[SIZE=“5”]ΑΑΑΑΑΑ…ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ[/SIZE] :lol:
Ο καθένας εδώ μπορεί να πει ότι έχει δει τους Metallica όσες φορές θέλει. Δεν είναι αυτό το θέμα. Ούτε εγώ είπα πουθενά ότι τους έχω δει 2 φορές. Σύγκρινα απλά τις 2 φορές που τους είδα Ελλάδα. Ξαναλέω όμως ότι δεν είναι αυτό το θέμα. Ο ήχος ήταν κάκιστος ακόμα και αν τον συγκρίνω με τον ήχο που βγάλανε π.χ. οι Iced Earth 2 μέρες πριν. Δίπλα μου ήταν αρκετά παιδιά που βλέπανε με απορία και ρωτούσαν γιατί δεν ακούνε τίποτα αλλά και άλλα που χτυπιόντουσαν και σηκώναν σκόνη προφανώς γιατί δεν τους ένοιαζε αρκεί που τραγουδούσανε οι ίδιοι. Προφανώς αν γράψει ένας από τους δεύτερους τη γνώμη του εδώ ίσως πει ότι ήταν η συναυλία της ζωής του κι ας μην άκουσε τίποτα. Στην τελική: Έχει πάει κανείς εδώ σε συναυλία και να βγαίνει ο τραγουδιστής και να ζητάει από το κοινό να μην τραγουδάει δυνατά για να μην τον σκεπάζει όπως έκανε χτες ο Ηetfield; Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν.
Υ.Γ. Αν σε άλλο χώρο της συναυλίας από εκείνον που ήμουν εγώ ο ήχος ήταν καλύτερος (πολύ καλύτερος αποκλείεται να ήταν) δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Δεν αλλάζει όμως τίποτα ακόμα και αυτό να συμβαίνει. Σε μια συναυλία τέτοιου βελινεκούς πρέπει όλοι οι παρευρισκόμενοι να ακούνε καλά.
Crasbody δίκιο έχεις για την ανάγκη καλού ήχου παντού.
Ο james είπε αυτό που είπε για να εκθειάσει το πάθος του κοινού, όχι για να το φιμώσει. Μην υπερβάλλουμε!
Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ότι ΑΚΟΥΓΑ τον Χέτφιλντ να υποθέσω. Μ οκ, σταματάμε δω το λοιπόν.
Σόρυ ρε συ Cozy με τις λέξεις παίζουμε; Τι θα πει ήταν καλός αλλά χαμηλός. Δηλαδή αν κάποιος έκανε φανταστικές ρυθμίσεις και τελικά δεν άνοιγε τον ενισχυτή θα λέγαμε ότι ήταν καλός ο ήχος αλλά δεν ακουγόταν; Δεν ξέρω τι έγινε στην Ιταλία. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι και στις 2 πιο σημαντικές συναυλίες της χρονιάς ( Tool και Μetallica) είμασταν απλώς άτυχοι. Κάτι συμβαίνει στο Ελλαδιστάν δε μπορεί.
Αυτο το ειπε για πλακα εννοωντας οτι ειμαστε πολυ καλο κοινο
ρε εχει καταντησει το thread το θεατρο του παραλογου. ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του. στεκεται ο καθενας σε μια μικρη λεπτομερεια που πηγε σταβα και εχει χαθει ολη η ουσια. σεβομαι οτι καποιοι στο pl3 μπορει να ακουγαν χαμηλο ηχο και να μην το ευχαριστηθηκαν (προσωπικα ημουν μπροστα και το μονο ψεγαδι ηταν στο creping death που μπουκωσε το δεξι ηχειο και εβγαζε κατι περιεργους ηχους (μεχρι και ο hetfield διαμαρτυρονταν στους τεχνικους του) και κατι επαθε το μικροφωνο και αλλαξε στη μεση του τραγουδιου κατα τα αλλα απο το roam και μετα δεν ακουσα τιποτα που να με ενοχλει). αντι να μετραμε αυτους που χυσανε την ωρα που ακουστηκε το riff του seek… ή οταν ο james μας προιδεαζε με το μετρημα πριν το whiplash ασχολουμαστε να βρουμε λαθακια σε ενα live 2,5 ωρων!!!
