Primordial - Redemption at the Puritans Hand

Την απλή.

Δεν είπα ότι έχει την ίδια, μια παραλλαγή είναι που απεικονίζει κι αυτή όμως τον ερμή τον τρισμέγιστο.

Edit: Συγκεκριμένα, αυτή:

Υπέροχος δίσκοςζζζζζζζζζζζζζζΖΖΖΖζζζζζζζΖΖΖΖΖζζζζ

:stuck_out_tongue:

Ok dude, τώρα συγχρονιστήκαμε, παρερμήνευσα εγώ…εμένα πάντως ο δίσκος μου ήρθε από play σε 3 ημέρες, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι μένω Σουηδία, κ επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο πότε έκανες την παραγγελία

το τσίμπησε το …8 απο το μεταλ χαμμερ…
και ναι…έχετε μαντικές ικανότητες…δίσκος του μήνα septic flesh…
κράξτε ελεύθερα…(μόλις λες κράξτε ελεύθερα έρχεται ενας και λέει άπλα “αναμενόμενο”)

Loughing Out Loud. Απλά.

Εντάξει, πόσους σερί δίσκους του μήνα να κάνουν οι PRIMORDIAL, είχαν ήδη τρεις.
Δεν είναι και OPETH! :lol:

Ποιος έκανε την κριτική?

Κριμπογιαννης

…o οποίος δεν λέει τίποτα για τον δίσκο…!!! :lol: δισκοκριτικη απο τις λίγες…

εξαιρετικος δισκος

σαφως καλυτερο απο το προηγουμενο

δεν πιανει ομως gathering wilderness (δεν γινεται αυτο, για εμενα)

οσο για το μεταλ χαμμερ γελαμε

δεν νομιζω να ειχαν ποτε δισκο του μηνα οι πραημορντιαλ ή ειχαν το στορμ???

Βασικά και το Storm, και το Gathering, και το Nameless.

Αλλά ναι, δεν είναι ούτε SepticFlesh, ούτε Opeth. :lol:

bloodied yet unbowed-gods old snake-the mouth of judas :’):’):’)
και ο καιρος δεν λεει να ανοιξει!

ειχαν βγει ολα αυτα δισκοι του μηνα? λολ εχω χρονια να διαβαασω χαμμερ

Πω ρε μαλάκες έχετε καταντήσει αηδία με το θέμα Septic Flesh, ώρες ώρες θα ακούσω ότι οι Primordial είναι και πεταμένοι στη γωνία και αν δε με απατά η μνήμη μου έχουν και περισσότερους δίσκους του μήνα από τους Septic Flesh. Κούραση

Νομίζω είναι 3-3 τώρα αλλά οι Όπεθ και οι Νέβερμορ πρέπει να τους πατάνε κάτω όλους.

Από τη στιγμή που μετράμε ποιος παίκτης έβαλε τα περισσότερα τρίποντα στον αγώνα Άξονας-Σύμμαχοι ας μην το καταντήσουμε να πάμε στοίχημα και εδώ. Νομίζω πάντως ότι το Communion δεν πρέπει να ήταν δίσκος του μήνα.

Ντάξει μωρέ Νταρθ, δεν τρέχει και τίποτα, χαβαλέ κάνουμε και δούλεμα στους οπαδούς των τελευταίων Septic Flesh. Εγώ ας πούμε απλά βρίσκω γελοίο το να έχουν δίσκο του μήνα οι Septic Flesh και όχι οι Primordial που έχουν βγάλει το δίσκο της χρονιάς μέχρι τώρα. Θα μου πεις, προσωπική σου άποψη και μόνο, και ότι τί σε νοιάζει εσένα ποιό δίσκο διαλέγει το Χάμμερ κάθε μήνα. Και δε θα διαφωνήσω σ’ αυτό, απλά και λίγη πλάκα δεν πείραξε κανέναν.

Εγώ νομίζω ότι ήταν, αλλά αν είναι να τρολλάρουμε για το δίσκος-μήνα-σέπτικ-φλες (φραγμένο στον ΟΠΑΠ), ας το κάνουμε στο θρεντ του χάμμερ.

Εδώ ΜΟΝΟ πραημόρδιαλ :!:

Ναι ρε παιδί μου κουβέντα να γίνεται αλλά να πως πάει το πράγμα. Μπαίνει ένας οπαδός Flesh και αποθεώνει, κράζει και απαξιώνει κάποιος και ακολουθούν άλλοι 10 με τη λογική “δημοκρατία είναι 3 λύκοι και 1 πρόβατο ψηφίζουν το μενού”(Copyright By Arkas) και μετά αυτό ακολουθεί τρενάκι σε οποιοδήποτε thread κυκλοφορίας υπάρχει εδώ μέσα με αποτέλεσμα να έχω διαβάσει σε καμιά 50αριά threads πόσο μαλακία είναι το Septic Flesh και ούτε μια κουβέντα για το εν λόγω άλμπουμ. Άμα θες να στηρίξεις την ποιότητα τράβα και γράψε πόσο γαμάει το Sun OF Nothing. Και στο κάτω κάτω όσο καραγκιόζηδες και αν είναι οι Flesh και όσο μη οπαδός και να μην είμαι το καινούργιο, αν το χωνέψεις ότι είναι εμπορική κυκλοφορία και όχι το μεταλλικό αντίσοιχο του Μπαχ που προσπαθούν να το χτίσουν όσοι το υπερασπίζονται γιατί έχουν κόμπλεξ με τη μεηνστριμίλα, δισκάρα το βρίσκω.

Στα του Primordial και Hammer πάντως προσκυνώ για άλλη μια φορά ακαταννόητο, αστείο κείμενο Κριμπογιάννη

Ελάχιστα πιο κατανοητές είναι και οι ερωτήσεις που κάνει στη συνέντευξη

Ρε γμτ με ολα αυτα που λετε εχω ψηθει να διαβασω τη κριτικη αλλα θελω να κρατησω ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ για να αγορασω το Primordial. Καντε καποιος τη καλη οποτε δε βαργιεστε.