ποσο.πιο.τελειο.
Ρε .τι ανατριχιλα ειναι αυτο το Mouth? Και ρε πουστη δεν ειμαστε και χτεσινοι οσον αφορα αυτην την μπαντα, τι να πεις, οτι και να περιμενεις στο τελος σε αφηνουν με το στομα ανοιχτο, απιστευτοι…
αμα το μυαλο κατεβαζει ιδεες τι να λεμε τωρα…
Ναι παιδια,τελικα παρα τον αρχικο υπερενθουσιασμο με Mouth of Judas,τα No Grave Deep Enough και κυριως το Gods Old Snake ειναι για μενα τα πιο ΚΑΥΛΩΤΙΚΑ(1-2 σταγονες παραπανω απο τα υπολοιπα δηλαδη) του δισκου.Αυτη τη στιγμη δηλαδη,αυριο μπορει να ειναι το Lain with the Wolf
Να σας πω την αληθεια δεν εχω ακουσει νοτα παραπερα, περαν απο εκεινα τα δυο που χαν βγει σε previews. Δλδ ετσι οπως το χω δει, θα το παρω που θα το παρω, το βαζω απ το CD κατ ευθειαν.
μα ποσο υμνοι ειναι
From Patrick Pearse - “The Rebel”.
[I]And now I speak, being full of vision;
I speak to my people, and I speak in my people’s name to the masters of my people.
I say to my people that they are holy, that they are august, despite their chains,
That they are greater than those that hold them, and stronger and purer,
That they have but need of courage, and to call on the name of their God,
God the unforgetting, the dear God that loves the peoples
For whom He died naked, suffering shame.
And I say to my people’s masters: Beware,
Beware of the thing that is coming, beware of the risen people,
Who shall take what ye would not give. Did ye think to conquer the people,
Or that Law is stronger than life and than men’s desire to be free?
We will try it out with you, ye that have harried and held,
Ye that have bullied and bribed, tyrants, hypocrites, liars![/I]
[COLOR=“White”]_____[/COLOR]
Τι κομματι ε,η τελευταια στροφη ειναι κλακσλξδασκλφξσφσδφδσφδσ
[U][B][SIZE=“4”]DEATH OF THE GODS[/SIZE][/B][/U]
TO [B]KOΡΥΦΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ[/B] ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ROCK/METAL/PUNK.
EΙΔΙΚΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ (ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕ ΚΑΙ Ο PUMPKIN ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ.
:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:
έχουμε ποσταρει/σημειώσει 5 απο τα 8 κομμάτια…very nice…8)
*ο chrisp γιατί δεν λέει κάτι? αλλαξοπίστησε για την Gaga?
Περιμένει νάρθει απ’ το play.
μια που περιμένεις παραγγελία…μήπως ξέρεις στην εκδοσή με το dvd , τι περιεχέι το dvd? :-k
[B]edit:[/B]ok… . τι σκατά…κανείς δεν ξέρει?!!
*με την ευκαιρία… ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΤΕΝΑΜ
Όχι, πήρα την απλή.
Αλλά μου κάνουν κάτι μαλακίες με την πληρωμή και θα τους γαμήσω τους αρχιτσατσώνηδες.
Kαλά όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά σαφής πλέον και η πολιτική θέση του Alan.
Τhe Black Hundred λοιπόν και αναφορά στην δεξιά τρομοκρατική οργάνωση “Mαυρη Εκατονταρχία”, που έδρασε στις αρχές του 20ου αιώνα στη Ρωσία. "Ο βασικός στόχος της οποίας ήταν η καταπολέμηση της ρωσικής επανάστσης (του 1905), η υποκίνηση πογκρόμ κατά των Εβραίων και η δολοφονία των αρχηγών της φιλελεύθερης αντιπολίτευσης του Τσάρου.
