γαμω τις φασεις ηταν χθες ! η πατυ τρομερη αλλα δεν κολαγε και πολυ … ο μανου πολυ καλος με πολλη ενεργεια και κεφι !
ΥΓ : Γ@μω την ντιντι ρε ! 6 φορες εχω κανει μπανιο για να φυγει το σκατοχωμα…
γαμω τις φασεις ηταν χθες ! η πατυ τρομερη αλλα δεν κολαγε και πολυ … ο μανου πολυ καλος με πολλη ενεργεια και κεφι !
ΥΓ : Γ@μω την ντιντι ρε ! 6 φορες εχω κανει μπανιο για να φυγει το σκατοχωμα…
Α ναι, ξέχασα να το αναφέρω αυτό… Τουλάχιστον γραφική.
Όντως, το εισιτήριο έπαιξε τον ρόλο του στην μαζική προσέλευση… Υπήρχε κόσμος που ήρθε χωρίς να είναι ψημένος σε συναυλιακές καταστάσεις και φεστιβάλ (πολλοί χθες ήρθαν για πρώτη φορά σε rockwave). Το οτι το εισιτηριάκι ήταν τόσο φτηνό σίγουρα ήταν ένας επιπλέον παράγοντας έλξης…
(είθε απο του χρόνου να καθιερωθούν όλα σε τέτοιες τιμές λοιπόν!)
Επόμενο πρωί, και ακόμα δεν έχω συνέλθει… Πράγματι, το χθεσινό ήταν ο ορισμός αυτού που λέμε συναυλιακό event. 8)
Stelios86 σ’ αρεσει τελικα ο Μανου;
Παιδια εγω δεν ειχα τοσο πολυ χωμα οσο περιμενα στα ρουχα τουλαχιστον. Τα πνευμονια μου κακοπερνανε. Ακομα να συνειδητοποιησω οτι τον ειδα επιτελους live Με το ιδιο κεφι που τον ξερουμε! Αυτο περι αφιερωσης στον Μπους δεν το προλαβα ολο. Κατι για president of us θυμαμαι και ως εκει :-s
Επιμενω ομως οτι η αναφορα στους Ζαπατιστας ηταν αξιοπροσεχτη 8)
Γραφική? Αφού ο Manu είναι καθαρά πολιτικοποιημένος καλλιτέχνης. Γιαυτό έκανε και αναφορά στον Bush, για αυτό και έγινε αναφορά και στους Ζαπατίστας.
Χα, +1 για τους Ζαπατίστας!
ασχετο: Την ώρα και τη στιγμή που φόρεσα άσπρο μπλουζάκι χθες, χρειάστηκε 10 φορές να πλυθεί για να ασπρίσει πάλι!
Απλά οι αναφορές στον Bush είναι πλέον λίγο passe-par-tout…
“Τί να πω ανάμεσα στα κομμάτια; Α, ας βρίσω τον Bush να φωνάξουν και οι από κάτω”. [-X
Πάντως εμένα μου αρέσει να βλέπω καλλιτέχνες που έχουν άποψη να την εκφράζουν. Τώρα για το passe-par-tout που λες...
Χμου, εδώ τον βρίζουν όλοι οι Αμερικάνοι καλλιτέχνες και χαιρόμαστε/στε, και επίσης, δε νομίζω πως χρειαζόταν να πει κάτι για τον Μπους για να ξεσηκώσει τον κόσμο. Τέλος πάντων, μπορείς απλά να αδιαφορήσεις, άλλο ήταν το νόημα χθες. Το να αναλύουμε ένα πάρτυ και να ψάχνουμε αρνητικά δε νομίζω πως βοηθάει και σου χαλάει τζάμπα ότι καλό θα μπορούσες να πάρεις από το όλο ιβέντ. Τέλος πάντων γούστα.
Σαφώς, μόνο την άποψή μου εκφράζω… Και χαίρομαι που η συντριπτική πλειοψηφία πέρασε πολύ καλά χτες.
Mάλαβίδα.
εγω ακομα καθαριζω τα παπουτσια μου και φτυνω χωμα.τι να πω? αλητες!
8O Σοβαρά μιλάς;
Τρέχαμε μη χάσουμε τους άλλους που επίσης έτρεχαν για να πιάσουμε καλή θέση στην Πάττι. :hippy:
Πρώτη φορά την είδα, πολύ χύμα η μαντάμ! Ωραία ήταν, γρήγορα πέρασε η μία ώρα που της έδωσαν, αλλά μου φάνηκε λίγο ‘κάπως’ που έδιωξε τους φωτογράφους… :-k
Όσο για Manu Chao, όντως τα κομμάτια φαίνονται/είναι( ψιλοϊδια για όποιον δεν ασχολείται με το είδος, αλλά με βάση αυτά που είδα, μου φάνηκε περισσότερο σαν μουσική υπόκρουση σε μια μεγάλη γιορτή, παρά σαν συναυλία που ο καθένας παρακολουθούσε προσηλωμένος στη σκηνή. Έτσι ήταν δηλαδή αφού ο κόσμος περιφερόταν στο χωράφι, πολλοί είχαν αράξει πίσω πίσω, ή ακόμα και στο -ξεραμένο- γκαζόν της μικρής σκηνής, και έκαναν διάφορα ( ) αγναντεύοντας τον ξάστερο ουρανό της Μαλακάσας…
κάτω από τον οποίο μείναμε κανα 2ωρο έξτρα μέχρι να μπορέσουμε να φύγουμε :-s
Κι όμως… ο περισσότερος κόσμος ever στο Terra Vibe!
Δεν νομιζω οτι θα επρεπε να θεωρειται παραπανισιο και γραφικο το ν’ αναφερει τον Μπους… Πολιτικοποιημενο στιχο εχει και εφ’ οσον περνει θεση εναντια στον Μπους ειναι μεσα στο προγραμμα η αναφορα. Και απο την αλλη και για την μουσικη αποκλειστικα να πηγε καποιος θα μου φαινοταν παραξενο να εχει παραπονο απο την εμφανιση του Μανου. Ο καθενας με τα γουστα του βεβαια και με το τι περιμενει απο καποιον. Εγω δεν περιμενα τιποτα παραπανω χθες και θα μπορουσα να ειμαι ακομα εκει να χορευω
OK, το συμπέρασμα είναι πως στην Ελλάδα μία μεγάλη γιορτή με φτηνό εισητήριο μαζεύει περισσότερο κόσμο από τα αντικειμενικά μεγάλα ονόματα που ξεπουλάνε σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο;;;:-k
Όντως… Ακόμα και στον Waters δεν είχε γίνει τεχνητή νησίδα από σταθμευμένα αυτοκίνητα στον κόμβο Μαρκόπουλου. Πρωτόγνωρα πράγματα…
Αν έφερναν Metallica Waters, Sabbath με 25 ευρώ να δεις πως θα γέμιζε το χωράφι.
Λέξη κλειδί το φτηνό εισιτήριο. Λογικό δεν είναι ο Manu να μαζεύει πιο πολύ κόσμο από π.χ. τους Metallica? Ο πρώτος εξάλλου απευθύνεται σε μεγαλύτερη ομάδα κόσμου σε σχέση με τους δεύτερους.