι το τέλος του Πάσχα. Θα το σχεδιάσεις και θα το ποστάρεις εδώ. Και όπως βγει. ΟΚ?