Η σημαντικότερη power metal μπάντα των 90's

1ον Θεωρω οτι οι Kamelot δεν ειναι απλα αλλη μια καλη μπαντα, αλλα κατι παραπανω απο αυτο.
2ον Πιστευω πως εχουν εντελως δικο τους ηχο και δεν μοιαζουν σε πολυ με αλλες μπαντες.
3ον Ο καθενας γουσταρει οτι θελει και αυτο ειναι απολυτα σεβαστο, αλλα μιας και αναφερθηκες στις συνθεσεις -πιστεψε με- στο ειδος που παιζουν οι Kamelot οι συνθεσεις ειναι εξαιρετικες.

Θα συμφωνισω σχεδον σε ολα. Ισως τελικα δεν επρεπε να μπουμε σε διαδικασια συγκρισης των 2 συγκρωτιματων γιατι οι Conception ειναι περισσοτερο progressive μπαντα παρα power.

Οι Kamelot στα σίγουρα είναι πολύ καλό συγκρότημα και το γεγονός ότι μέσα σε ένα τόσο κορεσμένο χώρο κααφέρνουν και σου κρατούν το ενδιαφέρον είναι κατόρθωμα αλλά από εκεί και πέρα ένα Roll The Fire, ένα Silent Crying ή ένα Soliloquy δεν έχουν κατά τη γνώμη μου. Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι έχει και πολύ νόημα η συζήτηση μιας και αυτό έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο του καθενός, αν είναι έτσι να ανοίξουμε κάποιο Thread Kamelot Vs Conception και να δούμε, άλλωστε τόσα και τόσα Threads για Metallica Vs Iron Maiden υπάρχουν(και όχι μόνο στο Rocking) αν ανοίξει και ένα τέτοιο δε νομίζω να χαλαστεί κανείς ιδιαίτερα.

blind guardian.τι γιατι?δεν εχει γιατι.:stuck_out_tongue:

stratovarius

Οι Conception όμως έχουν και έναν Tore Ostby εκτός από τον Khan.

Kαι γω θα πω οτι οι Kamelot εχουν και τον Youngblood εκτος του Khan… :stuck_out_tongue:

Blind guardian και μετα το χαος… Και στον πατο του χαους Edguy… Οι τυποι ειναι για γελια… με διαφορα!

Γιατι πολλοι σνομπαρουν το power metal,τοσο χαλια το θεωρουν?:-s :-s :-k

Όχι, απλά δεν έχουν ιδέα από power metal…:lol:

Βασικά πολλοί από αυτούς που δεν έχουν ιδέα από Power Metal, συγκαταλέγονται μεταξύ των μουσικών που προσπαθούν να το παίξουν.

:lol: :lol: Όπως?

Δηλαδή αν έχω κάτσει και έχω ακούσει Helloween, Gamma Ray, Stratovarius, Kamelot, κτλ, και δεν τους γουστάρω, θεωρούμε άσχετος επειδή η μουσική τους μου ακούγεται μαύρο χάλι?

Αν ακούς μόνο death/black πάω πάσο, αλλιώς δεν έχεις ιδέα ότι υπάρχει power και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού…

Νομίζω ότι είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι το poll αναφέρεται στο ευρωπαϊκο power.

Προφανής είναι ο τίτλος του τοπικ “power metal μπάντα των 90’s”, περισσότερο προφανές ότι οι Angra είναι από τη Βραζιλία και προφανέστερο όλων :stuck_out_tongue: ότι ο δημιουργός του θέματος είναι άσχετος με το Power metal! :lol:

Φίλε Ναβουχοδονοσωρ, ο Eagleheart μόνο άσχετος δεν είναι από power.

τα ονόματα είναι τυχαία. Τώρα το με ποια λογική βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα δεν το καταλαβαίνω, αλλά τεσπά.:roll:

Και για να μην είμαι οφ τόπικ, απο όλες αυτές τις μπάντες μόνο οι Guardian μπορώ να πώ ότι μου αρέσουν, άντε και ότι απο κάποια δείγματα Angra έχω μια κάποια θετική διάθεση απεναντί τους. Οι υπόλοιποι μου φένονται αδιάφοροι κατά κύριο λόγο.

Μιας και εγινε πιο πριν αναφορα στους Kamelot, να (ξανα)πω τα εξης…

Θεωρω τον Youngblood μουσικη ιδιοφυια.

Οι Kamelot εχουν τελειως προσωπικο ηχο και υφος. Δεν αντιγραφουν κανεναν και ουτε κανεις νομιζω μπορει να τους αντιγραψει με αξιωσεις.

Τα Fourth Legacy, Karma, Εpica ειναι πολυ παραπανω απο πολυ καλα αλμπουμς, για εμενα ειναι αριστουργηματα. Απιστευτες μελωδιες στις κιθαρες !! Πλαθουν εναν ολοκληρο κοσμο με την Μουσικη τους.
Πραγματικα Εργα Τεχνης.

Οκ φίλε μου, κάτι θα ξέρεις παραπάνω!:wink:

Δεν μου είπες όμως τι είδη ακούς?