αλλα περα απο το Mindcrime εχεις και 3 κυκλοφοριες πιο πριν που κατα τη γνωμη μου ειναι εγκληματικο να τις αφηνεις απ εξω…δε ξερω γιατι να παιζεις τοσα χρονια το Mindcrime και οχι το rage for order(δεν εχω γνωρισει μεταλλα που να μη του αρεσει)
Ρε γμτ, στο ΟΜ έφτασαν στην απόλυτη κορύφωση, καταφέρνοντας μέχρι τότε να κάνουν το ένα άλμπουμ καλύτερο από το άλλο. Συνθέσεις, εκτελέσεις, πειράματα, από όπου σουτάρανε, γράφανε. Το ΟΜ είναι το απόλυτο (θεωρώ ότι είναι από τις κορυφαίες εμπνεύσεις μουσικά ever) και από αυτή την άποψη είναι η ευλογία και η κατάρα τους. Ήταν ηλίου φαεινότερο από την πρώτη στιγμή ότι δεν επρόκειτο να ξεπεραστεί.
Να πω και τη μαύρη μου αλήθεια, είμαι από τους λίγους που το Empire το θεωρώ ποοολύ βαρετό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, σε αντίθεση με το Promised Land που είναι το πιο “Fates” άλμπουμ τους και, μάλλον γι’αυτό το λόγο το λατρεύω (αν και οι Fates ακολούθησαν χρονικά σε αυτό τον αξιαγάπητο πεσσιμισμό)
Από κει και πέρα, παιδιά, πιστέψτε με, προσπάθησα. Πολύ…[-X[-X[-X
Iσχυει ασχημα για roads…Και σε λαιβ ειναι τελειο…Μια κανονικη ποτ πουρι συναυλια τους θα εχει κομματια και απο το mindcrime και απο τα αλλα.ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα ηθελα να μην ξανακουσω κομματαρες απο τις υπολοιπες ΔΙΣΚΑΡΕΣ οποτε οποιοσ τολμησει σε επικειμενη συναυλια και φωναζει χοχοχ:D
ενταξει στουντιο πια δεν το εχουν.αλλα λαιβ εξακολουθουν να σπερνουν αγρια.τους ειδα προχτεσ και πραγματικα αγγιξαν την τελειοτητα.να αντικαθηστουσαν και την αμερικαν σολντιερ σουιτ με μια οπερεισιον και θα ηταν οτι καλυτερο εχω δει.τα φωνητικα ηταν τοσο τελεια που με βαζουν σε υποψιες για το τι ηταν λαιβ και τι προηχογραφημενο.πρεπει οποσδηποτε να τους ξαναφερουν και αυτοι να παιζουν το θεικο σετλιστ (ρειτζ,οπερεισιον,εμπαιρ,προμισντ σουιτες).πραγματικα θα ηταν ονειρωξη
δικο τους λαιβ στο ντυσελντορφ.2 ωρες σε τρελη φορμα.ο τειτ επιανε κουβεντα και με το κοινο.στα τραγουδια απο το αμερικαν αυτο που αξιζει ειναι να βλεπεις τον θεο ροκενφιλντ.πραγματικα παιζει τα κερατα του.το ολο στησιμο στη σκηνη ειναι τελειως λιτο απλως η μπαντα.το αρνητικο ηταν οτι και οι 3000 γερμανοι καθοταν σαν ξυλαγκουρα.μονο λιγο στα τραγουδια απο το εμπαιρ ξεσικοθηκαν.αλλ τι να κανουμε εχω αρχισει να τους συνιθιζω(μονο τα ποζερια τελικα τα σπανε εδω στους μοτλευ ειχαμε καμια 20αρια λυποθιμιες).το σετλιστ ηταν αυτο που ειχε ποσταριστει και στο φορουμ.ενταξει ειμαι φανμποης και δεν ειμαι και πολυ αντικειμενικος αλλα ισως η καλυτερη συναυλια του καλοκαιριου για μενα και ας εχω δει πολυ πραμα φετος.τι αλλο να πω οποιος μπορει να μη τους χασει.
:lol:#-o#-o:lol: πρωσοπικα αγαπημενο ειναι το empire, αλλα οι ryche ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα, οποτε … τους ειδα live το 2004 στο rockwave και ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο… Λογω του οτι επαιξαν ολο το operation live…
Μεχρι και χθες το βραδυ ειχα ακουσει ολα τα CD των Queensryche μεχρι και το Promised Land. Ε δισκαρες ολες ανεξαιρετως και αυτο πιστευω πως δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις.Πριν καποιες μερες μου ειχε δωσει ενας γνωστος το Q2K. Χθες λοιπον το βραδυ, αποφασισα να το ακουσω, μην εχοντας ακουσει νοτα Queensryche μετα απο Promised Land. Ειχα κατα νου βεβαια, πως δεν θα ακουσω κατι αναλογο με τις παλιες δοξες αλλα αν μη τι αλλο εναν αξιοπρεπη δισκο.Ε, ακουσα 4 τραγουδια και εκλεισα το στερεο. Μα δεν μπορω να χωνεψω πως αυτο που ακουγα ηταν Queensryche. Ανεμπνευστες κιθαρες, στιχοι που δεν λενε και πολλα, παρομοιο μοτιβο μεταξυ των κομματιων. Σιγουρα φταιει οτι δεν ηταν πλεον ο DeGarmo στο σχημα αλλα ενα μεγαλο συγκροτημα πρεπει να ξεπερναει τετοια εμποδια και να κανει σωστες επιλογες (κατι που δεν εκανε δυστυχως ο Τate). Αλλα αυτο που ακουγα ειλικρινα δεν ηταν Queensryche. Δεν περιμενω να γραψουν ενα αλλο ΟΜ ουτε αλλο ενα Rage For Order, καταλαβαινω πως ο Tate μπορει να μην καταφερνει να τσιριζει οπως παλια (αν και διατηρειται καλα η φωνη του) αλλα εφοσον θελουν να συνεχισουν ας το κανουν με πιο πολυ ορεξη…