[B][SIZE=“7”]ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ QUEENSRYCHE ΧΩΡΙΣ GEOFF TATE[/SIZE][/B]
^ Έτσι ακριβώς.-
ε προφανώς ρε παιδιά. δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα
Μια χαρά υπάρχουν.Εδώ ‘‘υπήρξαν’’ χωρίς Ντε Γκάρμο γύρω στα 14 χρόνια.Άκου λεει…
Ενώ υπήρχαν Queensryche με τον Tate ας πούμε; Εγώ αυτό που θέλω είναι καλή μουσική από τους τύπους που λατρεύω, ζητάω πολλά;
Και αυτό που είπε ο έγκυρος ο γιούζερ.
ο μονος ανθρωπος για τον οποιο μπορει καποιος να ισχυριστει κατι τετοιο{οτι δηλαδη χωρις αυτον δεν υπαρχουν queensryche} ειναι οπως εχει αποδειξει η ιστορια ο ντεγκαρμο.
ΜΕ tate δεν υπαρχουν queensryche πλεον…χωρις αυτον, ισως επιτελους δουμε κατι που να τους θυμιζει.
αλλο πραγμα να προχωρας μπροστα και να αλλαζεις τον ηχο σου και να πειραματιζεσαι σαν συγκροτημα{πραγμα που οι ραιχ εκαναν παντα} και αλλο πραγμα να ξεχνας εντελως ποιος εισαι και να βγαζεις καμπαροποπ αηδιες…και να τονισω εδω πως ειμαι φαν της ποπ μουσικης. αν το προσφατο αλμπουμ τους περιειχε κανα ποπ τραγουδι της προκοπης, θα εβγαινα να το ελεγα. αν βγαζαν εναν ΚΑΛΟ ποπ δισκο, εγω προσωπικα δεν θα ειχα παραπανο…ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΛΑ,τι να κανουμε.
σιγουρα αυτο που θα βγαλουν με λατορε δεν θα χει καμια σχεση με το προσφατο παρελθον,αλλα και παλι συνεχιζω να πιστευω οτι βαδιζουν στον 100% μεταλ δρομο, και οι ραιχ δεν ηταν ποτε 100% μεταλ συγκροτημα. οσον αφορα το δειγμα απο το νεο αλμπουμ, απο το 00:30 και μετα πραγματικα θυμιζει κατι απο ενδοξο παρελθον…
Ακούστε αγορίνες, δεν υπάρχει πρόβλημα: αφού δε σας ενοχλεί καθόλου που στο νέο δίσκο που γράφει απ’ έξω QUEENSRYCHE δε θα υπάρχει μέσα κανένας, πλέον, από τους δύο ανθρώπους ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ QUEENSRYCHE, που με τη δική τους έμπνευση και τη δική τους προσφορά δημιουργήθηκαν ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ QUEENSRYCHE, αφού δε σας ενοχλεί που θα ακούσετε ένα δίσκο που μπορεί να είναι καλός, μέχρι και γαμάτος, ΑΛΛΑ ΟΧΙ QUEENSRYCHE, ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΠ’ ΕΞΩ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ QUΕENSRYCHE…
…ε τότε, γιατί να ενοχλεί εμένα για λογαριασμό σας;
Όλοι δικοί σας οι νέοι “Queensryche”.
συγκαταβατικό mode off
Εχμ…από πότε η δημιουργία ΤΩΝ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΤΩΝ QUEENSRYCHE ήταν έμπνευση ΚΑΙ του Tate?
δεν εννοεί για την γέννηση. για το που έφτασαν λεει
Ε ναι ρε Πάνο, ήμαρτον
Still, για τον Tate επιμένω ότι όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Αδιαφορώ πλήρως για το τι ΗΤΑΝ μέχρι το ‘95, και για τον DeGarmo, καλώς ή κακώς ΕΠΕΛΕΞΕ να ακολουθήσει άλλη ζωή. Δε νομίζω ότι τα άλλα 3 μέλη που στην τελική γαμώ την πουτάνα μου ΕΦΤΙΑΞΑΝ τη μπάντα, δεν έχουν το δικαίωμα να συνεχίζουν να παίζουν με αυτό το όνομα. Το όλο επιχείρημα "γράφει απ’ έξω Queensryche" μου θυμίζει αυτό που κι εγώ έχω πει πολλές φορές “αυτό δεν ειναι x-y-z μπάντα”. Ε όχι, ρε 'συ, η x-y-z- μπάντα είναι, απλά δεν είναι αυτό που ΕΜΕΙΣ θα θέλαμε να ακούσουμε ως φανς, και πιστεύουμε ότι η μπάντα πρέπει να παίζει για τους φανς και μονο. Τέλος πάντων, μην μπλέκουμε στην ίδια κουβέντα, τα 'χουμε ξαναπεί ένα εκατομμύριο φορές.
