Ωπππ της σειράς μου ο Αλκιβιάδης.
Δεν ξέρω αν έχει νόημα το ποιο είναι καλύτερο ή χειρότερο “αντικειμενικά”. Εγω πρωτοάκουσα τους Ryche στο Rage και αυτό αποτελεί βίωμα. Στην πορεία πολλοί απέκτησαν πλήθος διαφορετικών ακουσμάτων και αρκετοί έμαθαν και μουσική ώστε πλέον κατανοούν καλύτερα και από διαφορετική σκοπιά αυτό που ακούν. Έτσι πιθανόν να μπορούν να κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία συγκρίσεις.
Αυτό που εγώ θα ήθελα να πω, και δεν ξέρω αν συμφωνείς και εσύ ή και άλλοι της γενιάς μας που πιθανόν να ξεκίνησαν από εκεί τη σχέση τους με τους Ryche, ότι αυτό που άκουσα τότε να βγαίνει από τα ηχεία του πικάπ συνοδευόμενο από τα χαρακτηριστικά χχχχρρρρρτττςςςςςς του βινυλίου θα μπορούσα να το περιγράψω μόνο με την πολύ σημερινή έκφραση “Απλά δεν υπάρχει!!!”
- Έτσι ακριβώς! Και εγώ με το Rage το 86 τους πρωτοέμαθα.
ΟΚ. Πάντως ta albums των Death σε μελωδίες,ιδέες,ενορχηστρώσεις δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα ούτε απ’τους Queensryche ούτε από κανέναν(χωρίς να εννοώ ότι είναι καλύτεροι). Τώρα σε θεματολογία μάλλον υστερούν αλλά προσωπικά δε με πολυενδιαφέρει. Μουσική ακούω όχι στίχους. Έχει και η θεματολογία τη σημασία της βέβαια για να χαρακτηριστεί ένα Cd αριστούργημα. Όταν μου λέει ότι τέτοιους δίσκους δεν έχει βγάλει κανένα άλλο συγκρότημα,θα συγκρίνουμε και θα παρασυγκρίνουμε.
τον υποτιμάς βάναυσα τον τσάκαρο…
Ρε καμμένε τι είναι αυτά που λες για τους στίχους του Chuck? Τους έχεις διαβάσει ποτέ? Ο καλύτερος Death Metal στιχουργός έτσι στο πολύ χαλαρό και λες ότι υστερεί?[-X[-X[-X
Εντάξει δε τους έχω διαβάσει.Το παραδέχομαι.Αφού δε μ’ενδιαφέρουν.Απλά φαντάστηκα ότι θα υστερούν.Φαντάστηκα λαθος.Το παίρνω πίσω.
Άρα αφού δεν υστερούν ούτε σε θεματολογία, ισχύει το 7 στη σειρα.
Ρε δεν μας χεζετε με τα Νeue Regel και London???
The killing words ρε! Προσκυνηστε! :bow2:
Μονο εγω βρισκω οτι τα operation mindcrime και rage for order ερχονται κουτι στα γεγονοτα των τελευταιων ημερων?
Τι δισκαροι και τα 2 ω θεοι… ποσο πιο μπροστα θα μπορουσαν να ειναι.
γιατι να σε χεσουμε?εχουμε λεκανη σπιτι:p εγω το ειπα οτι ολα τα τραγουδια του δισκου ειναι θεικα+να μη τα συγκρινουμε…
Οπως και να μη συγκρινουμε death με ryche…
Aπο rage for order θα ελεγα whisper κα the killing words και walk in the shadows και i ll remember και…(…)
εμένα απο rage for order ,gotta get close to you,walknig in the shadows,i dream in infrared και killing words:D
Τρελο συγκροτημα…Το Operation Mindcrime ειναι το πρωτο μου original CD και εχει χαραχτει στη μνημη μου…Βασικα οτι CD εχουν βγαλει μεχρι το Promised Land ειναι εξαιρετικο…Και τι δεν θα δινα για να τους δω ζωντανα…Long live progressive metal8)
βασικά είχαν έρθει πριν 2 χρόνια νομίζω για την προώθηση του μαινντκράιμ 2 ,και έπαιζαν και τ δύο άλμπουμ η νομίζω όλο το 2 και κομμάτια από το 1 αλλά τότε δεν τους ήξερα:(
Eπαιξαν μερικα απο το Ι μερικα απο το ΙΙ και + τα Empire, Jet City Woman
Oλοκληρα και τα 2 “Mindcrimes” τα επαιξαν δυστυχως σε λιγες πολεις και μονο στις ΗΠΑ αν δεν κανω λαθος
Λάθος κάνεις!
Ρώτα τον μεταλ_λως να σου πει για ένα 3ωρο show που είδε στο Λονδίνο και με τα 2 Mindcrime μέσα!
κρίμας,τουλάχιστον ξέρεις αν παίζει νάρθουν ελλάδα?η άμα έρθουν θα παίξουν τον καινούριο τους δίσκο και άλλα 2-3?
Τον κωλοφαρδο…
Πολυ ξεκωλιαρης σου λεω…
[SIZE=“7”]ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ![/SIZE]
Mike Stone’s decision not to tour with Queensryche this spring
For Immediate release from the Queensryche HQ:
Mike Stone has decided he will not be touring with Queensryche this spring. We will miss him. He is a wonderful player and has contributed to our lives musically and spiritually. We wish him the best and hope to see him succeed in everything he chooses to participate in. He adds this statement:
“After much consideration, I will not be joining Queensryche on the 2009 American Soldier Tour. I feel now is the time to focus on other musical endeavors, including my new band Speed X with Nick Catanese of Black Label Society. I would like to thank all of the Queensryche fans around the world for being nothing less than amazing to me during my time with the band. You have treated me like gold, and I will never forget it. It has been an honor to be a part of the Queensryche family, and I wish Geoff, Michael, Scott and Eddie nothing but the very best.” - Mike Stone