Queensrÿche

gia emena oi ryche einai ena terastio mystirio…pws ginete mia bada na vgazei 6 apla aristourgimatikes kyklofories kai sth synexeia na mhn mporei na grapsei ena ENA 1 kalo riff den to katalavainw!!! o degarmo???o tate???avisos…

afou kseperasa ta mindcrime empire kai promised land nomizw oti telika latrepsa to rage for order…mousikh gia na akoume se 300 xronia!!!

Mono ο tate και το ονομα εχουν απομεινει. Το μεγαλειο των ryche ηταν καποτε,τωρα δυστυχως τα εχουν κανει σκατα.

anton, μη γράφεις με greeklish σε παρακαλώ.

Sorry…παρα ειμαι καινουργιος!!!

Κι εγώ ρε παιδιά δεν την παλεύω με οτιδήποτε μετά το Promised Land… Και κάθε φορά πάω με ενδιαφέρον ν’ακούσω το νέο δίσκο δεν είμαι προκατειλημμένος κλπ καμία σχέση. Αλλά δεν τραβάει… :frowning:

Κραταμε οξω το Operation Mindcrime I & II φτιαχνουμε ενα best of απ’ ολα τα αλλα και ετοιμος ο Φωντας

ΑΠΑΛΕΠΣΙΑΝ.

Γιατι ο tate δεν τα παραταει και δεν φτιαχνει την προσωπικη του μπαντα,αφου δεν τραβαει το πραγμα…

Νταξ’, μην κανεις το ιδιο ποστ για ολα τα γκρουπς.

Λολ,γιατι αστοχο ειναι το σχολιο για GnR κ ryche? Δεν εκανα για ολα τα γκρουπς. Απλα θα μπορουσαν να δουν πιο ρεαλιστικα τα πραγματα και να βαλουν ενα τελος στην κοροιδια.

Φαε τη γλωσσα σου ρε τωρα που κανουν περιοδεια και ισως θα εχουμε την ευκαιρια να ακουσουμε κομματαρες.

Οταν ριχνω καταρα να ξερεις οτι πιανει…:lol::lol:

εγω γιατι νομιζω πως αμα δεν ειχαν το mindcrime θα ειχαν διαλυθει εδω και καμια 15αρια χρονια…?
το λεω αυτο γιατι εδω και χρονια εχουν τη λογικη : βγαλαμε δισκο,ωραια,και μαπα να ειναι θα κανουμε ενα tour και θα παιξουμε παλι το Mindcrime ολοκληρο και ολοι θα γουσταρουν

δεν ειναι λιγο ξεφτιλα αυτο…?:-k

^ δε πέφτεις τελείως έξω.

Το Home Again είναι πολύ γλυκό και όμορφο κομμάτι.

Ο νέος δίσκος απογοήτευση για μένα, όχι οτι είχα υψηλές απαιτήσεις.

Mayhem, στο συγκεκριμένο σετλιστ που παιζουν τώρα οι ραηχ, δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι από το OM. Και όμως, περιέχει ένα σωρό απίστευτες κομματάρες.

Aκριβώς αυτό. Αν στη θέση των νέων κομματιών υπήρχε ποτ πουρί από EP/Warning/Promised Land, θα ήταν ονειρικό σετ χωρίς ούτε ένα από το Οperation!

ναι κατι ειχα διαβασει οτι θα αλλαζαν το setlist.

προς θεου δε διαφωνω οτι εχουν ενα σωρο κομματαρες,απλα εδω και τοσα χρονια στηριζονται απο το Mindcrime ειναι η αληθεια…και δω μπαινει και το κολλημα του μεταλλα,πως αμα ερθουν ελλαδα με τετοιο σετλιστ,ειμαι σιγουρος οτι θα φωναζουν απο κατω να παιξουν το mindcrime…

Μιας και δε με ενθουσιάζει το progressive, είναι λίγοι οι δίσκοι των Ryche που μου αρέσουν. Το Ο.Μ. είναι ένας από αυτούς τους δίσκους, με έχει αγγίξει πάρα πολύ, το θεωρώ μέσα στους καλύτερους δίσκους που έχω. Οπότε ναι, θα προτιμήσω ένα σετ που να περιέχει σχεδόν τα άπαντα απο κει:p

μωρε και γω,απλα το θεμα των ryche ειναι λιγο μπερδεμενο…
δηλαδη τοτε με ποια λογικη θεωρουνται θεοι (εννοειται οτι ειναι) απο τη στιγμη που ολοι θελουν να ακουνε μονο ενα album στο live?..εδω και τοσα χρονια το warning και το rage for order περναγαν απαρατηρητα στα live τους…με ορισμενες εξερεσεις…

δε ξερω αν γινομαι κατανοητος…

Βάλε και sequel, και live κυκλοφορίες, μια με το πρώτο Mindcrime, μια και με τα 2 μαζί, καταλαβαίνω τι θες να πείς.

Προσωπικά προσκυνάω τα 4 πρώτα, απο κει κι έπειτα επιλεγμένα κομμάτια μόνο.

Αυτό που πιστεύω είναι οτι όλο το ταλέντο το εξάντλησαν με το O.M. Και δεν είναι κακό αυτο:p