Μήπως να σταματήσει ο Ντε Γκάρμο να τινάζει τις ελιές του και να κουρέυει το γκαζον και τις μαλακίες με τα αεροπλάνα και να επιστρέψει, μπας και γίνει τίποτα καλό με αυτούς?
Ο αντικαταστάτης του Mike Stone στους Queensryche είναι τελικά ο μάλλον άσημος Parker Lundgren. Ο Lundgren προέρχεται από τη solo μπάντα του Geoff Tate ενώ θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι έγκυρες πληροφορίες τον θέλουν και μελλοντικό γαμπρό του τραγουδιστή των prog rockers από το Seattle!
E?:-s Queensryche και εις τους αιωνες των αιωνων αμην?:? Που να ψαχνουμε τωρα για νεο κιθαριστα σου λεει ο Geof,δεν κανουμε καμια μεταγραφη απο τη solo μπαντα…#-o
Οικογενειοκρατεια!
Παπανδρέου, Μη…@#…κης, Καραμανλής, …Tate:lol::lol::lol:
operation mindcrime!!!τελοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
με μια λεξη θεοι.αν και αρχισα να τους ακουω πριν λιγο καιρο ηταν καυλα.σιγουρα φωναρα ο τατε και γενικως σαν συνολο πολυ καλοι.να δουμε τι θα λεει το καινουριο
Τι ηλιθιοι που ειναι στο Χαμερ γαμωτο…Οταν ειχε βγει το Tribe και ειδικα το OMII το ειχαν εκθειασει και τωρα ακολουθουν την κλασικη πανηλιθια τακτικη με σχολιο’’’‘εχουν να μας το αποδειξουν απο την εποχη του Promised land…’’…
Χαχαχα ισχύει, και έχει γίνει πάμπολλες φορές αυτό, όχι μόνο με Ραηχ.
Μια ερωτηση. Ειμαι ο μονος που θεωρει το OMII ως μια αξιοπρεπη συνεχεια του πρωτου μερους;
Ρε ακομα το ακουω και μ αρεσει πολυ. =\
Kαι γω…Αξιοπρεπες και διαφορετικο…Σιγουρα κατωτερο αλλα πολυ καλο.Και βασικα τωρα το ξαναεβαλα:D
@μανος Καθε φορα τα ιδια.Κοτσαρουμε ενα 8 ισως ακομα το βγαζουμε το δισκο του μηνα και μολις βγει το επομενο παλι τα ιδια…Πφφ…
Οπως το ειπες το θεωρω και 'γω. Μια αξιοπρεπη συνεχεια του πρωτου. Ενας αρκετα καλος δισκος αλλα μεχρι εκει. Και εγω τον ακουω που και που και πιστευω οτι ηταν πετυχημενο το εγχειρημα τους.
Για μένα, η έκφραση αξιοπρεπής συνέχεια του Operation Mindcrime αυτοαναιρείται. Άτοπο, πως το λένε.
Αντικειμενικά τώρα, μπορεί να έχεις ένα δίκιο, δε γνωρίζω.
Μe too…
Οσο για το Χαμμερ, αν ειναι δυο διαφορετικοι συντακτες δεν βλεπω το κακο.
Δεν είσαι ο μόνος απλά το τι σημαίνει αξιοπρεπές είναι και κομματάκι σχετικό.
Το δίσκο τον θεωρώ πολύ καλό απλά δεν είναι Operation I και το πολύ καλός μάλλον δε φαίνεται αρκετό στους περισσότερους(από μια οπτική και εγώ). Έχει να κάνει με το ότι είναι Sequel της τελειότητας.
Αξιοπρεπες = Μπορει να σταθει διπλα στους παλιους τους δισκους.
Προσωπικα δεν το βαζω ιδιαιτερα κατω του Empire.
Καλά ρε σοβαρά μιλάτε??
Μπορεί πολλοί να το θεωρούν και λίγο βέβυλο αυτό που θα πω αλλά εγώ το βάζω πάνω από το Empire. Προσωπικά το θεωρούσα πάντα λίγο σαν το μαύρο πρόβατο της περιόδου 83-94.
Σε καταλαβαινω απολυτα ε. Παρολο που εκει μεσα βρισκονται μερικα απο τα αγαπημενα μου Ryche κομματια. Best I Can, Thin Line, Empire, Jet City Woman και γενικα πω.
Το ΟΜΙΙ είναι αξιοπρεπής δίσκος, ντάξει αυτό είναι προφανές νομίζω. Αξιοπρεπής μουσικά, γιατί ηθικά αυτό είναι άλλο ζήτημα, το οποίο συνήθως προσπερνάω -και στη συγκεκριμένη περίσταση θα ήταν άκαιρη συζήτηση, δεδομένου ότι περιμένουμε το καινούριο δίσκο.
Πάντως, το θέμα είναι ότι το ΟΜΙΙ ποτέ δε με κέρδισε σαν δίσκος. Σαν σύνολο τραγουδιών δηλαδή, με ροή μεταξύ τους. Κάτι που για μένα είναι το ζητούμενο σε όλες τις κυκλοφορίες, και όχι μόνο στους θεματικούς. Ντάξει έχει κομματάρες, ακούμε τη φωνάρα του Tate -που αυτό από μόνο του μας φτιάχνει, ακόμα και αν τραγούδαγε Φοίβο-, τα κομμάτια με τη Moore μας φέρνουν στο νου την ύψιστη τελειότητα του suite sister… Όμως μέχρι εκεί. Συν το ότι η παραγωγή με χάλασε πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή που τον άκουσα.
Αυτό που ελπίζω για το American Soldier είναι ο δίσκος να έχει δική του ταυτότητα. Και δυστυχώς δεν περιμένω πολλά από τους Ράηχ πια και είναι κρίμα αν το σκεφτεί κανείς.
Όσο για Empire, προσωπικά τον τοποθετώ παρα πολύ ψηλότερα από OMII αν κρίνουμε τους δίσκους γι’ αυτό που είναι, άσχετα αν 1-2 τραγούδια θα έπρεπε να λείπουν
Λατρεύω τα 2 μεγάλα, προσκυνάω ομώνυμο αλλά κάτι Resistance, Another Rainy Night, Silent Lucidity(πολύ Cheese για Ryche ρε γαμώτο) δε μου κάναν κλίκ ποτέ. Δεν είναι άσχημα τραγούδια(ούτε καν μέτρια) απλά δε μου πάνε με τίποτα για Ryche.