Ναι καλά σίγουρα. Αλλά αν ο μανου είχε 80 ευρώ, ούτε οι μισοί δε θα ήταν. Επομένως καταλήγουμε στο φθηνο εισητήριο…
Και ο Manu μικρό όνομα δεν είναι
Ε ναι, σίγουρα, αλλά έχει ακούσει κανείς πουθενά να παίζουν πλέον αυτά τα ονόματα με τόσο φτηνό εισητήριο…
Σε παγκόσμιο επίπεδο σίγουρα δεν συμβαίνει αυτό…
Το πως συμβαίνει στην Ελλάδα δεν το πολυπίστευα μέχρι να μάθω για την χθεσινή προσέλευση αλλά το καταλαβαίνω.
Τα παιδάκια του Schoolwave τα’δε κανένας; Τι ανέκδοτο κι αυτό…
Καλά, κι εγώ παιδάκι είμαι αλλά δεν παίζω δίπλα σε μεγαθήρια
Τι ήταν αυτό που ζήσαμε χτες!
Α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο!
Από τις καλύτερες συναυλίες που 'χω παρακολουθήσει. Partyyyyyyyyyy!
νταξει μωρε.οι sober ηταν καλοι παντως(με το τυπα που εβαλε το παντελονι στα χερια του).
Τσουζει που ο Μανου ειχε περισσοτερο κοσμο; (δεν παει μονο σε σενα)
Ειναι και στην ιδιοσυγκρασια του καθενος! Ο Μανου ερχεται και τζαμπα, οι Μεταλικα ερχονται; Τι κοσμο τραβανε οι Μεταλικα και τι ο Μανου; Δεν μπορεις να τα “βαλεις” ολα στο φτηνο εισητηριο.
Οσο για τις μπαντες του schoolwave, πατε να συγκρινετε τα 17χρονα που ενας θεος ξερει απο ποτε παιζουν με την Patti Smith και τον Manu Chao; Παμε καλα; Να σχολιασετε την κινηση ναι, αλλα τι σας φταινε να τους κρινετε αδικα; Και μαγκια τους που καταφεραν να πανε στο rockwave διπλα σε τετοια ονοματα στην τελικη…
Αυτο που μ’άρεσε στον Manu είναι οτι χαιρόταν τη συναυλία. Οι μπάντες των άλλων ημερών δεν μου το βγάζαν τόσο αυτο!
εχει δικιο ο φριδομ…το ειπα κι εγω χτες…στους μεταλλικα πχ εκμεταλλεηθηκαν το γεγονος οτι πολυς κοσμος αγωνιουσε να τους δει…αλλα σιγουρα τα 60 και τα 80 ευρω ηταν απαγορευτικα και για πολυ ακομα κοσμο(μη νομιοζεις τους μεταλλικα τους γνωριζουν και ψηνονται να τους ακουσουν και πολλοι μη ροκαδες/μεταλλαδες,αλλα οταν ακουσουν για αυτα τα εισητηρια σιγα μην πανε…και εδω που τα λεμε δεν εχουν και αδικο)…ο μανου με 60 και 80 κατα τη γνωμη μου ειναι σιγουρο οτι δε θα ειχε ουτε τον μισο κοσμο απ οσο ειχε…κακα τα ψεματα,το πορτοφολι του μεσου ελληνα δε μπορει να σηκωσει 60αρες και 80αρες…ε…εκει που ειχε 25 ειδατε τι εγινε…σκεφτειτε μεταλλικα καπου μεσα στην αθηνα και με εισιτηριο 25 μεχρι το πολυ 40 ευρω…πανικος θα ειχε γινει…
O Manu δεν δίνει συναυλία άμα είναι ακριβό το εισιτήριο. Είναι πιο πιθανό να δώσει δωρεάν την συναυλία παρά να δεχτεί να έχει 60 ευρώ και βάλε το εισιτήριο. Άρα είχε κόσμο γιατί ήταν φθηνό το εισιτήριο αλλά είχε φθηνό το εισιτήριο γιατί είναι ένας μεγάλος και ψαγμένος καλλιτέχνης που δεν βλέπει τις συναυλίες και την περιοδία του ως κονόμα και μόνο. :respect:
Απλά πράγματα. Μιλάμε για τη μαζικότερη συναυλία που έχει γίνει στη Μαλακάσα. Τους πάτησε όλους ο κοντός
Επίτρεψέ μου να πιστεύω πως έχουμε λίγο στο μυαλό μας την Αμερική και την Αγγλία όταν λέμε για υπόλοιπο κόσμο. Αν εξαιρέσεις αυτές τις χώρες νομίζω ότι ο Manu την ίδια απήχηση με εδώ έχει. Η ερώτηση κλειδί δεν είναι γιατί είχε τόσο κόσμο ο Manu, αλλά γιατί δεν έχουν αντίστοιχο και άλλοι. Κι αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα.
