Ένας rocking θεατρίνος στην TV

Και η σημερινη ατακα της Τζενης για το ‘‘μεγεθος’’ ξερετε πιο…:naughty: δεν πηγαινε πισω…αρα ισως γι αυτο υπαρχει τοσο βαθος…στην Τζενη…εεεε???

Φοβερο και το σημερινο…εδωσε ρεστα ο Τονη ειδικα στο σημειο που ειπε η Μαργαριτα για τον Ολυμπιακο… ‘‘ποιος ειναι αυτος’’ α ρε Τονη…Αψογος…

Για τον Βασιλακη μας…τελειος και σε αυτο το επισοδειο…ειδικα στο σημειο που σκασε μπουνια στον φιλο του ‘‘καταλαθος’’…

ωραία,ας αφήσουν στην άκρη τις αμνησίες και τους έρωτες και ας δείχνουν πιο πολύ Βασίλη.8)

αυτο.-

Και μένα με κούρασε λίγο η υπόθεση της αμνησίας, αλλά απ’ό,τι φαίνεται θα έχει σημασία για την τροπή που λογικά θα πάρει το σενάριο… :-k

Ναι!Στο τελος θα παει και η Ματικα με το Βασιλη!Θα εχει και τις 2 θεές της σειρας για την παρτη του :stuck_out_tongue:

τρελα κωλοφαρδος ο βασιλακης…πρωτα επιασε το βυζι τησ ματικα.δε πιστευω να καταληξει να τα φτιαξει μαζι τησ…εχει τη τζενη.χεχε

αααα…γεια σου αλοη!!!:smiley:

Ναι, βασικά παίζει κι αυτό που λες!! Μιας και μετά την αμνησία αλλάζουν όλα τα γούστα της και δεν της αρέσει και ο Λέιζερ, εκεί το βλέπω να το πηγαίνουν… Αλήτη Βασίλη!!! χαχαχ :stuck_out_tongue:

"Ερωτευόμαστε αυτόν που μας κάνει “κλικ” " ?

Ρε μπας και ο σεναριογράφος της σειράς διαβάζει το off topic μας? :lol:

Ναι, το είχανε πει και κάπου στην αρχή και το είχα αφιερώσει στον Λουκιανό θυμάμαι, που τόσο του αρέσει αυτή η έκφραση… :stuck_out_tongue:
Αλλά ΝΑΙ γμτ! Ισχύει το “κλικ”!

Εχει αρχισει και κουραζει η σειρα.Ο μπλιετ τα εσπασε παλι οπως και ο Βιλα με την παρεα του.
Το κλικ τι ειναι? :stuck_out_tongue:

παντως πλακα πλακα σε ολα τα μερη που ανεβαζουν τις ελληνικες σειρες ,στα σχολια ολοι για τον"ξαδερφο" μιλανε…:smiley:

:roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Τι έγινε Λούκι; Τώρα το παραδεχόμαστε ότι ισχύει; :roll:

Ευτυχώς το σημερινό επεισόδιο ήταν πάρα πολύ καλό με πολλές ατάκες και καλές φάσεις, γιατί στα 2-3 προηγούμενα επεισόδια είχε κάνει λίγη κοιλιά η σειρά, μου φαίνεται…
Πολύ γέλιο η “φασολάδα” :lol: , και εκεί που κλαιγόταν ο Αντωνίου, λέω “τελείως emo ε!” και έτσι έγινε χαχαχαχ! :lol: :thumbup:

:lol: :lol: :lol: και επισης εκει με τα κινητα που κραταγε ο Αντωνης απ το ενα ακουγοταν η Τζενη απ το αλλο ο Βασιλακης… τρελο σκηνικο…:lol:

Και το επομενο θα χει φαση πιστευω…αφου εμεινε σε τρελο σκηνικο με τον Μπουντουρη να λιποθυμα και την Βασω ταραγμενη…:lol: :wink:

Ρε spoiler γαμω.Δεν το χουμε δει ολοι.

Κατεβασε το… ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ:!: :!: :!:

παιδια κι εγω συμφωνω υστερα απο μια κοιλια χτες το επισοδιο τα εσπαγε!!!
ηταν μεγαλη η διαφορα!!

Πάντως θα ήθελα να εστιάσει περισσότερο στον Βασίλη και στο στρατόπεδο παρά στο “ρομάτζο” που το βαριέμαι κομμάτι … :wink:

τρελό γέλιο με το emo χτεσ η πλάκα είναι πως το έβλεπα με τα αδέλφια μου ενώ ο πατέρασ μου κοιμόταν μέσα…

και πάνω που πάει να πει την ατάκα για το εμο τους λέω τώρα θα πεί “emo είσαι ?” αλλά δεν είμασταν προετοιμασμένοι για το επόμενο μ αποτέλεσμα να ξυπνήσει από τα γέλια και να μασ ξεχέσει …:? :?

το θεριό έχει δίκιο για τα σπόιλερζ.
και ο θεατρίνος είναι πολύς για ρομάντζα και τέτοια,το χολιγουντ τον περιμένει:)