Here there is no god he is ground to dust
In the death machine of industry
The iron hearse sent on bitter tracks to the Gulag
Suffering forged between the hammer and sickle
The sorrow of men’s hearts is a broken people
nations at the gallows pray for mercy killing
Men of the cloth stand in stretch necked defiance
Famines fist sounds the death knell
The people’s utopia moulds an industrial horizon
Rusted Vostok in the lap of the Gods
“I want to burn, give me the funeral pyre
Long was life, but my life’s waking short
The highest of my father’s sacraments
To climb towards heaven on a towering flame
And scream out the injustice by which
My nation with fiery iron was beset and slaughtered”
(Vizcma Belgenvica)
Τι να σε κάνω που γραφεις μουσικάρες ρε πουστη μου…
Isis, όπως το βλέπω το κομμάτι πάντως, μια κριτική στο σταλινισμό είναι και δεδομένου ότι ο δίσκος στιχουργικά έχει να κάνει με τον θάνατο, μάλλον αναφέρεται συγκεκριμένα στα Γκούλαγκ.
Το απόσπασμα του ποιήματος της λετονής Vizma Belsevica στο ίδιο μοτίβο κινείται.
Άρα μάλλον ο τίτλος [I]“Black Hundred”[/I] χρησιμοποιείται ειρωνικά?
H αναφορά σε βιομηχανία, gulag, λιμούς προφανώς υποδεικνύει την ΕΣΣΔ επι Στάλιν.
Ας το ονόμαζε Leon Trotsky τότε το τραγουδι ή έστω Aleksandr Solzhenitsyn… :lol::lol::lol:
Η αναφορά συγκεκριμένα στην Μαυρη Εκατονταρχία μου κινησε εξαρχής το ενδιαφέρον για το στιχουργικό κομμάτι του τραγουδιού. Συν αναφορές που έχει κάνει στο παρελθόν για το χαμένο Ευρωπικο Έθος και τα δεινά της πολυπολιτισμικότητας. Δε λέω ότι είναι Ναζί, αλλά καποια θεματάκια τα έχει…
Αχ τα έλεγε ο Alan “As we get older our relationship to our lives changes, the realization you will not live forever, the grand plan you hoped to uncover never materializes, food for worms and nothing more. This is our seventh album, [B]you know what to expect, passion, intensity, commitment and sheer bloody mindedness[/B]. Don’t expect fantasy or escapism. [B]No remorse, no regret[/B].”
Δισκάρα!!! Είναι έπος. Μόνο κλάμα. Ελπίζω να έρθουν σύντομα στην Ελλάδα. Θα είμαστε πάλι εκεί με την Ιρλανδική σημαία να τους απωθεώσουμε \m/ \m/
Θεωρώ τα συμπεράσματα περί των πολιτικών θέσεων του A.A. εντελώς βεβιασμένα.
Ειδικά από τη στιγμή που α) μιλάμε για Ιρλανδούς οι οποίοι εντελώς δεδομένα (και εντελώς δικαιολογημένα-ο μοναδικός λαός) έχουν ισχυρό θέμα “έθνους”, και β) οι όποιες παλαιότερες νύξεις του αφορούν καθαρά το θέμα παγκοσμιοποίησης και απώλειας της πολιτιστικής κληρονομιάς του εκάστοτε λαού, χωρίς να τίθενται θέματα ρατσισμού και τα λοιπά. Το αντίθετο μάλιστα (The Golden Spiral). Επομένως, μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια.
Χωρίς να έχω διαβάσει ακόμα τους στίχους του Black Hundred, το να συμπεραίνουμε ότι “α, κρίνει τον Στάλιν άρα είναι δεξιός” είναι απλά γελοίο
edit στα του δίσκου: Το Lain with the wolf έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για τοπ 5 Primordial songs ever.
Βασικά ούτε ο ίδιος ο Άλαν δεν ξέρει “τί είναι” ε. Πολύ αντιφατική προσωπικότητα. Επαναστάτης (κατά δήλωσή του) και ταυτόχρονα αντικομμουνιστής, άλλοτε αποθεωτής του διεθνισμού και άλλοτε καταδικαστικός απέναντι στην “ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση”, απορρίπτει μετά βδελυγμίας τις φήμες ότι είναι ναζί αλλά κάνει μια χαρά παρεάκι με κάμποσους ναζί από τη blackmetal σκηνή… Φαντάζομαι ότι για όσους τον βλέπουν μόνο θετικά η φάση είναι κάπως “είναι πολυδιάστατος και αποδεικνύει ότι τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο”, αλλά εμένα μου φαίνεται εντελώς μπερδεμένος. Ο τρόπος που τον αντιμετωπίζω συνοψίζεται στην εξής φράση:
Τι εννοείς;