Rocking Λέσχη Βιβλίου

Οκ, θέλετε να πάμε σε μία παράταση ως την Κυριακή 1/12;

4 Likes

Νι :heart:

1 Like

Κάπου στη μέση είμαι και έχω χάσει τη μπάλα με το τι είναι πραγματικότητα…

Cast για την Ι-330:

Summary

2 Likes

μαλλον ξεχασες οτι ηταν ξανθια :stuck_out_tongue:

1 Like

προτείνω Λιλή Ζωγράφου - Επάγγελμα Πόρνη

1 Like

Καλημερίζω κι εγώ… Οι ελιές το ΣΚ με έκαναν να ξεχάσω εντελώς την προθεσμία!

Πού βρισκόμαστε;;
@Dr_Love
@Sh_Wo_f
@stammargg_v2
@OwlKitty
@Red_Viper
@SilentWinter

Κατά τ’ άλλα, είχε πέσει πρόταση, μετά το “Εμείς” να προχωρήσουμε με το ασημένιο μετάλλιο, “Μάτια σου Έδωσα…” (όποιος πει ότι το επαναφέρω επειδή το ψήφισα είναι κακοήθης!).

Για πείτε

3 Likes

Εγω δυστυχως δεν βλεπω να μπορω να ακουλουθησω για καποιο διαστημα. Απλα θα παρακολουθω το τοπικ γτ μου αρεσει και οταν καλυτερεψει λιγο η κατασταση θα επανελθω

5 Likes

Για μένα οι ελιές είναι καθημερινότητα γι’αυτό και το παλεύω με το βιβλίο. Έχω γύρω στις 80 ακόμα και έχω παραγγείλει το “μάτια σου έδωσα…” για να γλυτώσω χρόνο και να ακολουθήσω κατ’ευθειαν.
Θα σας βρω στην πορεια

2 Likes

Κι εγώ (που το ψήφισα) δεν το έχω καν στην κατοχή μου.

Άρα, Μάνο μου, καταλαβαίνεις ότι δεν πήγε πολύ καλά αυτό. :stuck_out_tongue: Κρίμα που για διαφορετικούς λόγους δεν τσουλάει πολύ.

1 Like

Παιδιά, εντάξει, συμβαίνουν αυτά σ’ όλες τις λέσχες (φαντάζομαι)

Συνεχίζουμε με το “Μάτια σου Έδωσα” αν θέλετε, και θα έχουμε πολύ χρόνο αυτή τη φορά, προτείνω να πάει μέσα Γενάρη, οπότε θα ρεφάρετε όσα έχετε κολλήσει με το “Εμείς”. Τι λέτε;

@JTN Η Λιλή Ζωγράφου μπορεί να μείνει ως επιλογή για επόμενη ψηφοφορία αν είσαι οκ με αυτό

5 Likes

Εγώ προτείνω τη Σιωπή του Αντρέγεφ, 48 σελίδες! :joy:

2 Likes

Τολμηρή σε βρίσκω!

I double down, και λέω να πάμε με δύο βιβλία!!! (νταξ’ όχι)

1 Like

Συμφωνώ με όλα όσα γράφεις.
Εντύπωση μου κάνει ότι σε σχέση με το Αμόκ, το Εμείς δεν πολυτράβηξε γενικά, όχι μόνο από εμένα δηλαδή. Θα το τελειώσω πάντως για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

1 Like

Εγώ τώρα έπιασα το Αμόκ πάντως, θα κάνω catch up στην επόμενη επιλογή εντός μήνα. Ναι, slowpoke, το ξέρω :stuck_out_tongue:

4 Likes

Δεν το έχω διαβάσει ακόμη. Το επόμενο ποιο θα είναι; Να ξέρω να το παραγγείλω για τα Χριστούγεννα.

Απ’ ό,τι κατάλαβα το «Μάτια σου έδωσα κι εσύ κοιτούσες το σκοτάδι» που ήρθε δεύτερο με μικρή διαφορά από το «Εμείς».

3 Likes

Χρόνια πολλά λέσχη, με καλά βιβλία (και δευτερευόντως πολλά!)

Εμένα μόλις μου ήρθε αυτό, υπό μορφή δώρου, οπότε σύντομα θα πέσει ανάγνωση

6 Likes

Χρόνια πολλά κιόλας και επί προσωπικού. Να ζήσεις.

Είχα πάρει και διαβάσει το προηγούμενό της. Ωραία γραφή (και μέσα από τη μετάφραση), αλλά δε μ’ έκανε κάποια αίσθηση γενικά. Έχει αλλάξει τελείως και ο Ίκαρος πια. Τελείωσε αυτός ο οίκος που ήταν κάποτε και προσπαθούσε με τα ενδότερα. Βασίζεται πάρα πολύ στα ξένα και τις μεταφράσεις (κάτι πολύ καλό για τους μεταφραστές). Καλά να 'ναι όλοι τους και να συνεχίζουν το έργο τους.

2 Likes

Χρόνια πολλά, ρε αγορίνα! :slight_smile: Καλοδιάβαστο!

1 Like

Λοιπόν, και αν και δε συμμετέχω για την ώρα, θ’ αφήσω (στην αγάπη σας) στο τραπέζι σας μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση για να διαβαστεί και να σχολιασθεί. Αρχικά, να αναφέρω, πως το εν λόγω βιβλίο είναι ένα θεατρικό μονόπρακτο, που θα σε κάνει να γελάσεις, να κατεβάσεις τα μάτια σου από ντροπή, να συναισθανθείς το ανθρώπινο και όχι απλά το φύλο και τις ιδιοσυγκρασίες/προτιμήσεις του ή και στο τέλος να κλάψεις.

Αν, λοιπόν, πετύχετε κάπου αυτή την παράσταση, που ακόμη παίζεται, κάντε μία χάρη στον εαυτό σας και πάτε. Ειδάλλως, εδώ και το βιβλίο, που αξίζει να διαβαστεί. Προσφέρει πολλά, μεταξύ αυτών και ανάσες.

4 Likes