Κι εγω το ιδιο με το @martian για αυτη τη βδομαδα, Παρασκευη (24/6) δεν μπορω, Σαββατο και Κυριακη μπορω
Επαθα ενα τραβηγματακι χτες, οχι κατι σπουδαιο, πιστευω μεχρι το ΣΚ το ποδι θα ειναι κομπλε, προληπτικα ακουω μανογουορ
Κι εγω το ιδιο με το @martian για αυτη τη βδομαδα, Παρασκευη (24/6) δεν μπορω, Σαββατο και Κυριακη μπορω
Επαθα ενα τραβηγματακι χτες, οχι κατι σπουδαιο, πιστευω μεχρι το ΣΚ το ποδι θα ειναι κομπλε, προληπτικα ακουω μανογουορ
δυστυχώς Παρασκευή και εγώ δεν μπορώ -έχω ένα σεμιναριάκι 6 με 10- αν και ακούγεται καλή ιδέα για το μέλλον ίσως καμιά φορά, Σάββατο ή Κυριακή μέσα όμως, όπως προανέφερα…
Έπαιξα σαν μπασκετικός Παναθηναϊκός της εποχής. Κουρασμένος και κατώτερος των περιστάσεων. Θα επανορθωσω την επόμενη φορά!
(εμπνεύστηκα από τον πρόεδρο - νοτ)
Θα πάμε και “σινεμά” μετά;
Μα φυσικά, δεν σπάει η παράδοση
Ημί-trash talking mode: On / Επίσης, combo με το “Τι ακούτε τώρα”
Τελικά, @apostolisza8 κρίνω ότι η κίνησή σου αυτή είχε αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που ανέμενες ή τουλάχιστον επέδρασε περισσότερο θετικά σ’ εμάς (tBL και ChrisP) απ’ ό,τι σ’ εσάς (εσύ και Ktn). Δεν έλαβες υπ’ όψιν ότι ο στίχος “I break the young and the bold” μάς χαλύβδωσε και απέκτησε εξαιρετικό νόημα ενόψει της μάχης.
Στα αμιγώς μουσικά, έχω ξαναπεί ότι το εν λόγω αποτελεί το αγαπημένο μου Primordial κομμάτι, αφήνοντας πίσω τόσα και τόσα άλλα “διαμάντια”.
Αν κρίνω απ’ την απόδοσή μου, δε νομίζω ότι επέδρασε και πολύ θετικά.
Έλα, ρε, με τις μετριοφροσύνες σου. Μια χαρά ήσουν!
Θα νομίζει κανείς πως βάζουμε και “σάλτσα” στις ατομικές περιγραφές…
Ώστε έτσι ε; Θα το αφήσω ασχολίαστο και θα τα πούμε στο γήπεδο. Θαρραλέο εκ μέρους σου να επιδοθείς σε trash talk
Συγκλονιστικό κομμάτι πάντως
Σχεδον μου ρχετε να ερθω για εξεδρα. Και να θελα να παιξω ειμαι με τενοντιτιδα στον ωμο.
Όπως τα είπες, μάζι με την απαραίτητη θητεία από τα τσικο του ΓΣΗ. Μάλιστα, ψάχνοντας για το έμβλημα, έπεσα πάνω και σε μια φωτό που περιείχε και τον χορηγό και νομίζω είναι πιο ταιριαστό να βάλω αυτήν, θα δείτε γιατί:
Όπως σας είπα, από Κυριακή 3 μέχρι Παρασκευή 8 θα είμαι μάλλον καθημερινά διαθέσιμος, αρκεί να το ξέρω εγκαίρως.
Τι χρωματικος αχταρμας ειναι αυτος, πονεσανε τα ματια μου!!
Για πάμε παικταράδες μου
Κυριακή 26/6, post-Manowar game για τους τρου και so far έχουμε:
ιδανικός στόχος το 4on4, 3on3 επίσης στη χειρότερη, διπλό το βλέπω απίθανο, μάλλον την μεθεπόμενη…
Θα δούμε αύριο-μεθαύριο και για εξωτερικούς 1-2 φίλους αν χρειαστεί
Δεν έχουμε πλήρη εικόνα ακόμα. Εγώ δεν το αποκλείω το 4on4 μόνο με φορουμικούς.
Για Κυριακή, 26/6, λοιπόν:
Επιβεβαιωμένοι
martian
tBL
Lupin (+φίλος/φίλοι διαθέσιμοι)
RtU
Apostolis
Beast (+φίλος Hardaway διαθέσιμος)
Αρνητικοί
ChrisP
Ktn
dude (με επιφύλαξη)
Δεν έχουμε εικόνα/Σε αναμονή απάντησης
@Outshined
@pantelis79
@St_Anger
Ας δούμε προς Πέμπτη-Παρασκευή πού κάθεται η μπίλια και πράττουμε αναλόγως (και για φίλους κ.λπ.).
Αξίζει νομίζω από μόνη της η ανάλυση του @The_Black_League για να μας πείσει πως ένα μπασκετακι δεν είναι ποτέ αρκετό. Τα περάσαμε πράγματι φίνα την Κυριακή, με αρκετό τρέξιμο, ωραία διάθεση και στιγμές αγνής μπασκετικής ομορφιάς. Συγκινητική συνάντηση με @Lupin και @martian μετά από πολλά χρόνια, χαίρομαι να βλέπω πως η κοινότητα συνεχίζει να βρίσκει ωραίους λόγους να μαζεύεται και να γνωριζόμαστε μεταξύ μας, γιατί τι πιο ωραίο μπορείς να κάνεις μέσα από ένα φόρουμ;
Στα της ερχόμενης Κυριακής, είμαι μέσα και φίλος Mr Beast - aka Penny Hardaway (που τρώει δούλεμα από προχτές ότι με τον που τον έπιασα άρχισε να θυμίζει πιο πολύ κάτι σε Penny cannot do it the hard way) είπε ότι είναι διαθέσιμος αν χρειαστούμε.
Εγώ είμαι πάνω κάτω στα ίδια από άποψη σωματικής κατάστασης, οπότε αν έρθω, θα το πάω έτσι πολυ χαλαρά πάλι, όπως την πρώτη φορά.
Επίσης, είναι εξαιρετικά πιθανό να χρειαστεί να φύγω από Αθήνα για κάποιο ζήτημα προσωπικής φύσεως, οπότε θα έλεγα να με υπολογίζετε μέχρι νεωτέρας ως εξτρα και βλέπουμε.
Από εδώ αρνητικό για αυτή την εβδομάδα, την επόμενη εκτός απροόπτου μέσα!
Συνταχθειτε για να κλείσουμε. Έχουμε όγδοο φορουμιτη;
Ναι, δείτε το και οι λοιποί αναποφάσιστοι
@Outshined
@St_Anger
@pantelis79
για να βγει η τελική σούμα, να δούμε και τι γήπεδο θα κλείσουμε για αυτή τη Κυριακή
Εγώ είμαι εκτός αυτό το σ/κ!