#-o #-o #-o #-o #-o #-o
Ε καθίστε ρε. Στον ίδιο χώρο δύο μέρες πριν από το δεύτερο κομμάτι και μετά ο ήχος των H&H σου έπαιρνε τα μυαλά. Το ίδιο και στον Plant…και ξαφνικά ανεβαίνουν οι Metallica και φταίνε οι διοργανωτές. Τι να πω;
δεν εχει αδικο o crasbody που μιλαει για τον ηχο στις συναυλιες…αν πας σε μια συναυλια και δεν ακουγεται καθαρα η μουσικη λογικο ειναι να ξενερωσεις…δηλαδη στην τελικη καλυτερα να ακουσεις το group playback λιγοτερο θα εκνευριστεις…εγω εχω φαει ατελειωτη ξενερα με whitesnake πριν 4 χρονια στο γηπεδο του ΠΑΟΚ που δεν ακουγα τιποτα…ακομα και προχθες στους heaven and hell στα πρωτα 2 κομματια που ο ηχος ηταν χαλια ημουν φοβερα μουδιασμενος(προσωπικα το αγαπημενο μου children of the sea δεν το απολαυσα οπως ηθελα)ευτυχως μετα ο ηχος εφτιαξε…
βεβαια εχθες δεν ξερω τι εγινε…:dunno: αλλα αφου οι πιο πολλοι περασατε καλα και γουσταρατε χαλαλι…
8)
Αυτο.
Καθιστε ρε παιδια. Δε μπορει να επαιζαν οι Metallica καλα και δυνατα για τους μπροστα και για τους πισω να επαιζαν με αλλη ενταση. Η αποσταση δεν ητανε και τοσο μεγαλη. Μαλακια της διοργανωσης ητανε. Ολοι στο PL2 λενε οτι ακουγαν μια χαρα.
σε καταλαβαινω γιατι το ηχητικο προβλημα με τους metallica που ενοχλησε εμενα ηταν στο creeping death που ειναι το αγαπημενο μου κομματι, απο την αλλη μερια εκεινη την ωρα (πρωτο κομματι γαρ) ημουν σε τετοια καυλα που το εγραψα στα αρχιδια μου!!!
Σωστος. Κι εγω εκεινη τη στιγμη, και σε ολη τη συναυλια γενικοτερα ημουνα τοσο πορωμενος που δε με χαλαγε τπτ. Ουτε ηχεια, ουτε το μικροφωνο, ουτε και η σκονη τοσο πολυ.
Απλα αναφερουμε τα προβληματα για να διορθωθουν αν γινεται και να εχουμε οσο το δυνατον καλυτερες συναυλιες γινεται. Σκεψου να φευγουμε απο συναυλια και να μην υπαρχει ενας στο φορουμ να αναφερει το παραμικρο προβλημα…
(Πολλα θελω ε???)
ω ρε παίδες,πολύ το παρεξηγήσατε το θέμα.γράφεις ό,τι έζησες…άλλον τον ενόχλησε πολύ και το αναφέρει,άλλον λίγο γιατί ήταν τέρμα πορωμενός και μαγκιά του…αρκεί να μην υπάρχει εμπάθεια
Ποιους αλλους εχουμε να θαψουμε??
Do you want it?
Do you want IIIITTTT?
Disposable Heroes…
γαμησε!
Γαμησανε!
Καβλα!
