Primordial - Redemption at the Puritans Hand

ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΛΙΝΚ ΤΩΡΑ
ΔΩΣΕ
ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ

ζει αναμεσα μας ε…

ζει ανάμεσά μας και είναι ΕΠΟΣ.

εμπεριστατωμένη άποψη μετά το λιώσιμο, προς το παρόν μόνο κλάμα

το ιδανικο soundtrack για να διαβασεις το νεο Slaine-Lord of misrule.

φοβάμαι να πατήσω το κουμπί λέμε.!! χαχαχαχα…ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.!! :smiley:

[B]EDIT[/B]

[SIZE=“4”][COLOR=“DarkRed”][B]RISE MY BROTHERS, RISE FROM YOUR GRAVES, NO GRAVE IS DEEP ENOUGH TO KEEP US IN CHAINS . . .[/B][/COLOR][/SIZE]

Στο Mouth Of Judas, από 5:41 και μετά έχουμε επαναπροσδιορισμό του τι σημαίνει επική μουσική.
Περισσότερα όταν συνέλθω.

[SPOILER][/SPOILER]

Πρώτη ακρόαση right now, με κομμένη την ανάσα…

Redemption at the Puritan’s hand (CD & [B][U]DVD[/U][/B] & [B]T-Shirt[/B])

http://www.emp-online.com/bin/shop.php?prog=shop&funktion=PRODUCTINFO&article=195220

το dvd τι περιέχει?

γνωστό δικασκαδικο στο κεντρο των Αθηνών με διαβεβαίωσε ότι θα το έχει τρίτη του πάσχα μεσημεράκι ! Κρίμα και το ήθελα για soundtrack αγίων ημερων μαζι με το καινουργιο φλεσ

ο δίσκος σπέρνει. τίποτα άλο,αυτό.

Το βαζω αυτη τη στιγμη.Εχω ανατριχιασει ΓΑΜΩΤΟ.

ρε πότε προλάβατε? removed λέει προς τουρκία μεριά. πουθενά αλλού δεν το βρίσκω. αν ξέρει κάποιος κάτι, ας το πει… :blues:

edit: όμορφα 'ξηγήθηκαν therion, crimson και grym…

[SPOILER][/SPOILER]

τι λετε εδω ρε μλκες?και ακομα κοιμομουν?[SPOILER]μολις ξυπνησα,καλημερα:)[/SPOILER]

Ομοιως.
Τα λεμε παιδια !
Οταν αποφασισω να βγαλω τα ακουστικα απο τα αυτια…

:):):slight_smile:

λατρεύω the black hundred. μαυρίλα και σκατοψυχιά.

παιδια, αυτος ο ντραμμερ δεν εχει ξαναπαιξει ποτε ετσι. παντα ηταν “περιεργος”, αλλα εδω ξεφυγε.

δεν λεει να κατεβει γαμω τους ρωσικους filehosts

γκουχ,γκουχ…ξέρετε εσείς.:wink:

The Mouth of Judas…

… κλάμα

…μόνο.

εντιτ : ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ το κομμάτι…

όχι τόσο όσο στο death of the gods! στο 8ο λεπτό βλέπεις ένα θεό να πεθαίνει στο πεδίο της μάχης και σκύβεις να τον ακούσεις να ξεστομίζει τα τελευταία του λόγια. ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων.

ντάξει, γενικά μόνο ανατριχίλες ο δίσκος. και ειδικά από τη στιγμή που μου προκαλεί τέτοια συναισθήματα ενώ έχω απομακρυνθεί από το είδος, λέει αρκετά…