Rocking Athens Festival - 27/7: Heaven And Hell, Blind Guardian, Testament, Gojira

Δε μας τα λες καλά…

ο outlaw πρέπει να είναι το δεύτερο μισό account του outlawtorn86…:lol::lol:

Now playing: Avantasia - The Scarecrow
via FoxyTunes

Pω ρε μαλακα gojira και testament…δν ειδα ρε πουστη μου…

Μετά απο 2 μέρες που ηρέμησα απο τον πανικό της συναυλίας ένα έχω να πω!

[SIZE=“6”] Ο DIO ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΥΛΗΣ![/SIZE] (ναι ξέρω, σιγά μην περιμένατε εμένα να σας το πω :lol::lol:)

Τι να λέμε και τι να συζητάμε τώρα… ο άνθρωπος πάει κόντρα στο χρόνο!!!

Με λίγα λόγια για όσες μπάντες είδα λόγω δουλειάς:

TESTAMENT - Φάνηκε οτι πρόκειται για μπάντα που μπορεί να σου τινάξει τα μυαλά. Φαντάζομαι τι θα γινόταν αν τους βοηθούσε και ο ήχος! Αν ξανάρθουν, δεν πρόκειται να τους χάσω με την καμία!

GUARDIAN - Τους έχω δει 2-3 φορές ακόμα σε φεστιβαλικές φάσεις με πολύ καλύτερο ήχο. Απλά δεν είναι και πολύ του γούστου μου, πάντως έχουν ρεύμα και παρόλο τον κακό ήχο οι οπαδοί τους το διασκέδασαν

BLACK SABBATH - ΘΕΟΙ.-
Τα πήραν με τον ήχο που είχαν αλλά ως 100% επαγγελματίες μας έδωσαν τα μυαλά στο χέρι. Αντιδράσεις; Ποικίλες απο κλάματα μέχρι ουρλιαχτά και οδυρμούς! Απλά κάτω απο κάθε φωτο του Ronnie καλό είναι να βάζουν και μια φράση του στύλ “ο DIO βλάπτει σοβαρά την υγεία” :lol::lol:
Α ρε κοντέ! Ευτυχώς που υπάρχεις κ συ απο την παλιά φρουρά να κρατάς τη φλόγα ζωντανή!

Όσο για το χώρο, οκ απο κλιματισμό και πρόσβαση (ρε παιδιά τελικά είχε παρκινγκ; γιατι όταν έφτασα γινόταν χαμός απο κίνηση εκεί γύρω), αλλά όχι απο ήχο. Εκτός του ότι μπύρες και νερά ήταν ζεστά (το έχουμε βιώσει και με άλλους διοργανωτές αυτό), κόσμος και μουσικοί ήταν παρμένοι απο τον ήχο. Αλλά οι οπαδοί δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό κ φάνηκε ότι η πώρωσή μας ήταν ικανή να καλύψει τα - της διοργάνωσης! Εμείς κύριοι σας στηρίξαμε στην πρώτη σας προσπάθεια, στο χέρι σας είναι να βελτιωθείτε για να μας βλέπετε και στο μέλλον.

Για το φίλο Kangoura
Ρε συ φίλε Kangoura, ήξερες την πτήση και προτίμησες να πας Γλυφάδα για ψάρι??? 8O Θα μας τρελάνεις???
Για πές, τελικά πέρασες απο το ξενοδοχείο τους; Έγινε τελικά meet n greet ή δεν υπήρχε διάθεση απο τη μπάντα;

Εγώ, μια φορά, που τους έχω ξαναδεί και μου αρέσουν κιόλας απογοητεύτηκα! Ανέβηκα στις κερκίδες μετά το 3ο τραγούδι.
Ήταν κι αυτά τα μαλ@($(%$(#%να οι λεσβίες μπροστά μου και έριξε όλη τη μπύρα της η ξανθιά επάνω μου και ξενέρωσα δις.

(Βέβαια καλύτερα λεσβίες παρά τίποτα ξεπλένηδες γκέουλες)

Σαμπαθ λες?

Όχι, blind guardian

Heaven and hell ήταν το highlight της βραδιάς

ψυχραιμια…αποψεις…:slight_smile:

Σαμπαθ εννοεις?

:p:lol:

Αρε τρελα ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ παρτε και κραουντ σερφινγκ απο μενα δεν αντεξα στο script for my requiem

Y.Γ κλασικα οι σεκιουριταδες δεν με επιασαν ακομα πονα η μεση μου

Η αλλη αλλαγη μηπως ηταν στο die young που λεει can’t you hear the writing on the wall?

Y.Γ http://www.youtube.com/watch?v=589mVgbiOdg

Αυτο στο die young το επιασα κι εγω 8)

Θυμάται κανείς σε ποιό τραγούδι μπήκε το εφέ στη φωνή του Dio, για να ακουστεί «σαν από την κόλαση»;

Στο ενδιάμεσω του heaven and hell.

Πωπω ακου τι γινεται στο CRUCIFY! CRUCIFY!!!

[SIZE=“7”]ΓΚΑΒΛΑ!!![/SIZE]

Αυτό το H&H πόσο το τράβηξαν. Highlight από Sabbath Die Young πάντως, εύκολα.

Εγώ την ώρα που τους έβλεπα σκεφτόμουν: “καλά που δεν παίζουν από την Όζυ περίοδο”. Αν έπαιζαν θα μετρούσαμε πτώματα…

Τελικα ξερει κανεις ποσο κοσμο ειχε περιπου?

Εμένα πάντως στο nightfall με έπιασαν μια χαρά :):):slight_smile:

Σωστός. Αυτό ήταν το ένα.
Απο ότι μου είπε, ήθελε να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα στον κόσμο εκείνη την στιγμή !

Ρε παιδιά, όσες φορές κι αν ακούσω live το intro του Falling of the egde, πάντα ανατριχιάζω !!.
Τι ερμηνεία που κάνει το άτομο !! Τι έκφραση !! Δεν τραγουδάει, ψέλνει !!
Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να το ερμηνεύσει έτσι …