Τα σχολια μου για τη συναυλια.Για μενα σιγουρα καλυτερη του 99.ΠΤο γεγονος οτι ειχε μεγαλυτερη σκηνη εκανε την μπαντα ποιο κινητικη.Η αποδοση ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ με παρα πολυ παθος απο ολα τα μελη και τον κοσμο βεβαια!Καποια παραπονα δεν μπορω να τα καταλαβω.Π.χ. χαμηλα κουρδισμενοι.Μα και το 99 που ειχαν ερθει ιδιο κουρδισμα ειχαν ρεεεε!Και ο λογος που αλαξανε κουρδισμα ηταν για να αποδιδει καλυτερα ο hetfield στα φωνητικα.Χθες οσο ακουγοτανε ηταν αψογος.Απο συναυλιες που εχω δει 03-06 πολυ ανωτερος.Ο ulrich αν και εχει ψιλο-απλοποιησει τα κομματια(0ικα γυρισματα) τα γεμιζει με αλλο τροπο τα κομματια και δεν παιζει ρομποτικα.Ο hammett αψογος και ο ανθρωπος των σπηλαιων…αλλου.Ωραιος δεν λεω αλλα δεν ειναι μπορω να τον συνηθισω.Παντοως και αυτος δινει το 1000% και πορωνεται απλα εχει αλλο στυλ.Εκανε και μπασοπιρουετα στο seek…
Για να μη λεμε πολλα γαμησανε!!!
Και οσοι γουσταρουν αρτιοτητα στις αποδοσεις κομματιων ας πηγαινουν να δουν τους ddream theater…να παιζουν το master of puppets.Οσοι γουσταρουν βιρτουοζους ας πανε να δουνε τον satriani.Οσοι ομως γουσταρουν να πανε σε μια συναυλια που θα θυμουνται για ολη ους τη ζωη και να την ευχαριστηθουνε ας πανε σε μια συναυλια των metallica(αν εχουν βεβαια και οι ιδιοι αποδοση σαν την χθεσινη).
Αυτα
Athens…Most Excellent
Υ.Γ 99-07.8 χρονια περασανε αλλα οι 2,5 ωρες σταθερες.Μην πω για το 93 που ειχαν παιξει κοντα στις 3 ωρες.Ενω αλλες μπαντες ουτε 90λεπτο δεν βγαζουν,λες και εινα οι ριβαλντο…
σωστος ρε φιλαρα γτ οι metallica ποτε δεν το επαιξαν ουτε βιρτουοζοι ουτε τπτ τετοιο . γι αυτο τους αγαπαμε , γι αυτο τους γουσταρουμε . και εξαλλου δεν υπαρχει μουσικος που να μην κανει λαθος σε live του . και οποιος παιζει καποιο οργανο ξερει τι εννοω.
Aκόμα να ξυπνήσω από το χθεσινό όνειρο… Χθες απεδείχθη πολύ απλά ποιοι ηταν τα αφεντικά του φετινού Rockwave…Πραγματικά τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τίποτα από την μεγαλειώδη και μαγική εμφάνιση του καλύτερου Heavy Metal συγκροτήματος…Ωρες ώρες ευχόμουν να μην τελείωνε αυτό το live ποτέ…ΠΟΤΕ…Δεν αναφέρω τίποτα περί set list απόδοσης κτλ…Τα έχετε αναφέρει όλα…Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι…Απλά εύχομαι να μας ξαναεπισκεφτούν σύντομα για να μας αφήσουν πάλι με τα μυαλά στο χέρι…
But we’ll never stop, we’ll never quit, 'cause you are Metallica…
Υ.Γ Εφτασαν λίγο πριν ξεκινήσουν οι Mastodon οι οποίοι απέδειξαν γιατί θεωρούνται από τα ανερχόμενα ονόματα στον χώρο…Αν είχαν και λίγο καλύτερο ήχο…
Y.Γ2 Εχασα για δεύτερη φορά τους Bride…Eυχομαι να μην τριτώσει το κακό…
Υ.Γ3…Στο κενό μεταξύ Mastodon και των Θεών επαιξε από τα ηχεία Machine Head-Davidian…
Y.Γ4 Αληθινό γεγονός…Την ώρα του Orion με ρώτάει ένας μικρός από δίπλα…Καλα ρε φίλε…Αυτό δεν έχει λόγια???#-o :lol:
Και του χρόνου παιδιά…
βασικά έπαιξε πολλές κομματάρες σε αυτό το κενό. Εκτός από το Davidian, θυμάμαι Exodus - War is My Shepherd, Grip Inc - Hostage to heaven, Slayer - Dead skin mask και κάτι από Testament νομίζω αλλά δεν το διέκρινα πλήρως γιατί πέσαν κατι διαφημίσεις από πάνω του.