Primordial - Redemption at the Puritans Hand

Είδατε ο “αντιεπαγγελματίας”?
Για να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε.

Σε άλλα νέα αν δεν ασχολιόμουν με τους ηλίθιους του play.com ακόμα δεν θα χε φύγει η παραγγελία μου.
Είχε τεχνικά προβλήματα ο σέρβερ λέει, με αποτέλεσμα κάποιες παραγγελίες να μην γίνονται process.

Εμένα μόλις κατέφθασε…στη Στοκχόλμη…τόσο καιρό υπομονή…ήρθε η λύτρωση!!

ειναι συγκλονιστικος πραγματικα.στο mouth of judas asdadaddadadsdadadasas
περιττο να πω οτι δεν τον εχω ακουσει ολακερο γιατι παταω συνεχεια ριπιτ στα περισσοτερα.

:drunk::drunk:

Στοιχείο που λατρεύω στους Primordial…το συνηθίζουν άλλωστε. π.χ. “And I’ve said, like once before, that time heals nothing” (End of All Times - φράση από την εισαγωγή του Cast to the Pyre), επίσης από τα liner notes του Gallows Hymn “following your words to the bitter end” και επανεμφάνιση στο Bloodied Yet Unbowed…

Βασικά λογικό είναι, είδε το Χάρο με τα μάτια του και είπε να σοβαρευτεί λίγο.

[SPOILER]Ντάξει μωρέ πλάκα κάνω, το χω ξαναπεί, αγαπάω κι εγώ Simon.[/SPOILER]

Ουφ διάβασα ολόκληρο το θρεντ… 31 σελίδες. Άκουσα και εγώ επιτέλους το άλμπουμ και διαπίστωσα 2 πράγματα.

1. Γαμάει τόσο πολύ που βλέπω από τώρα “μάχη” με το Burzum για το άλμπουμ της χρονιάς και ας είναι ακόμα νωρίς.
  2. Τελικά είμαι και εγώ φαν των πιο πολεμικών τους άλμπουμ. Στα 2 τελευταία δεν ασχολήθηκα και τόσο πολύ και έπεσαν σχετικά λίγες ακροάσεις πριν τα εγκαταλείψω (ίσως και κακώς βέβαια, αν και δεν μπόρεσα να τα χαρακτηρίσω απογοητεύσεις με την καμία) αφού δεν με γράπωσαν από την αρχή. Άσε που στο πιο θρηνητικό έχουν να ανταγωνιστούν (στα δικά μου αυτά πάντα) αγαπημένες μπάντες όπως My Dying Bride, Opeth κ.α.

Τώρα το Redemption… δεν φαίνεται να έχει ούτε μια μέτρια στιγμή πόσο μάλλον μέτριο κομμάτι, [B]no grave deep enough[/B], [B]bloodied yet unbowed[/B], [B]the mouth of judas[/B], [B]Death of the Gods[/B] δείχνουν να ξεχωρίζουν καααπως περισσότερο αλλά δεν λέει και τίποτα αυτό. 64 λεπτά άλμπουμ και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις ούτε δευτερόλεπτο. Εντυπωσιακός ο τρόπος που εξελίσσονται κάποια από τις συνθέσεις και εκεί που λες δεν γίνεται πιο γαμάτο έρχεται μια αλλαγή να σε στείλει κυριολεκτικά στο διάολο. Πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτού τα bloodied yet unbowed και the mouth of judas, πραγματικός οργασμός.

Γαμώ την πουτάνα μου, το παρήγγειλα και θέλω να το πιάσω στα χέρια μου, θα το ακούσω ν φορές συνεχόμενες και μετά θα πω γνώμη.

Μετά από πολλές, παρά πολλές ακροάσεις, και με τον αρχικό ενθουσιασμό να έχει χαθεί, μπορώ πλέον με ψυχραιμία να πω ότι απολαμβάνω άπειρα το δίσκο. Δεν κάνει κοιλιά πουθενά μα πουθενά, μόνο κομματάρες, ανάμεσα στις οποίες βέβαια και κάποιες απ’ τις μεγαλύτερες που έχουν γράψει ποτέ. Συνολικά θα έλεγα ότι εξακολουθεί να κινείται στην πιο-θρηνητική-και-λιγότερο-πολεμική κατεύθυνση των δύο τελευταίων δίσκων, αλλά τολμώ να πω ότι τους ξεπερνάει και τους δύο και χτυπάει επίπεδα έμπνευσης A Journey’s End/Storm Before the Calm/Spirit the Earth Aflame. Ανατριχιαστικά ολοκληρωμένος και χορταστικός δίσκος.

Αν ακούσω οτιδήποτε φέτος που θα το ξεπεράσει, θα το θεωρήσω τεράστια έκπληξη.

Για εμενα σιγουρα ειναι καλυτερο απο το Nameless και στα ιδια επιπεδα με το Gathering, αν το ξεπερναει δεν μπορω να το πω γιατι το ρημαδι το εχω ακουσει πραγματικα εκατονταδες φορες τοσα χρονια, πως να μπει στην ζυγαρια τοσο νωρις. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το ποσο “ισο” ειναι, δηλαδη δεν γινεται 64 λεπτα μουσικη ολα στο ιδιο επιπεδο, καπου θα επρεπε να κανει κοιλια ρε γαμωτο. Ακομα και τα κομματια που δεν τα αναφερουν πολλοι σαν favourites (οπως το ομωνυμο η το black Hundred) τα βρισκω σε απιστευτα ψηλο επιπεδο. Πραγματικα δεν πατας skip πουθενα.

Ω ρε τι εχει να γινει στο live…

…τέτοια να διαβάζω…αύριο η αγορά:):!:

Το ακούω, γιατί που να περιμένεις να έρθει το cd όταν είναι και out of stock μάλιστα.

Από τις πρώτες μέρες out of stock:?..
:):!:

Σε amazon.co.uk και cdwow μια χαρά υπάρχει με μια πρόχειρη ματιά που έριξα.

εχει κυκλοφορησει στα δισκαδικα στην αθηνα? γνωριζει κανείς?

Ναι, κυκλοφόρησε…το τσίμπησα σήμερα, και τώρα λιώσιμο:):!:

Βινυλιάκι έλα σιμά μου

Free me from the hangman’s hand…

Πού να σας τα λέω παιδιά, το booklet μέσα αναφέρει ότι το [I]“God’s Old Snake”[/I] είναι [I]dedicated to the Golden Dawn[/I] :!:

Και δίπλα έχει μια παρόμοια εικόνα με την παρακάτω:

Που είναι απεικόνιση του Ερμή του τρισμέγιστου.

Reference links:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hermes_Trismegistus
http://en.wikipedia.org/wiki/Hermeticism
http://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Order_of_the_Golden_Dawn

Τεράστιε Άλαν, πάλι μας έκανες να ψάχνουμε :!:

Σου ήρθε από play?? Ακόμη περιμένω!

Ας του εξηγήσει κάποιος τουλάχιστον τι είναι η Χρυσή Αυγή μην έχουμε μπερδέματα την επόμενη φορά που θα έρθουν.

Εμένα έχει άλλη εικόνα δίπλα στο τραγούδι, ποια έκδοση αγόρασες;