:? :-k Voters: 72. You have already voted on this pol
an enoeis gia kati allo gine pio katatopistikos !
:? :-k Voters: 72. You have already voted on this pol
an enoeis gia kati allo gine pio katatopistikos !
Ο Kai Hansen και η επιρροή των Helloween είναι γνωστή, αλλά αυτά ανήκουν στα '80ς. Μεμονωμένος καλύτερος power δίσκος των '90ς για μένα το Land of the Free των Gamma Ray. Αλλά δεν αρκεί αυτό για να θεωρήσω τους Gamma Ray σημαντικότερο συγκρότημα των '90ς.
Οι Stratovarius υπήρξαν σημαντικοί, αλλά ως εκεί. Δε μπορώ να ακούσω πλέον. Το Holy Land των Angra ήταν απίστευτος δίσκος που έκανε τεράστια αίσθηση, αλλά πρώτον δεν είναι καθαρόμαιμος “power” και δεύτερον οι Angra δεν υπήρξαν οι σημαντικότεροι σε όλη τη δεκαετία.
Επομένως καταλήγω στους Blind Guardian , που και δισκάρες έβγαλαν, και επιδραστικοί ήταν, και πολύ κόσμο στο ιδίωμα έφεραν, και κατόρθωσαν να κάνουν κάτι δικό τους, να έχουν έναν χαρακτηριστικό ήχο και μια ταυτότητα, που τους διαχώριζε απο πολλά άλλα power συγκροτήματα… Ε, και ναι, είναι και η προσωπική μου αδυναμία απο όλους αυτούς!
ΥΓ - Φαντάζομαι το τόπικ αναφέρεται στο ευρωπαικό power metal, σωστά? Γιατί αλλιώς που είναι οι Savatage, ας πούμε? Τα Streets, Edge of Thorns και Dead Winter Dead κυκλοφόρησαν στα '90ς…
Stratovarius,Guardian…
σ’ αγαπώ :hippy: :hippy: :hippy: :hippy: :oops: :oops: :oops:
συμφωνω απολυτως!!!
και επισης προσθετω ουτε οι conception ηταν καθαρη power μεταλ μπαντα
οπωτε καταληγουμε οπως ειπε και ο ellanor στους guardian!!!
καπου εχω φυλαξει το κρεμαστο τους!!!α ρε χρονια!!!φανμποισμος σε ολο του το μεγαλειο!!!
ε έχω να πω ότι όντας άσχετος με το άθλημα, ψήφισα conception γιατί είναι οι μόνοι που άκουγα.
Ποιος εχει ψηφισει Κλασοντυ ρε? 8O
εβαλα Angra με δυσκολια αρκετη…ελλειψη οι Καμ ε λοτ
Οπως εχω ξαναψηφισει Stratovarius για καθαρα EMOtional reasons αλλα Βlind Guardian θεωρω οτι ειναι η κορυφη της κορυφης η κορυφη ω κορυφη και αυτο διοτι:
-Δεν βαριεμαι ποτε μα ποτε να τους ακουω
-Καθε φορα που ακουω ενα κομματι βρισκω κατι μεσα σε αυτο που δεν το ειχα προσεξει την προηγουμενη φορα
-Απλα ειναι οι Guardian
Εγω πιστευω πως σημαντικοτερη μπαντα ηταν οι στρατοβαριους,γιατι ειχαν πολλες επιροες στις μετεπειτα γενιες power metal
αν και δν ακουω παρα πολυ παουερ,θα πω στρατοβαριους,γιατι μου αρεσουν παρα πολυ!!
εννοειτε blind guardian
προσωπικα στρατοβαριους
power metal:metal:
αν και δεν μου αρεσουν πολυ … την προσφορα τους δεν την αμφισβητω … αρα guardian .
Μιάς και ξαναήρθε στην επιφάνεια το τόπικ, να προτείνω μερικές μπάντες οι οποίες μπορεί να μην είχαν τον ίδιο αντίκτυπο με αυτές που προηγούνται στην ψηφοφορία, παρόλα αυτά κυκλοφόρησαν μερικά πολύ ωραία albums στα 90’s.
Chroming Rose
Helicon
Seventh Avenue
όταν οι guardian περάσουν το 50 % θα κάνω πάρτυ με μπύρες
και καλεσμένους μόνο εμένα …)_
I Love You
Oles autes oi bandes einai apo tis agapimenes mou !!!
Psifisa Gamma Ray ! :respect:
Ρε παιδιά με ποια λογική οι Iced Earth δεν είναι στις πρώτες επιλογές?
Με τη λογική ότι οι επιλογές αντιστοιχούν στο θέμα του θρεντ