Primordial - Redemption at the Puritans Hand

Ειδικότερα για το Death Of Gods,

[SPOILER]όσους στίχους έπιασα με το αυτί και ειδικά προς το τέλος που λες κι εσύ, μου δίνει την εντύπωση τρελής αλληγορίας για την τωρινή κατάσταση της Ιρλανδίας.[/SPOILER]

Επίσης, τα πνεύματα Του Μεγάλου Σουηδού και Του Μεγάλου Ιρλανδού είναι σ’αυτό το δίσκο.

ευτυχώς ο nemtheanga πάντα είχε σωστή άρθρωση και δεν είχα πρόβλημα να καταλαβαίνω τους περισσότερους στίχους του. γενικά σε όλο το άλμπουμ απ’ότι έχω καταλάβει καταπιάνεται με την τωρινή κατάσταση της ιρλανδίας. χαλάλι το δντ δηλαδή (που λέει ο λόγος…) αν αποτελεί πηγή έμπνευσης για τέτοιες δισκάρες. :stuck_out_tongue:

Τους στίχους του The Black Hundred θελω να διαβασω…:-k

Το the mouth of judas στο repeat, κατα τα άλλα.

PRIMORDIAL :bow2::bow::bow2::bow::bow2::bow:

ΝΑΙ ΡΕ ΠΡΑΗΜΟΡΝΤΙΑΛ ΝΑΙ :’)
κοντευω να στεγνωσω μαλακες.

Α,επισης.Του στελνω χτες πμ στο φεησμπουκ να πω ποσο γαματος ειναι και κυριως να τον ρωτησω αν θα ερθουν φετος Ελλαδα και απανταει σε λιγοτερο απο μιση ωρα(!)

hey
cheers and keep the faith brother! we will return sometime in 2011 for sure keep watching out for a date

alan

Ρε εδώ ο άνθρωπος έκανε λογαριασμό στο ρόκιν για να μας ζητήσει συγνώμη για την περσινή συναυλία! Επίσης του χα στείλει e-mail και μου είχε απαντήσει μετά από 2 ώρες!

Είναι ΤΡΟΥ ρε. \m/

ναι ειναι,και τον αγαπαμε

αλλα το ποηντ του ποστ ειναι οτι εφοσον ειπε οτι θα ερθουν,θα ερθουν.τον εμπιστευομαι.
Γρακχε στο λαηβ παλι διπλα σου θα ειμαι και θα ουρλιαζω ΕΝΤ ΟΦ ΟΛ ΤΑΗΜΣ :slight_smile:

on topic : mouth of judas απο το 6:36 και μετα ειναι υπερβολικα επος :’)

@therion

ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Μωρέ ας παίξουν Coffin Ships και Heretics Age και ούρλιαζε ό,τι μαλακία θες εσύ. :smiley:

Είστε μαλάκες όλοι, ήθελα να περιμένω μέχρι το βινύλιο και με έχετε καβλώσει, ελάτε πι αρ βι κάποιος με λινκ πλήζ

εντιτ: πάμπκιν, θέριον, γράκχε είστε κάβλα και οι τρεις. μουατς (νο χόμο)

θέλω και εγώ να το ακούσω…:anyone:

edit: ευχαριστώ παίδες για την άμεση ανταπόκριση…αν και δεν έπρεπε…χαχαχα

Δεν
μπορεί.

Γίνεται.

Όχι.:-s

Mπορεί και όχι…:!:

Περιεργο που δεν το εχει αναφερει κανεις,αλλα αυτο το Gods Old Snake ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ

Βασικά από τις πρώτες ακροάσεις φαίνεται ότι αυτό ισχύει για ΚΑΘΕ κομμάτι.

Περισσότερα αύριο-μεθαύριο…

ο δισκος ειναι[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΠΑΤΑΤΑ[/SIZE][/B][/SPOILER][SPOILER]καλα δεν πιστευω να το πιστεψατε?δεν εχω σταματησει να τον ακουω:)[/SPOILER]

Ήμουν τόσο σίγουρος πως θα έλεγες μαλακία που πήγα κατευθείαν στο 2ο spoiler.:stuck_out_tongue:

Σοβαρά τώρα,άκουσα για πρώτη μου φορά Primordial xτες,το πρώτο τραγούδι του δίσκου που είχε διαρρεύσει και έπαθα πλάκα!

ειδες τι χανεις?ακουσε και ολοκληρο τον δισκο:)