8O 8O 8O καλα μην το ξεφτιλιζουμε το θεμα κιολας
για 2 λογους μαζευτηκε κοσμος πρωτο και βασικο για το φτηνο εισιτηριο και δευτερον γιατι ειναι “Τρεντυ” να ακους μανου τσαου(λες οτι τον ακους και πουλας και μουρη οτι εισαι κουλτουριαρης και επαναστατης:!: )
Όχι περισσότερο “τρέντυ” πάντως απ’ ότι το να ακούς Metallica, ειδικά στις νεαρές ηλικίες, για να λες οτι “ακούς και μέταλ”, πίστεψε με… Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήρθαν στους Metallica πέρισυ ξέροντας απλά το Nothing Else Matters ή το Unforgiven και πήγαιναν κατά πολύ λόγω του hype. Κακά τα ψέματα, για να γεμίσει έτσι μια συναυλία δεν αρκεί το κοινό του συγκροτήματος, χρειάζεται να έρθει και κόσμος που δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τη φάση.
Χθες ήρθε πολύς κόσμος που δεν είχαν έρθει σε rockwave γενικά, και απο Manu ξέρουν απλά το Me Gustas Tu και άντε και κανένα Mala Vida ή το Clandestino. Τρία τραγούδια το πολύ. Και απλά πάνε γιατί ξέρουν πως θα περάσουν καλά.
To ρεκόρ το έχουν oι Sabbath το 2005,νομίζω…:-k
ορίστε κ πιο αναλυτικά
Schooligans: ανέλπιστα καλοί (για εφηβικές μπάντες πάντα - ε!). μου άρεσε που δεν ψάρωσαν από τον όγκο του φεστ, αν κ οι δύο πρώτες μπάντες κάηκαν που βγήκαν τόσο νωρίς. ξεχώρισα Rosebleed και Ska Bangies.
Locomondo: το πρώτο μισάωρο ήταν πολύ καλό, ο κόσμος χόρευε και όλα πήγαιναν καλά… στο δεύτερο αυτοχαντακώθηκαν, αφού το γύρισαν σε πιο αργούς ρυθμούς κ το κοινό “έκατσε”. ευχάριστοι πάντως
Patti Smith : ναι οκ, ροκ ιέρεια και τα λοιπά, αλλά δεν παίζεις σε ένα χορευτικό φεστ, λες κ παίζεις στον Λυκ. για τους “δικούς” σου κ μόνο. Αργός θάνατος, νομίζω ότι μαζί με τους Deus ήταν οι πιο άτυχες στιγμές του festival. όπως γράφει κ ο Κώστας στο ριβιού, ο Chao διαλέγει την ταχύτητα των κομματιών του, ανάλογα με το venue… η Patti κατάφερε να παίξει μέχρι κ το “Because the night” πιο αργά από το κανονικό. λυπάμαι, δεν μου άρεσε καθόλου… πολύ άκυρη με το billing επίσης…
Manu Chao: θεούλης, όσο κ να σου αρέσει. σκεφτείτε πόσοι καλλιτέχνες έχουν παίξει ένα δίωρο, α στα μα τη τα, κ να τα σαρώνουν όλα. ο κόσμος χόρεψε κ γούσταρε πάρα πολύ, καθώς έβλεπε τον Manu να σκίζεται στην σκηνή. αν επίσης συνυπολογίσετε πως το 70% του κοινού δεν παίζει να ήεξρε πάνω από 5 κομμάτια, είναι πραγματικά φανταστικό αυτό που έκανε. στα VIP που τον είδαμε, έβλεπες άνετα 35.000 κόσμου να χοροπηδάνε συνεχώς, επί 2 ώρες, παρ’ όλη την κούραση κ το χώμα… respect. γιατί δεν παίζεις κ το out of time man ρε manu, ε ??
ΥΓ : κ εμένα με πείραξε το πολιτικό σχόλιο. την επόμενη φορά καλύτερα να φέρουμε U2, να μας πει ο Βοno πως φλερτάρεις με το Νόμπελ αν είσαι αγκαλίτσα με τον Bush κ χτίζεις U2 ουρανοξύστες στην Ιρλανδία. καλύτερα ο Bono ο ειρηνιστής, παρά ο ψευτοαριστερός, βρωμύλος ο Chao…
όχι, καμία σχέση. χθες ο Manu μάζεψε τον περισσότερο κόσμο ever… η προπώληση μόνο ήταν 25,000 σύμφωνα με τα παιδιά στα ταμεία. σίγουρα είχε πάνω από 32 χιλ…
Τσεκάρετε 2 videakia με αρκετά καλό ήχο που τράβηξα…
La Primavera
Cladestino
Aναρωτιέμαι πως γίνεται να είχε περισσότερο κόσμο από Sabbath… Τον ίδιο τουλάχιστον ναι αλλά περισσότερο πως γίνεται την στιγμή που στους Sabbath το χωράφι ήταν γεμάτο μέχρι και την τελευταία γωνία…
Τέσπα στην Ελλάδα το κακό έχει παραγίνει με τα εισιτήρια. Έχουν καταλάβει οι εταιρείες ότι είμαστε στερημένοι και χτυπάνε στο ψαχνό. Ας είχανε όλες οι συναυλίες την τιμή αυτής του Μάνο Τσάο και των Tool πέρυσι και χέστηκα ποιοί και πόσοι θα έρθουν. Η δικιά μου τσέπη πάντως θα άντεχε να βλέπω τα πάντα που με ενδιαφέρουν χωρίς να πρέπει να διαλέγω αντί να σχεδιάζω να τρέχω στο εξωτερικό κάτι που θα κάνω στάνταρ του χρόνου αν δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα