Primordial @ Temple / 20.09.2019

Εισιτήριο “τσιμπήθηκε”.

Ηχητική προετοιμασία μέχρι την Παρασκευή, check.

The wilderness is gathering all its children in…

2 Likes

Δεν θα έπαιζαν και Θεσσαλονίκη αυτοί;

Παίζουν, το Σάββατο. Και Αγρίνιο επίσης.

Στο Αγρίνο μάλιστα με support τους αγαπημένους Hypnotic Nausea.

Εκεί για άλλη μια φορά. Αν και τελευταίο τους λάιβ που είδα πριν 2 χρόνια νομίζω ήταν λίγο κούρασελ αλλά ντααξ.

Γιατί φίλε; Λόγω setlist ή άλλου λόγου;

Προσωπικά, έχω να τους δω από το 2013, στο Fuzz, όπου και παίζαμε μπάλα αν θέλαμε, με κλειστό μάλιστα -αν θυμάμαι σωστά- εξώστη. Εντελώς άκυρη επιλογή χώρου και μάλιστα μόλις ένα έτος μετά την προηγούμενη επική συναυλία τους, το 2012, στο An.

Για το live στο An δεν μπορώ να γράψω πολλά. Το έχω πολύ, μα πάρα πολύ ψηλά. Άνετα στις 3 καλύτερες και πιο πωρωτικές συναυλίες που έχω δει σε κλειστό χώρο.

Γι’ αυτόν το λόγο “ψήθηκα” και φέτος. Λόγω επιλογής χώρου.

Λόγω σετλιστ, ήταν ίδιο ακριβώς με τη προηγούμενη χρονιά που τους είχα ξαναδεί, νομίζω δεν είχαν και τα παιδιά όρεξη γενικότερα. Απλά θυμάμαι να φεύγω με τη σκέψη ότι θα ήθελα να μου “λείψουν” λίγο μουσικά.

Δεν το γραφω ειρωνικά αλλα απο περιέργεια, τόσο χαμηλές είναι οι μετοχές των Primordial στην Ελλάδα που παίζουν στο Temple ?

Παντα σε τετοιους χωρους παιζανε (με εξαιρεση το live στο Fuzz με το χαμηλο εισητηριο που ηταν επανορθωση για την συναυλια που ηταν πιτα ο Simon), συνηθως στο Αν τους βλεπουμε οταν ερχονται.

Ακριβώς ό,τι ανέφερε o morgoth, με μία επισήμανση. Για το live που ήταν “στουπί” ο Simon είχαν ήδη πάρει το αίμα τους πίσω, με το αξεπέραστο live του 2012 στο An, όπως το ανέφερα παραπάνω.

Στο Fuzz υποθέτω ότι κάποιος θα ήθελε να τεστάρει αν το “βεληνεκές” τους στην Ελλάδα είναι για τέτοιους χώρους. Δεν είναι. Όπως έγραψα και παραπάνω, η επιλογή ήταν πέρα για πέρα άκυρη.

Συνεπώς, καλύτερα σε μικρούς χώρους, με “πίτα” κόσμο και “κολασμένα” live, παρά σε μεγαλύτερους και να μοιάζουμε σαν να παίζουμε τα “μήλα”.

2 Likes

primordial η goblin το σαββατο;

Οι Primordial παίζουν την Παρασκευή στην Αθήνα, ενώ οι Goblin το Σάββατο.

3 Likes

τσιμπησα τικετ κ εγω,ελπιζω να μη γινουν κοκκαλο το προηγουμενο βραδυ στο Αγρινιο κ να τους απολαυσουμε κ εμεις.Στο an το 2015 ειχα περασει τελεια

Το ερωτημα ειναι primordial η motorpsycho…
(Και μιας και το εφερε η κουβεντα, @motorpsycho , εχεις ιδεα για το προγραμμα καποιας εκ των 2…? ;p)

Έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά το πρόγραμμα. Λογικά αύριο θα ανακοινωθεί.

1 Like

Κανένα ερώτημα. Motorpsycho.-

1 Like

Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού. Προβοκάτορα. edit: Ok έχει μια δόση αλήθειας ειδικά αν έχει ξαναδεί κάποιος τους Ιρλανδούς

Απίστευτο live, απίστευτο κοινό.

Αργησα να τους μαθω κ το 2015 τους ειδα πρωτη φορα.Φοβερο λαιβ.Το βαζω πολυ ψηλα.

Τους ειδα κ πριν 1,5 μηνα σε φεστ αλλα απογοητευτικα.Ηταν ο ηχος?Ηταν οτι σε κλειστο χωρο αποδιδουν καλυτερα?Τωρα περιμενω να γαμησουν.Ελπιζω κ σε τεμπλ για καλο ηχο.

1 Like

Και ο Αλαν ειναι τιγκα ψαρωτικος,φοβερη παρουσια

4 Likes

Μετά από εκείνο το λάιβ διαπίστωσα κάτι.

Από όσες “μεγάλες” μπάντες έχω δει, δεν μιλάω για punk lives, είναι ο μόνος frontman που σε κοιτάει κατευθείαν στα μάτια ενώ βγάζει τα σώψυχά του. Όπου γύριζε το κεφάλι του, απλά κοιτούσε στα μάτια τον άλλον.

3 Likes