Παρελθόν ο Robert Lowe από τους Candlemass

http://legacy.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=174875

http://www.candlemass.se/candlemass/2012/06/02/candlemass-singer-change/

"We are sorry to inform you that Robert Lowe is no longer the singer for CANDLEMASS. It has been a very difficult decision for the band and has mainly to do with the quality of the live performances.

"For the upcoming shows, Robert will be replaced with Mats Levén [YNGWIE MALMSTEEN, THERION, TREAT, ADAGIO, AT VANCE, KRUX], longtime friend of the band. We are convinced this will work out just great.

"The band is currently rehearsing new and old songs with Mats and we know that nobody attending the gigs at Debaser Slussen, Metaltown, Borås or Southern Discomfort will be disappointed.

"Bring you earplugs?.it will be hard, massive and loud!

“Keyboard player Per Wiberg [OPETH, SPIRITUAL BEGGARS] is also joining CANDLEMASS onstage for the live shows.”

Προσωπικα δεν με χαλασε… Τα 'χουμε πει, φωναρα ο Lowe, αλλα στα live ειναι κακος… Και καιρο τωρα αναρωτιομουν γιατι δεν επαιρναν για τραγουδιστη τον Leven που σκοτωνει… Ισως να ηρθε το πληρωμα του χρονου, μακαρι να μεινει μονιμα ο Leven και να ηχογραφησουν και δισκο μαζι, παρα τα λεγομενα του Leif οτι το Psalms For The Dead θα ειναι το τελευταιο τους αλμπουμ. Αντε να αλλαξει γνωμη και να απολαυσουμε και αλλο Candlemass δισκο με τον Leven στα φωνητικα.

Υπάρχει και η περίπτωση να τον θέλουν οι Solitude Aeturnus για να ασχοληθούν με καινούριο δίσκο.
Η παρουσία του στα live, και τις 2 φορές που τους είδα με αυτόν τραγουδιστή, ήταν όντως μέτρια και ενοχλητική, άσχετα αν η φωνή του ήταν πολύ καλή.
Ο Mats Leven είναι καλή επιλογή αλλά όχι για μόνιμη κατασταση. Άλλωστε υπάρχουν οι Krux γι’αυτόν.

στη σκηνη δεν εκανε τις 2 φορες που τον ειδα κ γω

Συμφωνώ κ γω με τους αποπάνω. Τεράστια φωνή στο συγκεκριμένο ιδίωμα ο Robert, αλλά στα live τα χάλαγε αρκετά. Μόνο ως θετική μπορώ να χαρακτηρίσω τη συγκεκριμένη κίνηση. Άργησε ο Leif, αλλά έκανε το σωστό.

…για τους Solitude Aeturnus μακάρι αυτό να ισχύει
…ο Leven είναι πολύ καλή επιλογή…θά’θελα πέρα από live όμως και δίσκο με αυτόν
:):!:

Live που τον ειδα, οντως δεν τραβουσε, καλυτερα ηξερε τους στιχους το κοινο παρα αυτος. Απο φωνη ειναι σταθερη αξια ομως και εχει διατηρηθει σε καλο επιπεδο. Για να δουμε…

Όχι ρε γαμώτο… :twisted: :stuck_out_tongue:

Μια απο τα ιδια…Δεν με χαλασε καθολου…Ο τυπος δεν κολλησε σχεδον ποτε στο συγκροτημα…Εκτος ελαχιστων φωτεινων εξαιρεσεων…

Ο Leven ειναι μια εξαιρετη επιλογη και σιγουρα θα τα παει καλυτερα απο τον Lowe…Ειδικα στα live…

Ο lowe εχει βγαλει δισκαρες με candlemass. Το θεμα παντα ηταν τα λαιβ.
Καλη κινηση. Για να δουμε πως θα συνεχισουν.

edit: καθώς κοίταγα τις φωτογραφίες του Lowe στο φβ, στα δεξιά της οθόνης εμφανίζει για προτινόμενο φίλο τον Leven. τι ειρωνία :lol:

:lol::lol::lol:

Κατά τ’ άλλα

τέλεια.

Γιατί όχι Μεσσία ?

αναμενόμενο. τελικά δεν ταιριάξανε ποτέ. ο Lowe ποτέ δεν είχε τα μυαλά γιά μεγάλη και απαιτητική μπάντα. ας ελπίσουμε τουλάχιστον να αναστηθούν οι S.A. αλλά αυτό προυποθέτει να μην μας ξηγηθεί καμία αυτοκτονία πρώτα με τα μυαλά που κουβαλάει

Οι δισκοι που εβγαλαν μαζι του ηταν μια χαρα,απλα στα live διαβαζε πολυ!!!

…και μερικές φορές διάβαζε και λάθος:p…κρίμα, αλλά όπως και νά’χει, είναι ωραίος τύπος και για τους Solitude Aeturnus τουλάχιστον, αλλά και για το στούντιο για τους Candlemass ήταν σπουδαίος:):!:

Μολις γυρισα απο το πρωτο live τους με τον Mats Leven. Το παληκαρι ειναι απιστευτο, ειναι γεννημενος για το σανιδι. Πολυ καλοι ολοι οι Candlemass κ με Per Wiberg στα πληκτρα παρακαλω. Το καλυτερο ηταν οτι ειδα τη συναυλια διπλα διπλα με τον τιτανογιγαντα Johan Längqvist!!!

Ρε πατρίδα δεν πας στο διάολο βραδιάτικα λέω γω;

Ζήλεψα ρε[/SPOILER][/SPOILER]

Κι εγώ κωλοζήλεψα! :frowning:
Δεν ψάρεψες κάτι για το αν σκοπεύουν να 'ρθουν προς τα εδώ;

…εντάξει, αυτοί πάντα έρχονται:):!:

θα ρθουν αλλη μια φορά σίγουρα…2013 η 2014 ομως
και με πολλές εκπλήξεις καθώς θα είναι η τελευταία τους.