ΥΓ ποιο 1995, τουλάχιστον live είχε ο πούστης ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ερμηνείες μέχρι πολύ πρόσφατα. ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΠΑΘΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? http://www.youtube.com/watch?v=9Ts2AGQ1Da4&feature=plcp καθώς και http://www.youtube.com/watch?v=dc_lttAqUws
Γάμα το, μπαίνει RFO, λύνονται 2-3 ασκήσεις προγραμματισμού και ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ GEOFF TATE ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ…
Ωχ… Πάλι θα τ’αρμεξουμε!!!
The Queensrÿche are dead, Long Live the Queensrÿche…
Πλεον δεν υπαρχουν Queensrÿche, το γαμησαν και ψοφησε… Κριμα για την μπαντα που για παντα θα μου σηκωνει την τριχα καγκελο με το [B][SIZE=“2”]ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ[/SIZE][/B] Operation Mindcrime, το εξαιρετικο Rage For Order, το υπεροχο Empire… Αυτη η μπαντα δεν υπαρχει πια, διαλυθηκε και περασε στην ιστορια.
Τα ποστ όλων εκφράζουν την παγωμάρα και την απογοήτευση που δημιούργησε η “λήξη” του συγκροτήματος και η παράλληλη διάλυση κάθε ελπίδας για ανάκαμψη. Οι όψιμοι θαυμαστές - στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι - δε μπορούν να καταλάβουν νομίζω την πίκρα που νιώθουν όσοι τους ακολουθούν χρόνια…
Υπερμετριο το νεο trailer, που ουτε το νεο κομματι CG μου ειπε πολλα δηλαδη. Φωναρα ο ΛαΤορρε, αλλα θελει καποιον να του γραφει τις μελωδιες γιατι αλλιως δεεεε. Χωρια που δεν ακους και πολυ μεταλ εκει μεσα, μερικα δευτερολεπτα ειναι να πεις αλλα και παλι. Κατα τ αλλα στη πουτσα μας αν θα γραφει Queensryche απ εξω ή οχι, εχουμε τους Malison Rogue να ακουμε για την ωρα που αν και οχι τιποτα το εξωπραγματικο, απο τους τωρινους Ryche ειναι πολυ, ΠΟΛΥ ανωτεροι.
πόσο άσχημα ακούγεται η τελευταία σου πρόταση, αλλά και πόσο αλήθεια είναι…
*παντως αν ισχύουν αυτα που λένε οι 3 οτι δεν τους άφηνε να γράψουν κομμάτια στο στυλ που θελαν, πρέπει τωρα να εχουν μαζέψει υλικο και κομμάτια που θα κόβουν κώλους… και δεν νομίζω να γινει αυτό…
Οκ μετά ΚΑΙ από αυτό 1 μπορώ να πω. Ο τύπος ή παίρνει χοντρά ναρκωτικά, ή όντως είναι τέρμα ηλίθιος!
Rock Show Critique: [QUEENSRŸCHE’s] “Queen Of The Reich” has been one of your most popular tunes, yet over the past several years, you rarely played it live. Was that by choice or is it just a harder song to sing?
Geoff Tate: [B]Actually, it’s not very popular at all. It’s funny, actually ? a lot of people don’t know about that song. A lot of people don’t care about that song. It’s an early song that was written and it shows. It’s funny the reaction you get, because it’s a lot of blank stares. In fact, it’s the same stare you get when you play a new song that nobody’s heard before. People just aren’t that familiar with it. Given there are a few hardcore fans that might know that song, or like that song, and know what it is, but the majority of the people there don’t.[/B] So it’s not really a song that I enjoy singing, strictly because, lyrically, it’s pretty adolescent. It was the first song written thirty-some-odd years ago and obviously I cannot relate to it anymore. I think, for performance, it’s always best for the performer to really believe in the material they’re singing or playing. If you don’t believe in it, it’s really difficult to get behind a song, do it well and do it at a level that comes across with any kind of believability. For me, I honestly can’t relate to the whole dungeons-and-dragons lyrical content of that song; it’s really cartoonish and juvenile to me.
ενω τα hot spots ειναι πολυ σοβαρο θεμα για να γραψει κανεις στιχους…καλα στο τελος θα μας πει οτι και το OM ειναι αγνωστο
Ρε το έχει χάσει εντελώς. Δε παίζει αυτό το πράγμα!
καλα δεν ειναι νεο αυτο,εδω και καιρο το εχει παθει