Η σημαντικότερη power metal μπάντα των 90's

Έχει καμία σημασία?:? Τι να πώ, πάμε μία

Ακούω ότι μου κάθεται καλά στο αυτί. Απο death (Opeth, Cannibal Corpse) σε black (Darkthrone, Arcturus), doom (Sleep, Halo, My dying bride), πολύ nu metal (Limp Bizkit, Fear Factory). Και σωρό άλλο πράγματα και εκτός μέταλ

ε!και εμένα μου αρέσουν και πολύ, αλλά μάλλον τα παραλες…

Δεν τα παραλεω.
Λεω απλως αυτο που ακουω, αντιλαμβανομαι και αισθανομαι στους Kamelot. :wink:

Α, και ελπιζω να μην συνεχισουν στο στυλ του Ghost Opera, το οποιο με απογοητευσε…

Πως δεν έχει σημασία? Είσαι στην πρώτη περίπτωση, μέσα έπεσα! Death/black/nu (αυτό το είχα ξεχάσει! :stuck_out_tongue: ) και λίγο doom όπως λες αυτές τις μπάντες? :frowning:
Καμία σχέση λοιπόν με τον κλασικό ήχο είναι λογικό να μην σου αρέσει το Power.

Βασικη προυποθεση για να σαι true ειναι να βριζεις τη power…

Χαίρομαι πού το τόπικ μου μετά από 2 και βάλε χρόνια παραμένει από τα πιο δημοφιλή στο φόρουμ. Ελπίζω να μου δοθούν τα παράσημα για το εν λόγω κατόρθωμα μου.
Επίσης να απευθύνω τους χαιρετισμούς μου στον Ναβουχοδονόσωρ ο οποίος ασχολείται με απίστευτο ζήλο με το άτομο μου, παρόλο πού ποτέ δεν του έχω απευθύνει το λόγο στο φόρουμ αυτό.

Ποιος είσαι ρε ψωνάρα που πρέπει να απευθύνεις το λόγο πρώτα? Ο Ανδρέας Παπανδρέου? :lol: :lol:

Μη κάνεις τη πάπια. Χωρίς να σου έχω δώσει δικαίωμα στο φόρουμ αυτό προσπαθείς συνέχεια να πετάς μπηχτές και να με μειώνεις. Αν τραβάς ζόρι μαζί μου, έλα να μου το πείς κι άσε τις μεθόδους της πλαγίας οδού.

Σιγα, τα παραλες…
Και πολλοι αλλοι true βριζουν τη black…

Με πιανεις τι λεω τελος παντων…Υπαρχουν ολες οι περιπτωσεις αλλα η power χαρακτηριζεται σταθερα gay…η euro power για να μαι ακριβης…

Δεν τραβάω κανένα ζόρι και αντί να κοκορεύεσαι και να ζητάς παράσημα (της ανοιχτής παλάμης?) τράβα δες τι έγραφες στο “παρασημοφορεμένο” τόπικ για τους Stratovarius (που είναι το fright night οέο?) και tubeki_psilokommeno.
Επειδή όμως μόλις πληροφορήθηκα το χαμό ενός πολύ φιλικού μου προσώπου σταματώ εδώ. Γράψε ό,τι θες (για να ικανοποιήσεις άλλωστε και την απίστευτη εγωπάθειά σου, το να έχεις τον “τελευταίο λόγο”), δεν πρόκειται να επανέλθω.

@ pumpkin

Το πως γινεται να χαρακτηριζεται gay ενα ειδος με μπαντες οπως Stormwarrior, Running Wild, Rage, Gamma Ray και τοσους αλλους ειναι αξιο ερευνας…:-k #-o#-o

ελα ντε…μη ρωτας εμενα εγω ολους αυτους που αναφερεις(ειδικα Gamma Ray και Rage)τους λατρευω και γενικα ολο το φασμα της power…(προφανως ειρωνικα ηταν τα post μου)

Δεν μπορώ να διαλέξω κάποια. Οι 5 πρώτες είναι κορυφαίες… Όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα απο
Conception - Parallel Minds,
Angra - Angels Cry,
Blind Guardian - Imaginations from the other side,
Gamma Ray - Land of the free,
Stratovarius - Destiny,
είναι δύσκολο…

Γκάμμα Ρέι!
Για μένα ο Κάι Χάνσεν είναι ο θεός του Πάουερ.
Δίσκος σαν το Λάντ οβ δε φρί δύσκολα θα ξαναβγεί.

Power Metal? 90s? Iced Earth φυσικά!
Iced Earth/Night of the Stormrider(αγαπημένο)/Burnt Offerings/The Dark Saga/Something Wicked This Way Comes
5 συνεχόμενες δισκάρες που ΚΑΜΙΑ ευρωπαική power metal δεν έκανε. Δυστυχώς μετά χάθηκε το σερί.
Απο Ευρώπη θα πώ Stratovarious, περισσότερες δισκάρες από τους υπόλοιπους,γνώμη μου πάντα.

Στους Iced Earth δε θα τους απέδιδα τον όρο “power”. Λατρεμένη μπάντα βέβαια.

Mα ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα αμερικανικου power.
Riffs-ορισμος για το συγκεκριμενο ειδος.

Οι πρώτοι δίσκοι ναι, αλλά η Barlow era δε μου ακούγεται τόσο για US Power, λόγω έλειψης υψίφωνων φωνητικών, χωρίς να είναι κριτήριο. Περισσότερο σα heavy θα τους χαρακτήριζα.

Όλα είναι γκρουπάρες με τη δική τους ιστορία στο power της εν λόγω δεκαετίας, αλλά η ύπαρξη των Conception στο poll κάνει πολύ εύκολη την απόφασή μου…