Ναι, βασικά παίζει κι αυτό που λες!! Μιας και μετά την αμνησία αλλάζουν όλα τα γούστα της και δεν της αρέσει και ο Λέιζερ, εκεί το βλέπω να το πηγαίνουν… Αλήτη Βασίλη!!! χαχαχ
Ναι, το είχανε πει και κάπου στην αρχή και το είχα αφιερώσει στον Λουκιανό θυμάμαι, που τόσο του αρέσει αυτή η έκφραση…
Αλλά ΝΑΙ γμτ! Ισχύει το “κλικ”!
Ευτυχώς το σημερινό επεισόδιο ήταν πάρα πολύ καλό με πολλές ατάκες και καλές φάσεις, γιατί στα 2-3 προηγούμενα επεισόδια είχε κάνει λίγη κοιλιά η σειρά, μου φαίνεται…
Πολύ γέλιο η “φασολάδα” :lol: , και εκεί που κλαιγόταν ο Αντωνίου, λέω “τελείως emo ε!” και έτσι έγινε χαχαχαχ! :lol: :thumbup:
Πάντως θα ήθελα να εστιάσει περισσότερο στον Βασίλη και στο στρατόπεδο παρά στο “ρομάτζο” που το βαριέμαι κομμάτι …
τρελό γέλιο με το emo χτεσ η πλάκα είναι πως το έβλεπα με τα αδέλφια μου ενώ ο πατέρασ μου κοιμόταν μέσα…
και πάνω που πάει να πει την ατάκα για το εμο τους λέω τώρα θα πεί “emo είσαι ?” αλλά δεν είμασταν προετοιμασμένοι για το επόμενο μ αποτέλεσμα να ξυπνήσει από τα γέλια και να μασ ξεχέσει …:? :?